Çok üzülüyorum , yanlış mı anlıyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
arkadaşlar üç aylık hamileyim hormonlardanmıdır bilmiyorum bana mı öyle geliyor abartıyormuyum karar veremedim ?
Kv ile eve alışverıs yapmaya gidecektik , eşiminde haberi vardı gideceğimizden çıkarkende haber verdim geri dönüşümüzde ben anneme geçtim kv eve geçti anneme geçerken yolda msj attı eşim ne yaptınız diye aradım alışverişi anlattım. Annesınden ayrıldıgımı söyledim neden işimizin bittiğini söylememişimde haberı bile olmamışda annesinden ayrıldıgımdan surat yaptı. Anneme gideceğimide biliyordu. Neyse gönlünü aldım akşam üstü erik gördüm aldım istemiştim geçen gün alamamıştım. Canım çekmişti. Resmini attım eşime annemle dolaşırken görmedi attığım resmi bende merak ettim aradım neden görmedi diye iş çıkkş saatine yakındı işi olmuyor boş oluyor o saatte. Gene yüzü asık ne oldu diyorum. Yarım saatte bir arıyormuşum. Ki sabah annesiyle sonrasında ise annemle birlikteydim. Yarım saatte bir arama lüksüm yok. Annemden beni almaya geldi aldı hiç konuşmadık yatıyor bende hıcbırsey söylemedım. Benmı eşimi yanlış anlıyorum bunlara böyle surat yapması normal mi ? Hamilelikten dolayımı sürekli herşeye surat yapıyormuş gibi mi geliyır bana ? Yoksa eşim gerçekten değişti mi ? Neden böyle yapıyor olabilir. Önceden bana hiç surat yapmazdı kolay kolay ciddi birşey olmadan. Şimdi sanki benimle kötü olmak için yer arıyor gibi hissediyorum uc dort gundur böyle herşeyde surat yapıyor anlayamıyorum ? Çok üzülüyorum ?

bende anlamıyorum arkadaslar inanın bu halimle daha çok üzülüyorum normalde olsa bu kadar zoruma gitmez. Daha bir dokunuyor şimdi. Sanki kavga etmek benimle kötü olman için yer arıyor gibi anlayamıyorum ne yapmalıyım

Canım doya doya yedimde sadexe bugün değil yaklaşık dört gündür böyle ve artık gerçekten bu davranışlarının altına başka şeyler aramaya başladım bu kadar basit şeylerden insan kötü olur mu birde hamile karısıyla üzer mi böyle ?

iş yerinde bir sıkıntısı vardır ???
yada cinselik istiyordur sana da diyemiyordur öfkeye kapılıyordur ?

Canım cinseliik yönünden hiçbir sıkıntımız yok bebek olmadan ki gibiyim hala eşime işyerinde de bi sıkıntısı var mıdır bilmiyorum sordum yok diyor

Hem haber vermedin diye kızıyor, arayınca da zırt pırt arıyorsun oluyor bu erkeklere yaranılmaz. Seninle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ya kv ile ilgili ya da işi ile ilgili sıkıntısı. Sen kafana takma güzelce geçirmeye bak hamileliğini

Haklısın canım dikkat etmemiştim kendisiyle çelişiyor. Şimdi farkettim. İşle ilgili bi sıkıntısı olduğundan mı acaba yoksa benden mi soğudu ne düşünmeliyim bilemiyorum tam olarak. Nasıl anlayabilirim ?

İşle ilgili olabilir ya da gelecek kaygısı başlamış olabilir canım. Bir de alışverişte kv ile ufakta olsa bir sıkıntı olduysa o da olabilir. Sen daha güzelce davran bakalım hoş tut, hala aynı davranırsa o zaman seninle ilgili olmuş olabilir.

Canım bu ara evimizde bi kaç tadilat yaptırıyoruz biraz masraf oldu ama karşılayabileceğini söyledi benim takılarıma dokunmadı bile bu gider yüzünden mi acaba böyle üzerime geliyor diye düşünüyorum bazen

Konuşmayı deneyin..
Devam ederse aynı tutumuna sizde onun gibi davranın..
Erkeklerin bir çoğu ilk bebekleri olacağını öğrendiği zamanlar biraz yörüngesini şaşırıp sapitabiliyor malesef..
Geçici bir durumdur kendinize dert etmeyin boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…