Bebek Beslenmesi Çok üzülüyorum yok mu buna bi çare?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bucooo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
52
5
18
kızım 7 aylık 6.500 gr. iki aydan beri ek gıda vermeye çalışıyorum. hiçbir şekilde kabul etmiyor. kabul ettiği tek şey patates havuç püresi. günde üç öğünden üç saatimiz yemek yedirmeye uğraşmakla geçiyor. bazen televizyona dalınca ağzına sokabiliyorum farkedince kafasını sağa sola çevirmeye başlıyor. gören herkes bu ne kadar minik diyor. moralim çok bozuluyor. hele yemek yedirirken sinirlerim tepeme çıkıyor. açmıyor ağzını, tadına bile bakmak istemiyor. ne yapacağım ben sekizinci ayımıza giriyoruz artık? biraz da teselli bulmak için yazıyorum. önerileriniz olursa çok sevinirim. bunalıma girdim valla. her sabah yine yemeyecek diye üzülerek uyanıyorum.

benimki de 7kilo,aynen senin dediğin gibi görenler 7 aylık olduğunu duyunca garipsiyor. doktorun ne diyor? devam sütü vermedim ben hiç,sen veriyormusun? yoksa sadece emiyormu?

benımkı 14 aylık..yemek ağzına sokmuyor..elıne elma salatalık vs verıyorum,kendısı paramparça ederek güya yıyor..

1-2 diş anca atıyor..elımde kasık gördüğü an koşarak uzaklasıyo,zorla ağzına soksam,aglama krızıne gırıyor..sadece emerek besleniyor..

10 kılo..zorlamıyorum artık yemezse yemsın..aç olan yer..

benimki de 7kilo,aynen senin dediğin gibi görenler 7 aylık olduğunu duyunca garipsiyor. doktorun ne diyor? devam sütü vermedim ben hiç,sen veriyormusun? yoksa sadece emiyormu?

sadece emiyor biberon da almıyor, alsa devam sütünü deneyeceğim ama almıyor. öyle değişik bi çocuk işte. doktor en son zayıf ama boyu normal dedi başka birşey demedi. aslında biz de 7 kilo olacaktık, geçen ay hastalandı bi ishal, kusma, harap oldu çocuk iki günde. görenler bir sürü laf söylüyor annenin sütü yaramadı mı sana falan... en çok da başkaları moral bozuyor ya... tam olsun benim kızım da böyle kabul edeyim diyorum biri biey dio hoooop başa dönüyoruz. yazlıkları giyince çöp gibi kollar bacaklar çıkıyo ortaya.

Son düzenleme:

benimkinin geleceği seninki gibi olacak galiba.

bende senin gibi benim büyük oğlanı hiç zorlamadım yemek konusunda 3 yaşına girdi 14 kilo off başkaları karışmasa insan o kadar üzülmezde millet rahat bırakmıyorki!

geçmiş olsun.evet bende elalemden dertliyim her gören ikisine de boyu kısa zayıf fln diyor,hoş bende 1.50 metreyim yani çocuklarımda ufak tefek olabilir bu çok normalde neden ısrarla küçük,zayıf deniyor ki? beni mutsuz edince mutlu mu oluyorlar acaba? bi de bir kuzenim var çocuğu 5 aylık şimdi doğduğundan beri mama veriyor,bizim oğlandan kilolu,sürekli bana seninki zayıf diyor.ee sen mama verdin diyorum yine her aramamasında sorup duruyor! boş ver sen sağlıklıysa sıkma canını arkadaşım elalemi susturamıyorsun malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…