• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

sadece burada sizi gözlemlediğim kadar şu izlenimi edindim ya siz hastalık derecesinde kıskanç birisiniz yardım almanız gerekli yada eşiniz hiç güvenilir biri değil ayrılmalısınız bu gidişle zaten sinirleriniz harap olacak

Batumda çift kişilik iki oda otomatik olarak kayıt olmuş deyince inandın da, Linkedinde beni ekleyen kızlar kim bilmiyorum dediğinde mi inanmadın?

Vay arkadaş, mobilyacıya gider satıcıya soru sorar adam ona kızar.
Yok biri hadi görüşürüz diye sırtını sıvazlamış yıl geçmiş kadına mail atacak kocamı elledin diye.
Eltisine merhaba demiş kocası nasıl dermiş.
X kişi mail atmış, neden atıyormuş nerden tanıyormuş.

Bunları takmış, batumu affetmiş.

4 yıl önceki konundan itibaren 2 konuda bir galiba ayrılacağız yazıyor. Ayrılamıyorsun işte. Adam da seni sevmiyor. Yapma bunu kendine.

Batumda aldatılacaktın da adama inanmayı seçtin, aldatılsaydın da inanmayı seçecektin. Lütfen destek al, bu takıntıyla nasıl 25 yıldır hayattasın?
Kafan almıyor mu?
Benim birşeyi affettiğim filan yok affedeceğim bir şey yok
Ben linkedn kınusunda inanmadığımı söylemedim!
Eltime slm verdi diye sorun ettiğimi de hatırlamıyorum!
Yeter gercekten ya

Elif şu elti aileden ben değilim iddianı tekrar tart

Bak adam ona nasıl mesafe koyayım aileden biri dediğinde seni aile dışına atmıyor

Eltin hoş birisi olmayabilir ama adam net ben aile fertleri ile bu mesafedeyim diyor ve senin tavrını anlayamıyor

Bu seni değişimi savunduğu onu aileden görüp seni görmediği anlamına gelmez

Ayrıca da aradaki uyuşmazlık adama göre önemsiz olabilir bence önemli baba değer veriyorsa buna da değer versin diyorsun ama senin için önemli olan ve esasen incir çekirdeğini doldurmayan o kadar çok şey var ki adam hangi birine özen göstersin

Yani işte kızlarla kantinde çay içmez işim var der bahane bulur da annesinin evinde gördüğü elti ile konuşur ve senin surat asmandan da rahatsız olur
İşte benim tavrımı anlayamamadı için aptal olması lazım
Şimdiye kadar anlıyodu hatta eltimle konuşcaktı benimle uğraştığı için hesap sorcaktı ben engel oldum, şimdi ne olduda onu korur nitelikte konustu anlamadım onun kötü niyetli biri olduğunu göremeyecek kadar kör olamaz

Mrb herkese
Aslında açtığım bi önceki konu ettiğimiz kavga yüzündendi:KK43:
Geçen gün tartıştık kendimi çok yalnız çaresiz hissediyorum:KK43:
Eşime o gün bazı şeyleri konuşup anlaşmayı teklif ettim kabul etti neyse o akşam kvlere yemeğe gittik orada canımı sıkıcak davranışları oldu tabi mesela eltimle hiç sohbete girmez ama o bşy anlatnca filan güldü ona bakıp, işte yeğeni oynuyo ortada çocuğu alıp sevmiyo çocuk eltimin kucağındyken çocuğu seveceği tutuyo.. Başka zaman sevdiğinde de anneye gidelim diyip duruyo bi kere babaya gidelim dediğini duymadım.eltimde fırsat bu fırsat başlıyo başlıyo işte hadi amcanı öp de göreyim fln demeye buna benzer şeyler oluyo sinir oluyorum.
Yanlış anlaşılmasın kötü niyetli değilim asla, sadece şunu düşünüyorum; eltimle birbirimizi sevmiyotuz tamam ama o bunu faxlasıyla gösteriyo ve sanki bana mesaj veriyo senn moralini bozup eşinle samimi olurum gibisinden..zaten 2dk da bir eşime soru sorup duruyo...
Neyse eve geldik ben brz surat astım tabi, hadi konuşalım dedi ama gergindi baya, diğer zamanlar hep o demişti hadi gel konuşalım çözelim güzelce diye ben sonra demiştim keske o zaman konuşsaymışım..
Onun gergin olduğunu görünce başka zaman dedim oda dedi ki yine aynı şeyleri konuşcaksak hiç başlamayalım şunla samimi olma vs vs ben zaten gerektiği gibi davranıyorum dedi, tabi biz tartıştık.
Ve açıkca yazmak istemiyorum ama her zaman bana hak veren insan eltimi korur nitelikte konuştu, sanki kardeşlerimin kuzeninin eşleri onun ailesiymişte ben yabancıymışım gibi konuştu
Ona en ufak bişeyde kardeşim üzülür dedi. Ya sanki ben ona kötü davran diyorum. Alt tarafı soğuk davran diyorum.çünkü o her seferinde bana laf atıyo ve kimse düşünmüyo elif üzülür mü diye
Şu an konuşmuyoruz, çünkü hazmedemem söylediklerini e hatasını anlayacağında yok
Ya tamam biliyorum bıktınız bu konudan ama eminim eşiniz sizin değil eltinizin tarafını tutar nitelikte konuşsa sizde bozulurdunuz çok canım acıdı benim
Şimdi ben nasıl davranmalıyım sizce kesinlikle barışmak için bi adım atmak istemiyorum
Ayrıca o akşam farklı konularıda konuşmak istemiştim ben yani sen şöyle şöyle yaparsan bende çok fazla seni kıskanmam seni sıkmam gibisinden işte okulla ilgili başka şeylerle ilgili ama konuşamadık sayesinde
Sende eltinin kocasına yakınlaş onlar düşünsün

Şimdiye kadar anlıyodu hatta eltimle konuşcaktı benimle uğraştığı için hesap sorcaktı ben engel oldum, şimdi ne olduda onu korur nitelikte konustu anlamadım onun kötü niyetli biri olduğunu göremeyecek kadar kör olamaz

Bak onun kötü niyetini anlasa bile tavrını anlamıyor onu korumuyor

Atsan atılmaz satsan satılmaz diyor aileye girdi bir kere diyor daha fazla mesafe olmaz diyor

Bence de adam kadının sorduğu sorulara cevap vermiş onu da mı yapmasın

İşte onu korudu fikrini bir at kafandan

Bir daha da eltiyi görürsen hakkında buraya yazdığın düşüncelerini yüzüne söyle

Yani sana laf mı soktular cevabı ne yapayım x ciğim o bu yesin diye gece gündüz çalışıyorum işte bu nedenle makyaj yapamıyorum ki gibi

Ya da kv torun dediği anda para mı var ben çalışıyorum bebek yapamıyorum x benim para ile doğurdu büyütüyor de en azından huzursuz olduğunu anlayıp onlar düşünsün ne desek biz buna diye

Bak onun kötü niyetini anlasa bile tavrını anlamıyor onu korumuyor

Atsan atılmaz satsan satılmaz diyor aileye girdi bir kere diyor daha fazla mesafe olmaz diyor

Bence de adam kadının sorduğu sorulara cevap vermiş onu da mı yapmasın

İşte onu korudu fikrini bir at kafandan

Bir daha da eltiyi görürsen halkında buraya yazdığın düşüncelerini yüzüne söyle

Yani sana laf mı söktüler cevabı ne yapayım x çiğim o bu yedin diye gece gündüz çalışıyorum işte bu nedenle makyaj yapamıyorum ki gibi

Ya da kv torun dediği anda para mı var ben çalışıyorum bebek yapamıyorum x benim para ile doğurdu büyütüyor de en azından huzursuz olduğunu anlayıp onlar düşünsün ne desek biz buna diye
Pazartesi kv yemeğe çağırdı yine bizi de onlarıda gitsem mi bilmiyorum giderim heralde nasıl davranıyım bilmiyorum
Burda söyledi çoğu kişi aslında nasıl davranmam gerektiğini ama becerebilir miyim onu da bilmiyorum

Eliff esin bikmis olabilir mi?
Hic yeter artik dedigi olmuyor mu?
Esinle ilgili sorduklarima pek cevap alamadim.
Ben esinin de hatali oldugunu dusunuyorum.ama veri az:))

Pazartesi kv yemeğe çağırdı yine bizi de onlarıda gitsem mi bilmiyorum giderim heralde nasıl davranıyım bilmiyorum
Burda söyledi çoğu kişi aslında nasıl davranmam gerektiğini ama becerebilir miyim onu da bilmiyorum

Elif bak şu cici gelin modundan çık

Kv ye eltiye bir şey deme, adamı ye olmaz

Bu arada kv yemeğe çağırdı hangi yüzle

Ha gideceksen de mektubu da yanına al çorbadan sonra yüksek sesle oku masada essin bir soğuk rüzgar

Sonra dök eteğindeki taşları

Kalk git eve eşin hala gelirse senindir gelmezse de ikinize de yeni hayatınızda yolunuz açık olsun demek düşer

Yani o mektup hikayesi doğru ise ve bunu hala eşin bilmiyor ise ben ne desem boş

elifff_____ elifff_____ kk nin son yillardaki en cok yardim etmeye calistigi tek uyesin sanirim.
Keske bunu olumlu yonde kullanabilseydin.
Ileride yasin 30 lari astiginda kendini daha net degerlendirebileceksin.
Su an yapamiyorsun ve kisa vadede de yapamayacak gibisin.
Ah dersin ama is isten gecer.

Eliff esin bikmis olabilir mi?
Hic yeter artik dedigi olmuyor mu?
Esinle ilgili sorduklarima pek cevap alamadim.
Ben esinin de hatali oldugunu dusunuyorum.ama veri az:))

Açık açık demedi yeter ama demek ki konusmsk istememekle demek istiyo tabi ki hatalı hem de çok hatalı
Elif bak şu cici gelin modundan çık

Kv ye eltiye bir şey deme, adamı ye olmaz

Bu arada kv yemeğe çağırdı hangi yüzle

Ha gideceksen de mektubu da yanına al çorbadan sonra yüksek sesle oku masada essin bir soğuk rüzgar

Sonra dök eteğindeki taşları

Kalk git eve eşin hala gelirse senindir gelmezse de ikinize de yeni hayatınızda yolunuz açık olsun demek düşer

Yani o mektup hikayesi doğru ise ve bunu hala eşin bilmiyor ise ben ne desem boş

Tani ki doğru canım sıkıldı uydurdum mu sandın
Ama mektubu yırttım attım keske saklasaydım ya aslında çöpten çıkarırım ama gidip orada okumam gerek yok bence buna

Açık açık demedi yeter ama demek ki konusmsk istememekle demek istiyo tabi ki hatalı hem de çok hatalı

Tani ki doğru canım sıkıldı uydurdum mu sandın
Ama mektubu yırttım attım keske saklasaydım ya aslında çöpten çıkarırım ama gidip orada okumam gerek yok bence buna

İşte var ama sen yapmazsın zira cici gelinsin, o kv yi o gün yemediğin, eşine evi yıkmadığın için

Ha bu arada bunu eşine söylemedin ama annene söyledin bence acayip çelişki insan ilk gördüğü anda şok olup bağırır bu ne diye

Yani üstte de yazdım hem kv hem eltiye mesaj net siz keyfini sürüyorsunuz ben cefasını çekiyorum bir de üstüne böyle hadsiz davranıyorsunuz bu son uyarım der susarsın oldu bitti

Bu kadın yemin ediyorum bir kayıp. Ben gidiyorum konudan, aslında sanal yani ne takıyorsun kapat yat zıbar ama öyle olmuyor. Yani nasıl anlamaz ya nasıl anlamaz. Hasta mı, bilerek mi böyle yapıyor bu? Bilen varsa lütfen söyleyin. Ben bugüne kadar okumadım tedavi gördüğünü. Red mi ediyor?

Elif tedavi görüyor mu, hani neye göre yorum yapılacak bu üyeye? Çok sinir oldum.

batum olayını biliyordum da linkedin de kızlar mı eklemiş. kocan ne yapmış anlatsana elif
Batum olayı fln kapatın bunu artık
İki tane kız profiline bakmış bende sordum tanımıyorum dedi konu kapandı
Burda gelip konuyu anlatmamın sebebi şuydu kızların birini bizim gittiğimiz bi düğünde görmüştüm yada çok benziyodu ona tam emin değilim

İşte var ama sen yapmazsın zira cici gelinsin, o kv yi o gün yemediğin, eşine evi yıkmadığın için

Ha bu arada bunu eşine söylemedin ama annene söyledin bence acayip çelişki insan ilk gördüğü anda şok olup bağırır bu ne diye

Yani üstte de yazdım hem kv hem eltiye mesaj net siz keyfini sürüyorsunuz ben cefasını çekiyorum bir de üstüne böyle hadsiz davranıyorsunuz bu son uyarım der susarsın oldu bitti
Ne civi gelini hiç öyle biri olmaya çalışmadım ki içimden nasıl geliyosa öyle davrandım hep

Bu adamı bu kadar kıskanıyorsun ama gerçekten aldatılsan ya da adam cidden biriyle flört etse ayrılacak gücün var mı manevi olarak?

Bence hayır,bu noktada rahatlaman lazım,illa ki bu adamla kalacaksan amaaan demeyi öğrenmen gerekiyor

Back
X