arkadaslar belki hatirlayaniniz olur hasta bir yigenim vardi iki senedir pskolojik sorunlar yasiyor ve sûrekli yasamak istemedigi icin intear girisiminde bulunuyordu ablamin oglu 23 yasinda gecen sene istanbulda ikinci kez Elektro Şok tedavisi oldu iyi kötü inisli cikisli devam ediyordu bu sorun ama simdi ustune tuz biber oldu bu olayda
ablam iki cocuyla bir yandan oglunun hastaliyla bir yandan universiteyi bitirtmek icin ugrasarak 6 yil evinden uzakta ve kocasiz gecirdi manti manevi buyuk eksiklikler icerisinde
yilarca matdi manevi yaninda durmaya calistim ama kocasi annesinin dizinin dibinden ayrilmadan gecirdi bunca yili kaynanasinida dusunun yaprak dokumundeki kaynana varya ayni o :S , tabi dusunun oglu bu kadar buyuk sorunlar yasayan bir annenin pskolojisi nasil olur oglunu bir kartal gibi koruyan saklayan bir anne guclu durmaya calisan ama o kadar cok yorgunki bir duse birdaha kalkamayacak kadar zayif
10 gun once kocayla tartisiyorlar ince ince ayrintiya girmeyecegim uzun olmasin diye ve enisten evden kovuyor ablam da annemlere gidiyor 10 gundur orda ve bu evlilik 27 yilik bir evlilik ama ablam bes kurusuz kapinin onunde kaliyor , bugun benim evime tasindi hasta oglanla
eniste bey gelip karisinida almiyor gitdigi gibi gelsin diyor, ablam beni kovdu gelmese nasil giderim diyor arada yigenim kendine birsey yapar diye cok korkuyorum ama en acisi 27 yilik evlilikden sonra el elde el basta bes parasiz kalmasi
iyi kotu mali mulku tarlasi bagi var ama hersey enistemin uzerineymis :s ve cantasindaki parayla evden cikti ne yapacak hic bilemiyorum
( bi akil verin beynim durmus durumda
(