Çok Üzülüyorum..

aynı durumu sevgilimde yaşamıştım. bende hep senin gibi düşündüm ama saçma bu düşünnce. hatta kızı görüyoduk kaçıcak yer arıyodu yüz yüze gelmemek için.aşırı sinirlerim bozuluyodu ama geçti. erkeklere aldatılmak falan daha ağır geliyor kızlar bunu dillendirmiyor aksine. eski sevgilisinden yenide ayrılmamış abartmayın bence. lisedeki mevzulardan bahsediyoruz ...

erkekler asla ima etmez dolaylı konuşmaz ya hiç bir şey söylemez ya da doğrudan söyler. kızı özledim falan dememiş. kendi kendine anlam yüklemişsin. seni seviyor. sen de ayrılalım falan deyip de geçmişte yaşadıklarından dolayı zaten kazık atılmış birini içten içe üzmeyi de bırak. zaten kadınlara güven sorunu vardır körükleme. yok öyle bişey. sil at kafandan. bi milyon yıl önceki iki aylık kızı mı kafaya taktın. ilişkinde sorun yok da canın sıkılıyor heyecan arıyorsun sanırım.

Kızlar ben birsey demiyorum ki kendisi diyor. O yaşadığım acı olaylar, kötü günler dediği şey o kız yuzunden yaşadıkları.
O hatırlıyor. O üzülüyor. Birde benimle paylaşıyor. ben sürüp dururken birsey düşünmedim

ama sen böyle şeffaf yapmışsın ilişkini her şeyi konuşmaya alıştırmışsın. yorum yapan bi arkadaşımızın dediği gibi o günlerdeki saflığı, masumiyeti arıyordur o. geri zekalı değil ya kendini aldatmış bi kızı özlesin. rahat ol.

Bana nedense dikkat çekmeye çalışıyor gibi geldi gıcık olurum böyle gizemli konuşanlara.Yok acı çekmek falan 2 ayın acısı olsa olsa ne olur ?

en sonunda bıktım bana bi daha o kızdan bahsetme tek sen acı çekmiyosun dedim. bi kendine getirmen lazım onu yoksa olmaz gibi böyle

Böyle bir ilişkide bulunma bence. Ne cesaretle kaç sene önceki şeyi konuşup konuşup duruyor? Sen sürekli anlatsan hoşuna gider mi acaba! Büyük ihtimalle acıtasyon yapıyor. Bak ben çok yaşadım çok gördüm acı çektim bilmem ne. İnsan iki ayda bu kadar neyine acı çeker ki? Öyk yani.

Ben bir kere beni terk eden çocuk için ondan sonra bunalıma girmiştim demistim.. çok bozuldu o zaman.

Zahmet etmiş. Anlayışlı olma bence daha fazla. Ciddi düşünüyorsanız hayat böyle geçmez.

Anlayışlı da olmuyorum aslında. Bugün birsey demedim ama daha gün önce bu geçmişe üzüntüsü yüzünden ayrılalım dedim. Böyle olmaz dedim.

Yine ayrılmadı. Seni seviyorum dedi. Nefret bile etmiyorum artık dedi. Sadece o zamanlar çok saf sevmiştim Dedi. Keşke ben lisedeylisedeyken tanışmış olsaydık, onu hiç tanimazdim. Çoktan memur olmuştum şimdi. Evlenmistik vs dedi. Dedi de dedi.

Gidersen ondan farkın kalmaz. Ben senden ayrılmiyorum. Seninki terk etmek olur diyor. Ben seni seviyorum diyor. Ben terk edilcek birsey yapmadım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…