cnm benim tamam vermesin ama kendide ilgilenmiyor.
istiyor ki cocuk onun gibi otursun sabah aksam karanlik evde tv baksin.
sence dogru bi yetistirme yontemimi
gozumun onunde olunca dayanamiyorum iste.
benim abimin 3 evladi var.erkek 11 yasinda su an.bebeklikten bu yana birakirlar bana.bugun sinemaya gidecegiz,bugun bilmem ne yapacagiz bakar misin diye cok biraktiklari oldu.4 yasinda da ikiz kizlari var.onlari da bebeklikten bu yana birakmaya cekinmezler.hala 3 cocukla sokakta,oyun parklarinda,alisveris merkezlerinde gezer tozarim :) hatta birakin benim soylememi gozumun icine bakarlar :)))
bazi anneler musade etmez yalniz gondermeye cocugunu anlarim.ama gorumceniz bu dunyada yasamiyor herhalde.cocugunu da kendi gibi soyutluyor.yazik uzuldum cocuk icin,oysa simdi onun tam oyun,maskaralik zamani.
kocasi durumun farkinda mi peki?
Kocasida ayni canim kari koca ayni kafadalar.
Aslinda burda sikayet etsem alirlar bile o cocugu ondan ama iste...
ahhhhhhhh benim bir olsa canim.Sanada hayirli dogum diliyorum.
kadin ya depresyonda ya da kimse kusura bakmasin ama gerizekali ! hikmetinden sual olunmaz yüce rabbim böylelerinede cocuk veriyor yasanirim almanyada yasiyorsun, bende böyle tiplere sahit oluyorum parka gidiyorum hergün ama yani yagmur yagmuyorsa isterse eksilerde olsun hava durumu hergün sokaktayiz. bazen hem ögleden önce hemde ögle uykusundan sonra.
benim olgum 2 yasinda ilk kitabi 6 aylikken aldik, simdi oglum eline playmobilin dergilerini alir okurmus gibi yapar. bir yetiskin gibi konusur. tv nin zamani bellidir günde bir saati gecmez ayaklarini yerede vursa bagirsa cagirsada daha fazla izlemesine izin vermem.
yalniz bu cocugun sansi en azindan 3 yasindan sonra mecburen anaokuluna gidecek kurtulusu orda, cocuk bi nefes alir dünyayi tanir.
o kadinda kendi magarasinda primitif yasamina devam eder. sikayete gelince bencede etme en kötü aile genclik dairesinden iyidir.
canım bence alınıp darılma.. senı sevmıyormus yada senınle takılmasını ıstemıyormus gıbı de algılama.
ben de görumceme asla emenet etmem 2.5 yasındakı kızımı.. demınde geldı cıkarıyımmı dedı, hayır dedım mesela.
he ben cıkarıyorum duzenlı olarak kızımı dısarı o ayrı.... görümcenın yaptıgı hata, "en azından perdeyı acta cocuk gunes gorsun insaf yani be kadın" dıyemıyoruz tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?