• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum çok, lütfen bana da yardim edin :(

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
116
- Yurtdışı
arkadaslar belki hatirlayaniniz olur hasta bir yigenim vardi iki senedir pskolojik sorunlar yasiyor ve sûrekli yasamak istemedigi icin intear girisiminde bulunuyordu ablamin oglu 23 yasinda gecen sene istanbulda ikinci kez Elektro Şok tedavisi oldu iyi kötü inisli cikisli devam ediyordu bu sorun ama simdi ustune tuz biber oldu bu olayda:( ablam iki cocuyla bir yandan oglunun hastaliyla bir yandan universiteyi bitirtmek icin ugrasarak 6 yil evinden uzakta ve kocasiz gecirdi manti manevi buyuk eksiklikler icerisinde:( yilarca matdi manevi yaninda durmaya calistim ama kocasi annesinin dizinin dibinden ayrilmadan gecirdi bunca yili kaynanasinida dusunun yaprak dokumundeki kaynana varya ayni o :S , tabi dusunun oglu bu kadar buyuk sorunlar yasayan bir annenin pskolojisi nasil olur oglunu bir kartal gibi koruyan saklayan bir anne guclu durmaya calisan ama o kadar cok yorgunki bir duse birdaha kalkamayacak kadar zayif:( 10 gun once kocayla tartisiyorlar ince ince ayrintiya girmeyecegim uzun olmasin diye ve enisten evden kovuyor ablam da annemlere gidiyor 10 gundur orda ve bu evlilik 27 yilik bir evlilik ama ablam bes kurusuz kapinin onunde kaliyor , bugun benim evime tasindi hasta oglanla :( eniste bey gelip karisinida almiyor gitdigi gibi gelsin diyor, ablam beni kovdu gelmese nasil giderim diyor arada yigenim kendine birsey yapar diye cok korkuyorum ama en acisi 27 yilik evlilikden sonra el elde el basta bes parasiz kalmasi:( iyi kotu mali mulku tarlasi bagi var ama hersey enistemin uzerineymis :s ve cantasindaki parayla evden cikti ne yapacak hic bilemiyorum:(( bi akil verin beynim durmus durumda:((

Gercekten cok üzüldüm ablanızın ogluna acil sifalar diliyorum .. Balık bastan kokarmıs adam evinde kalmıyormus ki dogru düzgün .. Ablanız neden 27 yıl boyunca bu evliligi sürdürmüs .. Evden kovdugu halde ablanız mı gidecek birde ? Zaten adamında almaya niyeti yok .. Evliligi sorunlu ne kadar bilemeyecegim ama ablanızın oglu belki de evde huzur olmadıgından dolayı böyledir .. Yani enisteniz ve ablanız bir araya geldiklerinde nasıl iletismleri bilemeyecegim .. Cocugu hasta ama baba cok duyarsız ablanız herseyi tek basına gögüslemis zaten .. Maddi durumu da yerinde ..

ınceldigi yerden kopmalı bence ..

Son düzenleme:
Gercekten cok üzüldüm ablanızın ogluna acil sifalar diliyorum .. Balık bastan kokarmıs adam evinde kalmıyormus ki dogru düzgün .. Ablanız neden 27 yıl boyunca bu evliligi sürdürmüs .. Evden kovdugu halde ablanız mı gidecek birde ? Zaten adamında almaya niyeti yok .. Evliligi sorunlu ne kadar bilemeyecegim ama ablanızın oglu belki de evde huzur olmadıgından dolayı böyledir .. Yani enisteniz ve ablanız bir araya geldiklerinde nasıl iletismleri bilemeyecegim .. Cocugu hasta ama baba cok duyarsız ablanız herseyi tek basına gögüslemis zaten .. Maddi durumu da yerinde ..

İnceldigi yerden kopmalı bence ..

canim cok guzel anlamisin gercekten dogru diyorsun inceldigi yerden kopsun ama ablamin elinde ne bes kurus para nede ustunde birsey var sanirim kanunlarda ablami korumuyor hersey enistemin uzerine oldugu icin:( sanirim 2002 den sonra evlenenler icin mal paylasimi olabiliyor yok mal kimin uzerindeyse oyle kaliyor , en basindan beri bu boyleydi yaliniz basina buyutdu ablam iki cocugunu kaynanadan kocadan koruya koruya ama artik ipler koptu, ablam sesini cikarmazsa tartisma yok evin kadini kaynanasi ablam bugaz dokluguna 27 yil hizmetcilik ve kadinlik yapti onlara :(

canim cok guzel anlamisin gercekten dogru diyorsun inceldigi yerden kopsun ama ablamin elinde ne bes kurus para nede ustunde birsey var sanirim kanunlarda ablami korumuyor hersey enistemin uzerine oldugu icin:( sanirim 2002 den sonra evlenenler icin mal paylasimi olabiliyor yok mal kimin uzerindeyse oyle kaliyor , en basindan beri bu boyleydi yaliniz basina buyutdu ablam iki cocugunu kaynanadan kocadan koruya koruya ama artik ipler koptu, ablam sesini cikarmazsa tartisma yok evin kadini kaynanasi ablam bugaz dokluguna 27 yil hizmetcilik ve kadinlik yapti onlara :(

Ama sonucta colugu cocugu var .. O bahsettigin kanunu bilemeyecegim ama nafaka vermek zorunda .. Ablanın calısma imkanı yokmu ki ?

canım şimdi yasaların çoğu kadından yana,pozitif ayrımcılık yanii,hele bir de hasta oğlu için çırpınan bir anne varsa ortada.hiç korkmasın eşi boşanmak istiyosa açsın davayı ablan açarsa nafaka alamıyo diye biliyorum ama bizimki kulaktan dolma bilgiler bir avukattan yardım almakta fayda var,Allah yardımcısı olsun bence herşeyden önce evladının sağlığını düşünmeye devam etsin Allah acil şifalar versin yeğenine:Saruboceq:

Ama sonucta colugu cocugu var .. O bahsettigin kanunu bilemeyecegim ama nafaka vermek zorunda .. Ablanın calısma imkanı yokmu ki ?

calisma imkani yok canim cifci insan bunlar :( sehir gibi biryerde yasamiyor benim evime gitdi bugun benim evimde zaten buyuk bir sehi degil ufak bir ilce :( cok uzuluyorum:(((

calisma imkani yok canim cifci insan bunlar :( sehir gibi biryerde yasamiyor benim evime gitdi bugun benim evimde zaten buyuk bir sehi degil ufak bir ilce :( cok uzuluyorum:(((

Vardır bir yolu canım yaa .. Bu sekilde katlanılmaz ki sonucta ablan keyfi bosanmak istemiyor ki ? Bir avukatla konusun yada KK'da hukuk kösesi var ordan net bir bilgiye ulasacagınızı umuyorum ..

cok sagolun arkadaslar hepinizden allah razi olsun , bosanmakda care degil kizlar oglan zaten rahatsiz ortada kaliyor ablam oglum sen ne istersen o olacak diyor ama yigenimde babam ôzür dileyecek seni evimize goturecek diyor yoksa gelmiyeceksin diyor enistemde ozurdileme dusuncesinde hic degil :( babasina anneme gidip konusacaksin ozur dileyeceksin evimize getireceksin demis oda benim isim var vaktim yok demis bugun ve yigenimde senin isin varsa benimde senin yaninda isim yok diye toplamis giysilerini annesinin yanina gelmis ;( bu aksam enistemi aradim ne oluyor eniste kucukmusunuz oglunuzu arada yiyeceksiniz yapmayin boyle dedim bana ablana soyle o dusunsun sildim ben onlari ne istiyorlarsa yapsinlar dedi bana:((

bi işe girsin canım,yiğeninin bu durumda annene daha fazla zorluk çıkaracağını sanmıyorum,ben ailevi durumların yeğeninizin hastalığına tuz biber olduğunu dşünüyorum,psikolojisi bozulmuş,dönmesin bence,arkadaş eş dost desteğiyle şöyle bir iki ayı geçirsin o ara işe girer biraz birikim yaptımı kiraya geçer,

ALLAHA GENE HAMD EDIYORUMM AMA DERDIN BIRI BITIYOR DIGERI BASLIYOR NE ZORMUS YASAMAK mafoldumben

27 yıllık bir evlilik var ortada dile kolay.

Canım madem bu kadar sorunlu bir evlilikleri vardı nasıl yürütebildi ablan bunca yıl.

Peygamber sabrı varmış ablanda da.

Rabbim şifasını verir inşallah yeğenin için.Ablana destek olmaya çalış.

İnceldiği yerden kopsun ,nafaka davası da açar çatır çatır alır tazminatını

27 yıllık bir evlilik var ortada dile kolay.

Canım madem bu kadar sorunlu bir evlilikleri vardı nasıl yürütebildi ablan bunca yıl.

Peygamber sabrı varmış ablanda da.

Rabbim şifasını verir inşallah yeğenin için.Ablana destek olmaya çalış.

İnceldiği yerden kopsun ,nafaka davası da açar çatır çatır alır tazminatını

tatlim cok sagol ablaminda allah yardimcisi olsun :( ablam 6 yil iki cocuk okutdu + oglunun tedavisi hastanede yatmasi eloktiro soklari derken hepsini yaliniz basina yapti oglu hastanede yatdi ablamda onla aylarca surundu kocasi köyde annesiyle beraber oturdu bunlar olurken matdi destegi olsaydi bari elinde varsa verdi yoksa ablam bana bir alo dedi ( üstelik mali mülkü tarlasi arsasi herseyide var bizde demedikki satsin malini okutsun cocuklarini tedavi etdirsin oglunu demedik) biz burdan yolamadiysak 10 bin € yoladik bende el oglu yanindayim benim kocam kah sokrandi, kah acidi ,bazen yardim etmek istedi ,bazen istemedi ama bana dayanamadigi icin yoladi hos bizde sakir sakir para kazanmiyoruz cocuklarim ben esim 7gun 18 saat non stop calisiyoruz su an evimin kapisinida astim elimden geldigincede yardim ederim ama esim de hakli olarak "ben yapacagim yardimin maksimumunu yaptim bana guvenme benimde cocuklarim var benim cocuklarim demezmi baba bizim riskimizi onlara yediriyorsun "dedi :( bu sözlerin üzerine söyleyecek cevabim yok:( ama o benim ablam gene arkasinda duracagim gene duracagim baska yolu yok :(( ama insallah kendide zorda kalmaz bende esime karsi boynumu bukmem . kolay degil arkadaslar yilarca esimin ablama abime yaptiklarini esim kendi abisine ablasina yapsaydi cokdan bosanmis olurduk benimde sesim cikmiyor bu yasadiklarimdan sonra canimda SIKILSA ailesine birinde konusuyorsam besinde konusamiyorum hep fedakarligi ben yapmak zorunda kaliyorum:( offf:(((

imkanınız varsa bir avukat tutun. hatta avukatla maddi sorunlarıda görüşün dava sonrası mal paylaşımından ücretini alabileceğini söyleyin.
yiğeniniz bu durumdayken eşini beş parasız evden kovan bir adama diyecek çok lafım olsada diyemiyorum. evladı bu durumdayken neyin peşinde bu adam? sizden çok onun düşünmesi lazım değil mi?
ben olsam alırım enişte beyi karşıma vicdanını tokatlarım !

allah yardımcınız olsun...üzüldüm okurken :(

imkanınız varsa bir avukat tutun. hatta avukatla maddi sorunlarıda görüşün dava sonrası mal paylaşımından ücretini alabileceğini söyleyin.
yiğeniniz bu durumdayken eşini beş parasız evden kovan bir adama diyecek çok lafım olsada diyemiyorum. evladı bu durumdayken neyin peşinde bu adam? sizden çok onun düşünmesi lazım değil mi?
ben olsam alırım enişte beyi karşıma vicdanını tokatlarım !

allah yardımcınız olsun...üzüldüm okurken :(

canim aradim konustum ne yapiyorsunuz eniste oglunuzu arada yiyeceksiniz yapmayin boyle bak neler yasandi en basa donecez ona birsey olsa uyuya bilecekmisin bir lokma ekmek yiyebilecekmisin dedim ablan dusunsun dedi benle degil onla konus dedi :( ablamda aramis gel konusalim demis ben gelmem geleceksen kendin gel ve ne annenle abinle konusacaksin ne benim birseyime karisacaksin hizmetci gibi calisirsan gel kabul ederim demis iyimi:( bu nasil koca allah belasini versin agdi serefsiz herif:((

canim aradim konustum ne yapiyorsunuz eniste oglunuzu arada yiyeceksiniz yapmayin boyle bak neler yasandi en basa donecez ona birsey olsa uyuya bilecekmisin bir lokma ekmek yiyebilecekmisin dedim ablan dusunsun dedi benle degil onla konus dedi :( ablamda aramis gel konusalim demis ben gelmem geleceksen kendin gel ve ne annenle abinle konusacaksin ne benim birseyime karisacaksin hizmetci gibi calisirsan gel kabul ederim demis iyimi:( bu nasil koca allah belasini versin agdi serefsiz herif:((

Nato kafa nato mermer eniştenizin kafası kusura bakma ama..

Bu kadar da umursamaz olmaz ki ama bir insan evladı hasta,bakıp ilgilenceğine şu yaptıklarına bak.

Yazıktır günahtır ya

kendi 50 yasinda adam ya kucukde degil ablamdan 7 yas buyuk bir adam oglu 23 yasinda gencecik cocuk cokda yakisikli bir cocuk ama bu depresyonmudur nedir atlatamadi neler yapmadik ama her an kendine birsey yapacak diye ödümüz kopuyor:(

Keşke sizlerin endişelendiği kadar babası da endişelenip oğluna sahip çıksaydı,yanında olsaydı böyle kötü günlerinde.

Baba var ,baba var işte...

Back
X