- Konu Sahibi dreamandlife
-
biraz önceki albümün üzerine bunu kaldıramicam
kızlar birden bire göğüslerim küçülmeye başladı zayıflamadım da neden böyle sündüler ya anlayamadım bi taktiği olan varsa söylesın nasıl eskı haline getiricemönceden 75 giyerdm şimdi 70 oldu resmen!!
nasıl bir albümdü merak ettim???
Ayıplıben girip bakmadım
Arkadaş listem sağ olsun coşturunca albümü , gördüm akışta
O Albüm nereye kaynadı ya tam ben bakıcakkenee yok oldu birden ...
o benim arkadaşım kii, ben hala görüyorum kiiiuslu bir çocuk olursanız, birgün sizlerde görebilirsiniz
zayıflamadan nasıl küçülür göğüs anlamadım ama doğal yöntemler var bi deneyin, eğer estetik düşünmüyorsanız.
kk da öle bir bölüm var, oraya bi göz atın isterseniz.
hatta biri bloğunda yazmış, bişi çayı içmişte 2 beden büyümüş, çok itibar etmiyorum ama denenebilir
benim yorumumdan sonra gitti sanırım uğursuzluk bende
benim yorumumdan sonra gitti sanırım uğursuzluk bende
eksik kalsın
kızcağızı bizzat tanırım. hastanede ziyaretinede gittim. bilerek yapılmış bişey değildi. İşte anlamadan bilmeden yorum yapılınca.. Gerçekten çok ağır ve saçma sapan yorumlar vardı.olayı vajinaya getiren bile gördüm. hadsizlik .. neyse kaldırdı albümünü.
Gerçekten çok üzüldüm.
Konu sahibi kusura bakma burdan yazdık ama.
benim kızkardeşiminde kilo verdikten sonra 2 beden küçüldü. o yüzden kiloya bağladım ben.
zaten o albüm; göğüs büyütme, küçültme, dikleştirme gibi konularda yardımcı olmak amacıyla konulmuş bir albümdü.
yani sadece bu konuyla ilgilenenlere yardımcı olmak amacıylaydı.. yanlışlıkla herkese açık paylaşmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?