- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi ikialinganasik
-
Kızlar Merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir sey var. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Benim erkek arkadaşım yıllar önce bir kızla 2 ay içinde hem tanışmış sevgili olmuş çok güvenmis ve kız aldatmIs. Ilk sevdiği kız, ilk birlikte olduğu. Çok üzülMuş o zamanlar.
Arkadaş olduğumuz dönemde bana bunları anlatırdi. Bunları bile bile sevdim onu. Her neyse..
Şu an o kıza karşı hiçbir şey hissetmedigini, bir zamanlar nefret ettiğini artık onu bile hissetmedigini söylüyor ara sıra.
Bugün bana okudugu lisenin face sayfasından resim yollaDi. Ne güzel günlermis dedi. Bende çok mu özledin o günleri dedim. O günlerden sonra yaşadığım acilardan dolayi özledim galiba dedi..
Çok acı çekmiş. Çok kırılmış. Çok üzülmus. Bunları anlıyorum ama o böyle konuşunca bende çok üzülüyorum
Kızlar kaç defa ayrılalım dedim.. ayrılmıyor da benden. Ben ne dusunecegimi bile şaşırdım artıksiz olsanız ne düşünürsünüz?
Üff ne sıkıcı bir adam. 2 aylık ilişkide çok sevmiş, çok güvenmiş, çok aldatılmış, çok üzülmüş, herşeyin çokunu yaşamış falan filan. Bu kadar melankoli fazla değil mi? Yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum. Aklı başında iki insan eski dandik bir ilişkide yaşanmış, geride kalmış şeyleri tekrar tekrar ilişkilerinin içine sokmaz dile getirmez.ö
Daha da beter bir durum o zaman bu. Hadi ergenlik, ergenlik sonrası 1-2 sene yoğun melankoli ve yaşadıkları abartma duruları normal karşılanır da bu yaşta biraz abartı değil mi sizce de?Maalesef yaşlarimiz küçük değil. O benden küçük 2 yaş. O 24 ben 26
Daha da beter bir durum o zaman bu. Hadi ergenlik, ergenlik sonrası 1-2 sene yoğun melankoli ve yaşadıkları abartma duruları normal karşılanır da bu yaşta biraz abartı değil mi sizce de?
canım o biraz fazla duygusal bence onu unutmuş ama halen bi nefret var sana da değer veiryo ayrılalım deme bence ama bu konularıda gündeme getirmemeye çalış konu açılıra değiştir falan. onun o üzüntüsünden başka bi sıkıntı göremedim anlattıgın kadarıyla ilişkinizde.
büyük sorunlar olmadıkça ayrılık lafını gündeme getirme bence canımYa büyük sorunlar yok aramızda. Bir bu konu var, en son açıldığında Ayrılalım demiştim. Bugün demedim bir şey, Üzgün surat yapıp yolladım.
Birde bazen aradın aramadın diye ben söylenirim. Ufak şeyler yani
Çektiği acıları mı özlemiş? Neden?
O zaman unutamamış hala yarım kalan aşkını. Ama bu unutamamak aştan falan değil sırf hırstan olabilir. Ya da yaşanacakların merakı.
Ama çok kurcalama.
büyük sorunlar olmadıkça ayrılık lafını gündeme getirme bence canım
Şimdilik bişey yapma. Bi arkadaş yazmış sevgilinin her hareketini o kıza bağlama.Söyledim. Bunu da söyledim. Ondan nefret ediyordum artık onu bile hissetmiyorum diyor. Ama çektiği acıları da sürekli hatırlıyor. Benim de canım yanıyor. Bin defa ayrılalım dedim. Ayrılmıyor da ben nE yapayım ki
Şimdilik bişey yapma. Bi arkadaş yazmış sevgilinin her hareketini o kıza bağlama.
Akışına bırak. Bi daha da bence senin yanında böyle rahat rahat acılarımı özledim falan demesin. Kim olsa altında bişey arar ama sen o kızı gündemde tutma olur mu?
Bunu sürekli yapıyo mu? Yapiyosa acilariyla basbasa birakirdim ben olsam..
Geçmişe dönüp bakıyorum..2aylık ilişkilerimin başrol oyuncusunu yolda görsem tanımam..
Uzun sure üzerinde dusunursem adını hatırlıyabılırım ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?