Emanetin canı burnun da olur derler .
Bende çocuğumu babamdan ve babannesinden başka kimseye vermiyorum hatta kreşe bile veremedim bu yüzden .
Bunu kişiselleştirmeyin sakın vermemesini doğal karşılıyorum .
Sizin üzüntünüz çocuğun hiç dışarıya çıkmaması sanırım buna da yapacak bir şey yok malesef , annesi o.
Siz annesine teklif edin hadi beraber çıkalım diye.
Yengesi olmuyor musunuz siz ben yanlış mı anladım konuyu ?
ne kadar güzel düşünüyorsunuz. Yeğeniniz çok şanslı sizin gibi halası var. görümcen neden izin vermiyor onu anlamadım çocuğa yazık canı çok sıkılıyordur.
canım bence alınıp darılma.. senı sevmıyormus yada senınle takılmasını ıstemıyormus gıbı de algılama.
ben de görumceme asla emenet etmem 2.5 yasındakı kızımı.. demınde geldı cıkarıyımmı dedı, hayır dedım mesela.
he ben cıkarıyorum duzenlı olarak kızımı dısarı o ayrı.... görümcenın yaptıgı hata, "en azından perdeyı acta cocuk gunes gorsun insaf yani be kadın" dıyemıyoruz tabi :)
yani benim esimin kiz kardesinin cocugu canim.
yani soyle deyim p pancurlar var ya onlari kapatiyor hepsini ve gunduz vakti isigi aciyor evde.
ama ben cok iyi bakarim bunu oda biliyor.Ozaman kendi cikarsin gezdirsin,ben sadece o cocugun biraz disari gormesini istiyorum yani
ben gezdirmesemde olur.
aaa deli mi ne ayol, nıye oyle yapıo ki?
evliysen sende yap birtane ona yoğunlaş altını ben değiştirm falan da dediysen ürkmüştür anne koruma içgüdüsü diye birşey var ya güvenemezler
Bizim sokakta da bir kadın var, çocuğuyla hiç konuşmuyor, 4-5 yaşında kız konuşmayı bilmiyor.
Bir de eltisi var, aynı apartmandalar çocuğuyla çok ilgilenir daha yaşı yok kızı bıcır bıcır konuşur, sokakta görsün bizi abla abla der eliyle gel gel yapar...
Bir gün rica etmiş o çocuğuyla ilgilenen gelin, yenge ben ilgileneyim biraz Zeyneple, benim kız da var arkadaş olunca yanında , daha çabuk açılır demiş, eltisi kovmuş onu..
Ertesi gün bari kitap alayım çocuğa, bize yaptırmıyor kendi kitaptan öğretsin demiş, kitap almış küçük elti götürmüş.
Kovulmuş evden.. :/
Bazı kadınlar çocuklarının iyiliğini düşünmüyor hiç, düşünenlere de izin vermiyor..
Olan o masumlara oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?