Çok üzülüyorum

Sanaldan kim bilir neler konuştular düpedüz aldatmış işte lami cimi yok bunun. Bide benim için değerlisin demiş sadece değerle olmuyo maalesef..

Konusmayi kestik bana benim o kizla konusmami kesene kadar istersen bekle sadece arkadasim dedi ama ben yapamiycagimi soyledim ayrildik.
Bu ne demek ya?! Kafayı yemiş resmen seni o kadar elinin altında görüyor ki ben konuşmayı kesene kadar bekle demiş sana.
İnternette konuşma aldatma sayılır mı sayılmaz mı konusuna girmeden bu adamın kafasındaki şeye bakarak evet aldatmış seni.
Ben biraz gönlümü eğlendireyim sonra merak etme kürkçü dükkanına geri dönücem, evlendikten sonrada macera aramam demek istiyor.
Arkana bakmadan kaç o karaktersizden.

Birincisi sıkıntı suçu size atması. Benim bir tanıdığım da böyle. Huyundan hiç vazgeçmiyor. Ne hata yaparsa yapsın eşini suçluyor. Eşi hata yapsa eşi suçludur. Kendisi hata yapınca yine eşi suçludur. Çekilecek bir insan değil anlayacağınız.

İkincisi sıkıntı ise o yaptığını aldatma olarak görmemesi. Ayrılmakla en doğru olanı yapmışsınız tebrik ederim.

Sizi bir sekilde manipüle ediyor sucu sizi atarak,bu bir çeşit sucluluk duygusunu bastirmak demek.
Eski erkek arkadasim da bana aynisini yapmisti ayrilirken yaptigimiz konuşmada bana: sen istedin boyle olmasini diyerek bana yüklenmişti halbuki aldatilmistim bende
Cok üzüldüm sizin gibi, gunlerce kendimi sorguladim ama o yanlis olan suclu olan oydu !

Sizi cok iyi anlayabiliyorum o yuzden hic üzülmeyin böyle bir dengesiz ne istedigini bilmeyen insan icin degmiyor kesinlikle...

Evet ayni o manada diger kizla olmazsa sana donucem hesabi gercekten cok kirildim.
Tesekkur ederim yorumunuz için.

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Evet hem aldatip hem bunu aldatma olarak gormemesi gercekten beni cok uzdu. Baska cozum yolu bulamadim en azindan ayrilmakla kirilmis gururumu azcikta olsa onarabiliyorum

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Bende suan kendimi sorgulama donemimdeyim hersey cok yeni ve uzucu. Bir yanim nasil yapar diye uzulup kabullenemiyor diger yanim evlenmeden once yuzunu gosterdi sevin diyor

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Bende suan kendimi sorgulama donemimdeyim hersey cok yeni ve uzucu. Bir yanim nasil yapar diye uzulup kabullenemiyor diger yanim evlenmeden once yuzunu gosterdi sevin diyor

Çünkü cok yeni daha ama geçecek emin ol bende ayni duygulari yasadim cok cok iyi anliyorum seni canim hic ama hic uzulme bi zaman sonra sen unutacaksin O pisman olacak

Bence de sevin gercek kisiligini karakterini gördün. ki zaman gectikce farkina vardikca kalbin soğuyor zaten inan bana

Cok ama cok tesekkur ederim dedikleriniz beni gercekten cok rahatlatti. Insallah oyle olur.

Evlenmeden seni aldatmasını affedersen evlenince de aldatır rahatça. Başka şehirde olmasa görüşüp buluşacaktı. Buna neden göz yumasın? Erkek mi yok

Doğru yoldasın devam et
En nefret ettiğim erkek tipi, sen şöyle yaptın ondan oldu, sen böyle yaptın ondan oldu
İlişkilerde, evliliklerde insanın ne halleri var, her beğenmediği şeyde aldatmak için bahanesi olacaktır, koşarak uzaklaşın bu cibiliyetsizden

Evlenmeden seni aldatmasını affedersen evlenince de aldatır rahatça. Başka şehirde olmasa görüşüp buluşacaktı. Buna neden göz yumasın? Erkek mi yok
Evet bende oyle dusunuyorum baska yerde oldugu icin bulusamadi yoksa basima daha neler gelirdi.
Alti senenin verdigi aliskanlik ve duygular buyukte olsa boyle birseyi kabul etmem cok zordu.

Bahane. Siz nasıl davrandiniz da beyefendi aldatacak kadar strese girmiş?

Aynı yalanı her seferinde söyleyip başarılı olan canlıya erkek deniyor galiba.Konu sahibi unut gitsin bugün netten arayışa giren yarın eline fırsat geçse neler yapar.
Bende sürekli boyle dusundum yarin eline firsat gecince daha kotu durumlarla karsilasabilirim

Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Evet haklisiniz ben her durumda acaba beni aldatirmi suphesiyle yasayamazdim

Evet katiliyorum sana bir kere aldatan hep aldatir.evlenincede ya iste senle tartistik beni cok yiprattin bende baska kadinla birlikte oldum suclu sensin mi dicek.ve ardindan beni affet bir daha yapmicam falan filan ayaklari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…