Cok üzülüyorum

ayliiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
439
5
0
Almanya
selam arkadaslar.Hepiniz iyisiniz insAllah.
derdime gelecek olursak benim gorumcemin 3 yasinda cooook tatli bir oglu var.
Cok seviyorum onu.Hep gezdirmek istiyorum.Yani uzaga degil bu cevrede oyle dolastirmak
hava alsin diye.Ve yurumeyi disari cikmayi cok seviyor.Hani sapkan ayakkabin falan diyorum kosa kosa gidip getiriyor
can atiyor disari cikmak icin.Ama gorumcem hep izin vermiyor bana.
kactir diyorum biraz gezdireyimmi hep bir bahane diyor.
ne olacak sanki cocuk hava alsin biraz.
kendide hicc cikmiyor disari o cocuguda cikarmiyor yazik
belki olmustur 2 3 hafta sadece evde cocuk.Evin perdelerinide siki siki kapali tutuyor hep
iceri hic gunes girmiyor.cocuk hep karanlik evde canim benim.
oyle cok ister ki gezsin dolassin yurusun cok hosuna gidiyor.
ama malesef izin vermiyor. bir iki kere izin verdi ondada hemen getir dedi yani 15 dk anca dolastik.
benim bir cocugum olsa ben hepp gezdiririm onu,of off...
:2:

Emanetin canı burnun da olur derler .
Bende çocuğumu babamdan ve babannesinden başka kimseye vermiyorum hatta kreşe bile veremedim bu yüzden .

Bunu kişiselleştirmeyin sakın vermemesini doğal karşılıyorum .

Sizin üzüntünüz çocuğun hiç dışarıya çıkmaması sanırım buna da yapacak bir şey yok malesef , annesi o.
Siz annesine teklif edin hadi beraber çıkalım diye.

ne kadar güzel düşünüyorsunuz. Yeğeniniz çok şanslı sizin gibi halası var. görümcen neden izin vermiyor onu anlamadım çocuğa yazık canı çok sıkılıyordur.

diyorum tabiki beraber gezelim diyorum
ama hic evden cikmak istemiyor,aksama kadar kapkaranlik yapiyor evi
ve televizyon izlemek istiyor.
bir kitap aliyorum cocuklar icin esyalarin resimli halleri yani cocuga ogretmek amacli
hediye ediyorum daha yasi degil diyor
ama 3 yasindaki cocuk ogrenmeye acik degilmidir ki
herseyi konusuyo benle kelime soyluyebiliyor.O kitabida cok iyi ogretirdim ben
onada izin yok yasi ufak diyo valla cok sikildim hic bise yapmama izin vermiyor.
bir kere altini ben degiseyim dedim ona bile olmaz diyor anlamadim

ne kadar güzel düşünüyorsunuz. Yeğeniniz çok şanslı sizin gibi halası var. görümcen neden izin vermiyor onu anlamadım çocuğa yazık canı çok sıkılıyordur.

hemde nasil sikiliyor canim ben onlara gittigimde hemen ayakkabilarini alip geliyor yanima

canım bence alınıp darılma.. senı sevmıyormus yada senınle takılmasını ıstemıyormus gıbı de algılama.

ben de görumceme asla emenet etmem 2.5 yasındakı kızımı.. demınde geldı cıkarıyımmı dedı, hayır dedım mesela.

he ben cıkarıyorum duzenlı olarak kızımı dısarı o ayrı.... görümcenın yaptıgı hata, "en azından perdeyı acta cocuk gunes gorsun insaf yani be kadın" dıyemıyoruz tabi :)

Son düzenleme:

yani soyle deyim p pancurlar var ya onlari kapatiyor hepsini ve gunduz vakti isigi aciyor evde.
ama ben cok iyi bakarim bunu oda biliyor.Ozaman kendi cikarsin gezdirsin,ben sadece o cocugun biraz disari gormesini istiyorum yani
ben gezdirmesemde olur.

aaa deli mi ne ayol, nıye oyle yapıo ki?

Bizim sokakta da bir kadın var, çocuğuyla hiç konuşmuyor, 4-5 yaşında kız konuşmayı bilmiyor.
Bir de eltisi var, aynı apartmandalar çocuğuyla çok ilgilenir daha yaşı yok kızı bıcır bıcır konuşur, sokakta görsün bizi abla abla der eliyle gel gel yapar...
Bir gün rica etmiş o çocuğuyla ilgilenen gelin, yenge ben ilgileneyim biraz Zeyneple, benim kız da var arkadaş olunca yanında , daha çabuk açılır demiş, eltisi kovmuş onu..
Ertesi gün bari kitap alayım çocuğa, bize yaptırmıyor kendi kitaptan öğretsin demiş, kitap almış küçük elti götürmüş.
Kovulmuş evden.. :/
Bazı kadınlar çocuklarının iyiliğini düşünmüyor hiç, düşünenlere de izin vermiyor..
Olan o masumlara oluyor..

evliysen sende yap birtane ona yoğunlaş altını ben değiştirm falan da dediysen ürkmüştür anne koruma içgüdüsü diye birşey var ya güvenemezler

daha anlatsam cok sey var resmen hic ilgilenmiyor bebisle
ben gittigimde bakiyorum bezii dollmuuus yuruyemiyo artik cocuk yani
diyor ki cok afedersiniz kakasinida yapsin degiscem diyor
yani yer yokki yapsin. benim cocugum olmayinca bu ozlemle
cok uzuluyorum iyi bakilmayinca cocuklar.
besiklere takilan oyuncaklar olur ya ipini cekersin muzik calar
onlardan aldim istemedi takmiyor
daha anlamaz diyor hep.

henüz çocuğum yok ama bence anne içgüdüsü,koruma,sahiplenme ile alakası yok gibi geldi. bir insan tamamen penverleri kapayıp hapis hayatı gibi bir yaşam yaşasın ki ya gerçekten psk. sorunları var ya da miskin sadece tv de zaman geçiriyor.benim ablamın kızı var 3 yaşında kreşe gidiyor altınıda değiştirdim bende de kaldı ablamın yeri geldi işi oldu. uyuttum, yemeğinden meyvesine kadar ılık içme suyuna kadar eşimin yeğenleriylede denk geldğimiz memlekete evlerine gittiğimizde de bakarım severim. yani bu arkadaşın davranışı bambaşka bişey ama o çocuğa yazık yani gelişemicek ablamın kızı değmesin bıcır bıcır teyzecim canım aşkım der.çokta zeki kreşin çocuklar üzerinde etkisinin olduğunu düşünüyorum. ama aynı yaşlarda karşı komşumun kızı var. kadında bahsettiğinize yakın çocuk insanlardan kaçıyor yazık konuşamıyor doğru düzgün ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BÖYLE ANNEYE !!

Cok tuhaf insanlar var gercekten psikolojik sorunlari olabilir mi acaba? Neden bu sekilde davranmis ki hic anlamadim.
Yazik gunah o yavruya ya gercekten cok sinirlendim.

Kıyamam ben o yavrucuğa canım benim yazık ya! Ama anlayamadığım görümcenizin eşi olsun sizin kv olsun kimse bir şey demiyor mu? Anlattıklarınız hiç normal değil muhtemelen ağır depresyon geçiriyor ne demek çocuğu bezi kakalı bırakmak ilgilenmemek birşey öğretmemek iyi ki çocuk otistik falan olmamış ben sizin yerinizde olsam gereken kişilerle konuşurum günah o çocuğa gün yüzü görmüyor resmen mutlaka birşeyler yapın arkadaşım sevaptır

Son düzenleme:
Enteresan bir tipmiş.
Tamam emanet etmemesini anlarım ama neden kendi çıkartmıyor.
panjurlar kapalı niye oturuyor.
Eşi bu duruma ne diyor.
Yazık o çocuğa.
Gelişimini engelliyor, sosyalleşmesini, mutluluğunu belki.
Kayınvalideniz durumun farkında değilş mi?
onunda torunu nihayetinde , yada eşiniz bu nasıl iş demiyor mu?
sanırım yurt dışındaydınız , şikayet olursa sosyal hizmetler sorun çıkarabilir en azından bu şekilde uyarabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…