• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum çok, lütfen bana da yardim edin :(

Keşke sizlerin endişelendiği kadar babası da endişelenip oğluna sahip çıksaydı,yanında olsaydı böyle kötü günlerinde.

Baba var ,baba var işte...

kesinlikle canim baba var baba var zaten kizida ogluda bize babalik bile yapmadi diyorlar ama karsisina gecip baba bu yaptigin vicdansizlik diyemiyor resmen korkuyorlar :umursamaz:

kesinlikle canim baba var baba var zaten kizida ogluda bize babalik bile yapmadi diyorlar ama karsisina gecip baba bu yaptigin vicdansizlik diyemiyor resmen korkuyorlar :umursamaz:

Deseler bile o adam anlar mı ki yaptığının yanlış olduğu kafasına o anda dank eder mi ki..

Ablanız napmayı düşünüyor gidecek mi evine

Deseler bile o adam anlar mı ki yaptığının yanlış olduğu kafasına o anda dank eder mi ki..

Ablanız napmayı düşünüyor gidecek mi evine

hayir bu saatden sonra kendi kendine cikip gidecek hali yok hatasini anlar gelir konusur sorunlarini cozecegine soz verirse bir sans daha vermeyi istiyor matdi sikindidan dolayi oda ama hic sanmiyorum eniste beyin kafasinin danklayim gelecegini su an benim evimde ogluyla beraber kaliyorlar abim eline bir miktar harclik vermis bende bir kac gune kadar esimi ikna edip yolamayi dusunuyorum ama nereye kadar hayati boyunca elin ogluna ablama yigenime bakacagiz nasil derim abim dersen o da kendi halinde calisan gecinden bir adam iste kizi var yeni evli o yardim edecek ben yardim edecegim abim edecek bir sekilde hayatini surdurecek

Evet ömür boyu sizinle kalmasına eşiniz müsade etmeyebilir,etmez de.

Eşini ikna edebilirsen gitsin konuşsun gelsin karısını alsın özür de dilesin.

Ablanın kayınvalidesinde de çok hata var,o demesi gerek yuvanı bozma git karını al gel diye.

Ama o da fırsatını bulmuşken değerlendireyim demiş sanırım

Evet ömür boyu sizinle kalmasına eşiniz müsade etmeyebilir,etmez de.

Eşini ikna edebilirsen gitsin konuşsun gelsin karısını alsın özür de dilesin.

Ablanın kayınvalidesinde de çok hata var,o demesi gerek yuvanı bozma git karını al gel diye.

Ama o da fırsatını bulmuşken değerlendireyim demiş sanırım

evet aynen canim kaynanasina da firsat dustu zaten azminti bir kadin yaslandimda demiyor cene hic durmaz gecen gun & saatde onla konustum ablan isten kacti biraz dinlensin bakalim dedi bana zaten hasta dedi ise yaramiyor ne hastaligi varsa ablamin :kızgın: benim gibi migreni var basi arair arada o hastalik oldu is yapamaz oldu gözlerine dizlerine dursun yapiklari senelerdir :kızgın: su an ablam bizle beraber kalmiyor canim ben yurt disindayim ablam tr deki benim evimde kaliyor biz sadece telefonda netde iletisim kuruyoruz onun icin esim gidip konusamaz hos konusada o adam anlamaz :kızgın:

Umarım en kısa zamanda enişteniz aklını başına toplar da karısına çocuğuna yuvasına sahip çıkar.

Umarım en kısa zamanda enişteniz aklını başına toplar da karısına çocuğuna yuvasına sahip çıkar.

ilgin icin cok tesekur ederim canim a.s. dun aksam gec vakit dayim enisteme gitmis ve zorlada olsa ablamin yanina gitmeye ikna etmis ve gitmisler uzun uzun konusmuslar mecburiyetdende olsa oglunu dusundugu icin gece evine dönmüs ama nereye kadar surer billinmez en azindan yigenim biraz kendini toparlayana kadar idare etmesi ablaminda menfaitne olur . insallah bundan sonra duzene girer ama hic umidim yok :sinifsinif:

Back
X