Seni gercekten sevse peşini bırakmazdı bence gerekirse kapında yatardı yine bi yolunu bulurdu..basta böyle yapan ilerde yine aldatır bence yol yakınken ayrılmanız mantıklı olmusMerhaba herkese.
Artık yaşadıklarımı kaldıramadığım için burada sizlerle paylaşmak istedim.
Yaklaşık altı senelik bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşünüyorduk. Ve birkac gün öncesi sanaldan aldatıldığımı öğrendim. Bir aylik bir iliskisi olmus ama hala arkadas olarak konusmaya devam ediyormus bulusma olmamis cunku kiz baska ulkede yasiyor sadece kafasi karisikmis benle yasadigi sorunlardan falan sucu bana atiyor sen beni stres etmeseydin boyle bir olay olmazdi diyor. Ayrica kiza mektup yazip yolladigini öğrendim cok icim yaniyor gercektenbana bunu nasil yapti diyorum. Sonuc olarak ayrildik. bana sadece arkadas olarak konusuyorum yakinda arkadas iliskimide kesicem sen benim icin degerlisin gibi seyler soyledi. Iste bulusma da olmamis sadece netten konusmus neden bu kadar abartiyormusum bu aldatma degilmis tarzinda kelimeler. Cok kotu hissediyorum burdan size yazma sebebim azcikta olsa destek alabilmek. Bir kere aldatan bir daha aldatir diye dusunuyorum. Yazim hatalarim olduysa ozurdilerim uzuntuden kendimi ifade edwmiyorum.
yakinda arkadas iliskimide kesicem sen benim icin degerlisin gibi seyler soyledi.
Kafayi yemek uzereyim aynen bende oyle cevap verdim. Can sıkıntısından konusuyorum gibi sacmaladi.Birde bana diyorki hem biz evlenirsek hayatta boyle birsey yapmamBu cumleyi kuran insan beyninin içinde sarımsak mi yetiştiriyor acaba
madem arkadaşın yakında niye kesiyorsun ya da değilsin şimdi neden kesmiyorsun?Cidden mantiksiz
Kafayi yemek uzereyim aynen bende oyle cevap verdim. Can sıkıntısından konusuyorum gibi sacmaladi.Birde bana diyorki hem biz evlenirsek hayatta boyle birsey yapmam
Evet zaten bende o an neye nasil tepki vericegimi sasirmistim o kadar uzuldum ki.Üstüne de tüy dikmiş. Evlenince neyi hayatta yapmayacakmis?
Afedersiniz ama yaptığı şeyden ziyade kendini savunurken kurduğu cümleler o kadar beyinsizce ki sanırım ben bu konuşmaya 2 dk ancak tahammül edebilirdim
Evet zaten bende o an neye nasil tepki vericegimi sasirmistim o kadar uzuldum ki.
Neymis evlenirsek boyle baska kizlarla konusmazmis aldatka hayatta olmazmis. Cumlenin mantiksizligi
Evlenmekten dolayi degilde ben yabanci ulkede yasiyorum zor zamanlarda yanimda oldugu zamanlar olmustu bilmiyorum belki yalnizlik pskolojisi onu hem ailem hem en yakin arkadasim yerine koymustum.Diğer konulariniza da baktım da neden sürekli siz uzuluyorsunuz? Bu çocuğu kimse çekmez
Evlenicez diye mi çekiyorsunuz? Ya da ilişki süresinden dolayı mı? Evlenince bir anda cennet bahçelerinden yer ayirtilmiyor haberiniz olsun
aynen öyle tamamen haklısınız, çok üzücü bir durum üstüne üstlük suçu size atmaya çalışması çok kötü, sakın üstünüze almayın aldatmanın bahanesi yoktur, affedip affetmemekse size kalmış bir şey kimse aldatan kişiyi affetti diye yargılanamaz diye düşünüyorum. Burdan sonra içinizden geleni yapın kalbinizi ve mantığınızı dengelemeye çalışıp ortak bir karar çıkartın ve en önemlisi ilerisi için elalemi de çok takmayınMerhaba herkese.
Artık yaşadıklarımı kaldıramadığım için burada sizlerle paylaşmak istedim.
Yaklaşık altı senelik bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşünüyorduk. Ve birkac gün öncesi sanaldan aldatıldığımı öğrendim. Bir aylik bir iliskisi olmus ama hala arkadas olarak konusmaya devam ediyormus bulusma olmamis cunku kiz baska ulkede yasiyor sadece kafasi karisikmis benle yasadigi sorunlardan falan sucu bana atiyor sen beni stres etmeseydin boyle bir olay olmazdi diyor. Ayrica kiza mektup yazip yolladigini öğrendim cok icim yaniyor gercektenbana bunu nasil yapti diyorum. Sonuc olarak ayrildik. bana sadece arkadas olarak konusuyorum yakinda arkadas iliskimide kesicem sen benim icin degerlisin gibi seyler soyledi. Iste bulusma da olmamis sadece netten konusmus neden bu kadar abartiyormusum bu aldatma degilmis tarzinda kelimeler. Cok kotu hissediyorum burdan size yazma sebebim azcikta olsa destek alabilmek. Bir kere aldatan bir daha aldatir diye dusunuyorum. Sonucta sanalda olsa beni aldatti. Yazim hatalarim olduysa ozurdilerim uzuntuden kendimi ifade edwmiyorum.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Evet alti yili bu sekilde degersizlestirmesi beni cok uzdu.Onun için değerli olsanız başkası ile görüşmeyi aklından bile geçirmedi. Nasıl önemli bir arkadaşlıksa!!! Hemen ilişkisini kesmiyor. Bana göre aldatmadır. İlla fiziki aldatma ne bilim görüşme ve olmasına gerek yok. 6 yılı bu şekilde nasıl değersizleştirmiş yazık yazık
zor bir durum sizin için, ama atlatıcaksınız. Bu saatten sonra her şeyden önce kendi faydanızı düşünüp ona göre hareket etmelisiniz benceEvlenmekten dolayi degilde ben yabanci ulkede yasiyorum zor zamanlarda yanimda oldugu zamanlar olmustu bilmiyorum belki yalnizlik pskolojisi onu hem ailem hem en yakin arkadasim yerine koymustum.
Konusmayi kestik bana benim o kizla konusmami kesene kadar istersen bekle sadece arkadasim dedi ama ben yapamiycagimi soyledim ayrildik.Hayır uzulmemelisiniz. Aksine sevinin ki evlenmeden önce yüzü ortaya çıkmış. Hem yüzsüz hem güçlü olmaya çalışıyor. Aldatmanın bahanesi olmaz. Daha fazla üzülmemek için konuşmayı kesin
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Gercekten cok uzuluyorum alti yil bircok animiz oldu sonuc olarak ayrildik. Yani ben onun mektuba kadar yazdigi kisiyle arkadas olarakta olsa konusmasini kaldiramiyorum.aynen öyle tamamen haklısınız, çok üzücü bir durum üstüne üstlük suçu size atmaya çalışması çok kötü, sakın üstünüze almayın aldatmanın bahanesi yoktur, affedip affetmemekse size kalmış bir şey kimse aldatan kişiyi affetti diye yargılanamaz diye düşünüyorum. Burdan sonra içinizden geleni yapın kalbinizi ve mantığınızı dengelemeye çalışıp ortak bir karar çıkartın ve en önemlisi ilerisi için elalemi de çok takmayın
Konusmayi kestik bana benim o kizla konusmami kesene kadar istersen bekle sadece arkadasim dedi ama ben yapamiycagimi soyledim ayrildik.
Evet haklisiniz oyle zannediyor yani bende sakin kafayla dusununce bu karara vardim. Bu arada kendisi koreli. Bu yuzden boyle su siralar dunyada korelilere karsi buyuk sempati oldugu icin boyle dusunuyor olabilirYok artık bi de konuşmamı kesene kadar bekle diyorhint kumaşı sandı herhalde kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?