• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uzun, baya uzun.. Lütfen yardımcı olun, onu çok seviyorum :(

Mesafeler etkilemiş olamaz mı ilişkinizi?
Resimle nereye kadar hani
Kokunu duymadan hissetmeden çok zor bi ilişki yürütmek..
Bir kez teklif etsen yüzyüze görüşmeyi?

Mesafeler etkilemiş olamaz mı ilişkinizi?
Resimle nereye kadar hani
Kokunu duymadan hissetmeden çok zor bi ilişki yürütmek..
Bir kez teklif etsen yüzyüze görüşmeyi?

En büyük sorun o zaten bana kalırsa, henüz görüşememiş olmamız. En azından bir kez görüşseydik o zaman çok daha kolay olacaktı. Ki zaten eğer ilişkimiz devam ediyor olsaydı gelicekti, görüşecektik. Fakat bu durumda elimden gelen pek birşey yok ne yazık ki :/
Çok teşekkür ederim yorumun ve önerin için opuyorumnanaktan

yazdıklarınızın hemen hemen hepsini bende yaşadım..
yüzyüzede bi kaç defa görüştük...
tartışmalar kırılmalar ayrılmalar hepsini ....
aradaki mesafe uzun olsada biz hep gelecekten bahsettik hiç yılmadık...
2 yıl böyle düşe kalka devam etti...
2 yıl sonunda sıkıldığımı farkettim...
ya gerçekten sevmemiştim benimkisi bi takıntıydı yada gerçekten
bu iişten artık sıkılmıştım...
ha deyince görüşememek sanalda aş kaşamak bana zamanla sıkıcı ve yapmacık hale gelmişti...
artık kendime gülüyordum ....
sonra toparladım kendimi hayır seviyorum deddim kendime kızdım...
çünkü o evleneceğim adamdı...
anneme ve ablama açtım konuyu...
ciddi olduğumuzu falan söyledim...
annem karşı çıktı..
asla engellemedi konuşma demedi..
ama izin de vermedi...
kendi içimde aylarca savaştım...
evlenmek bu bana o kadar çok uzun geliyorduki...ü
ben okulumu bitirmiştim o askere gidecekti daha işi hazır değildi falan filan...
ailemin karşı çıkması kendi içimdeki bocalamalar sonucu bitirdim...
şimdi ise kocişimle evliyim çokta mutluyum...
ondan ayrıldıktan sonra bu msn konuşmaları msjlaşmalar bana okadar komik geldiki..
üstümden büyük bi yük kalktı dedim...
sanal alem yüzünü senede 1 defa zor gördüğün bi adam asla gerçekleşmesi uzun ve zor olan bi birliktelik...
şimdi ise düşündüğüm zaman gülüyorum eski halime ...
konu sahibi arkadaşım..
ben kendi başımdan geçeni anlattım sana benimkisi sadece bir örneek...
yaşa ve gör neler olup biteceğini sana şöle böle yap diye yönlendirmelerde bulunmam
banada o zamanlar bu iş boş bırak dedilerdide karşı çıkmıştım seviyorum diye...
şimdi sana ne desek boş....
umarım herşey istediğin gibi olur...

Görüşmenize ramak kala bunu yapmış olması senin çok abartılacak büyük bir hatanın olmadığı halde büyük tepkiler göstermesi o gece seni itiraf etmeye hem zorlayıp hemde ertesi gün bundan rahatsıoz olması ve suandaki bu ilgisiz tavrı bende farklı hisler uyandırdı canım :(( bütün sabrımla okudum , herşey gönlünce olsun ama sanki bitmiş gibi.. Inşallah ben yanlış yorumluyorumdur ve herşey düzelir bence sen akıllı bir kızsın çok zorda olsa üstesinden gelirsin yasında cok genç böyle bir tecrübe inan sana olgunluk kazandırır..

yazdıklarınızın hemen hemen hepsini bende yaşadım..
yüzyüzede bi kaç defa görüştük...
tartışmalar kırılmalar ayrılmalar hepsini ....
aradaki mesafe uzun olsada biz hep gelecekten bahsettik hiç yılmadık...
2 yıl böyle düşe kalka devam etti...
2 yıl sonunda sıkıldığımı farkettim...
ya gerçekten sevmemiştim benimkisi bi takıntıydı yada gerçekten
bu iişten artık sıkılmıştım...
ha deyince görüşememek sanalda aş kaşamak bana zamanla sıkıcı ve yapmacık hale gelmişti...
artık kendime gülüyordum ....
sonra toparladım kendimi hayır seviyorum deddim kendime kızdım...
çünkü o evleneceğim adamdı...
anneme ve ablama açtım konuyu...
ciddi olduğumuzu falan söyledim...
annem karşı çıktı..
asla engellemedi konuşma demedi..
ama izin de vermedi...
kendi içimde aylarca savaştım...
evlenmek bu bana o kadar çok uzun geliyorduki...ü
ben okulumu bitirmiştim o askere gidecekti daha işi hazır değildi falan filan...
ailemin karşı çıkması kendi içimdeki bocalamalar sonucu bitirdim...
şimdi ise kocişimle evliyim çokta mutluyum...
ondan ayrıldıktan sonra bu msn konuşmaları msjlaşmalar bana okadar komik geldiki..
üstümden büyük bi yük kalktı dedim...
sanal alem yüzünü senede 1 defa zor gördüğün bi adam asla gerçekleşmesi uzun ve zor olan bi birliktelik...
şimdi ise düşündüğüm zaman gülüyorum eski halime ...
konu sahibi arkadaşım..
ben kendi başımdan geçeni anlattım sana benimkisi sadece bir örneek...
yaşa ve gör neler olup biteceğini sana şöle böle yap diye yönlendirmelerde bulunmam
banada o zamanlar bu iş boş bırak dedilerdide karşı çıkmıştım seviyorum diye...
şimdi sana ne desek boş....
umarım herşey istediğin gibi olur...

Öncelikle okuyup zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim :)

Kesinlikle söylediklerinizi kulak ardı etmem çünkü yeterince yoruldum, onu sevdiğimi düşünüyorum ama msnde olmasına rağmen kaçıyorum sürekli, onunla sevgili olduğumuz sürede bile sürekli korkarak yaşadım her şeyi, yük gibi.. Hala da korkuyorum aslına bakarsanız, söylediklerinizi çok doğru buluyorum, böyle bi ilişki yaşayacağımı bana önceden söyleseler herhalde baya bi gülerdim, o kadar aptal değilsin, böyle saçma bir şeye girmezsin, asla güvenip aptallık yapmazsın derdim kendime. Ama pek öyle olmuyormuş. Beni anlıyorsunuzdur muhtemelen. Hele şu "sıkılma" konusunda kesinlikle katılıyorum. Kendime bile itiraf edemiyorum ama doğru düzgün ve uzun vadeli tam anlamıyla bir ilişki yaşayamamış olsak bile o kadar sıkıldım ve yoruldum ki belki onunla tekrar barışmak bile istemiyorum. Yoluma bakmalıyım sadece. Ama çok zor, imkansız olduğunu kabul etmek ve bu "aşk" dediğimiz şeyin alışkanlık ya da sadece basit bi takıntı olduğunu kabul etmek o kadar zor ki.. her ne kadar takıntı ya da aşk mı tam emin olamasak da bazen böyle düşünerek duygularıma ihanet ediyor gibi hissediyorum kendimi. O yüzden bu sürekli dönsün, barışalım tekrar birlikte olalım isteğim. Ama içimde bir yerlerde ne kadar bastırsam da hiçbir zaman düzgün bir birlikteliğimizin olmayacağını söyleyen o ses beni az da olsa rahatlatıyor. Her ayrıldığımızda üzerimden büyük bir yük kalktığı hissi, sonra da yalnızlık hissi gelip oturuyor. Belki de bununla başa çıkmak için önce olayı beynimde bitirmeliyim, sonra da başkalarıyla ilgilenmeliyim, çünkü bu bir kısır döngü, ne yazık ki bunun gayet farkındayım.

Yorumunuz için tekrar çok çok teşekkür ederim. Kendime bile itiraf edemediğim düşüncelerimi de belirtmeme yardımcı olduğunuz için de apayrı bir teşekkürü borç bilirim :)

Edit: Evliliğinizde de çok çok, sonsuza dek mutluluklar diliyorum :)

Son düzenleme:
Görüşmenize ramak kala bunu yapmış olması senin çok abartılacak büyük bir hatanın olmadığı halde büyük tepkiler göstermesi o gece seni itiraf etmeye hem zorlayıp hemde ertesi gün bundan rahatsıoz olması ve suandaki bu ilgisiz tavrı bende farklı hisler uyandırdı canım :(( bütün sabrımla okudum , herşey gönlünce olsun ama sanki bitmiş gibi.. Inşallah ben yanlış yorumluyorumdur ve herşey düzelir bence sen akıllı bir kızsın çok zorda olsa üstesinden gelirsin yasında cok genç böyle bir tecrübe inan sana olgunluk kazandırır..

Çok çok teşekkür ederim öncelikle okuduğun sonra da yorumun için opuyorumnanaktan
Ona göre çok büyük bir hataydı, bana göre de öyle. Yalana asla tahammülüm yoktur ama üzerinden çok zaman geçmiş olması önemini yitiriyordu bana göre, ona göre ise hala yalanımı itiraf etmemem, bildiğini söylediği halde devam ettirmem daha da büyük bit hataydı. Bu konuda da ona kızamam, ben olsam daha çok sinirlenirdim.. Üç gün kadar önce tekrar konuştuk, bana karşı sinirli bir tavrı yoktu, hatta pişman gibiydi.. Onunla tekrar birlikte olmayı göze alabileceğimi ben de pek sanmıyorum zaten artık. Bu sene okulu bitiyor ve askere gidiyor askerliğe kadar bişeyler olabilirse, ki bu bişeyler baya zor şeyler.. Yani en azından buraya gelmeli, yanıma gelmeli, bir kez iki kez de değil.. Öncelikle bunu yapabilirse aramızda bişeyler olabilir yoksa artık kendimi daha fazla yormak istemiyorum. Çok önemli olan yıllarımı harab etmek de istemiyorum. Eğer askere gidene kadar da bişeyler olmazsa zaten askerden dönünce beni hala "hatırlıyor" olur mu?... Pek emin değilim :/
Yani senin de söylediğin gibi.. Bitti. Onun açısından bitmese de benim açımdan bitti gibi. Elbet bunu da atlatırım, nelerin nelerin üstesinden geliniyor, kimler kimler unutuluyor değil mi mafoldumben

Tekrar çok teşekkür ederim zemuszemus

yazdıklarnda kendimi gördüm beni 1 yıl öncesinde yaşadıklarımı şuan sen yaşıyorsun...
mantıklı ve ne yapman gerektiğini çok iyi bilen birisin bunu sezdim..
bunu da en iyi şekilde halledeceğine inanıyorum...
aslında sende başında ortasında ve sonunda ne olup bittiğini kestirebiliyorsun...
2 yıl boyunca saatlerce süren msn tel konuşmaları
beklemekten ve özlemekten yorulmak...
el ele dolaşan hergün görüşen sevgilileri görünce
ya benim yaşadığım şeyin adı ne aşk mı diye düşünmek...
konuşacak şey bulamamak vs vs vs...
bütün bunlara rağmen konuşmayı sürdürmek
birgün görüşmesek içimin sıkılması
bigün aramasa neden aramadı diye kafa yormak
konuşurkende sıkıldığınızı farketmek..
böle anlaşılması zor bi süreç..
konuşsan sıkılıyorsun konuşmasan neden aramıyor arasın konuşayım...
en sonunda anladım ki benimkisi sadece bi alışkanlık..
yemek içmek gibi onunla konuşmak...
günlük ihtiyaç gibi...
sebepsiz bağlanmak farkında olmadan...
kafamı yiyip bitiren sorular...???????????
canım seni çok iyi anlıyorum..
şimdi o sana mesaj atsa içindeki sevgi kıpırdayacak..
herşey belkide yeniden devam edecek..
ama kafandaki sorular kat kat artacak..
çok iyi düşünmen gerekyor

herkes hikayesini yazmış bi tane de benden olsun, en azından yalnız hissetme kendini;)
bilenler bilir zaten çok çok sevdiğim biri vardı, reelde tanışmış olsak da mecburen sanaldan devam etmek zorunda kaldığımız bi ilişki; şöle ki tanıştık ama o başka bi şehirde işe girdi ve ayrı kaldık...1,5 senelik ilişkinin 8 ayını onu görmeden geçirdim...

son 2 ay hariç bulutların üstündeydim, kavga bile etmezdik, hatta evlilik planları yapıyoduk, onun yanına gelmemi istiyodu ama ben burda okuyorum dolayısıyla gidemedim tabiki durum böle olunca yavaş yavaş soğuk davranmalar, yalanlar hatta aldatmalar başladı her şeyi affettim bi noktaya kadar ki bu arada kendisi defalarca mesafeeri bahane edip ayrılmamız gerektiğini ima ediyodu, sölemiyodu böle ama hissettiriyodu, bi noktaya kadar sabrettim ama bitirdim, ağlaya ağlaya bitti yazdım... yataklara düştüm hasta oldum ama olması gereken buydu...

ve daha 1 ay bile geçmeden beyefendi pişman oldu barışmak istedi ama dönmedim, çok seviyorum ama bitmesi en doğrusu, sabır... bugünler de geçicek...

yazdıklarnda kendimi gördüm beni 1 yıl öncesinde yaşadıklarımı şuan sen yaşıyorsun...
mantıklı ve ne yapman gerektiğini çok iyi bilen birisin bunu sezdim..
bunu da en iyi şekilde halledeceğine inanıyorum...
aslında sende başında ortasında ve sonunda ne olup bittiğini kestirebiliyorsun...
2 yıl boyunca saatlerce süren msn tel konuşmaları
beklemekten ve özlemekten yorulmak...
el ele dolaşan hergün görüşen sevgilileri görünce
ya benim yaşadığım şeyin adı ne aşk mı diye düşünmek...
konuşacak şey bulamamak vs vs vs...
bütün bunlara rağmen konuşmayı sürdürmek
birgün görüşmesek içimin sıkılması
bigün aramasa neden aramadı diye kafa yormak
konuşurkende sıkıldığınızı farketmek..
böle anlaşılması zor bi süreç..
konuşsan sıkılıyorsun konuşmasan neden aramıyor arasın konuşayım...
en sonunda anladım ki benimkisi sadece bi alışkanlık..
yemek içmek gibi onunla konuşmak...
günlük ihtiyaç gibi...
sebepsiz bağlanmak farkında olmadan...
kafamı yiyip bitiren sorular...???????????
canım seni çok iyi anlıyorum..
şimdi o sana mesaj atsa içindeki sevgi kıpırdayacak..
herşey belkide yeniden devam edecek..
ama kafandaki sorular kat kat artacak..
çok iyi düşünmen gerekyor

Kesinlikle, kesinlikle.. Hepsine katılıyorum. Berbat bişey. Hiç görmeden birine bu kadar bağlanmak hastalık. Konuşmadığın her an seni üzüyor ama konuşup biraz daha zorlanmak insanı kahrediyor. Sürekli bir sıkıntı, iki dakika güzel konuşabiliyorsanız sonra iki tarafın da moralleri düşüyor. Sık sık konuşacak konu bulamayıp ık mık raddesine gelmek, sürekli kendini suçlamak, eksik hissetmek.. Berbat duygular. Ama kopamamak da en kötüsü. Aynen söylediğin gibi şimdi bana mesaj atsa heyecanlanırım, facebookta bişey paylaştığını görünce bile heyecanlanıyorum, aşk şarkıları, aşk sözleri, ayrılıktan dolayı depresyon halini anlatan bilimum şiir, şarkı, yazı.. Çok zorlanıyorum ama doğrusunun da ne olduğunun kendime pek itiraf edemesem de az çok farkındayım. O yüzden ondan kaçıyorum, konuştukça belki aramızın düzelmesinden ve tekrar birlikte olmaktan korkuyorum. Teklif ederse reddedebileceğimden emin değilim çünkü. Ama böyle de sürekli ağlıyorum...
Neyse çok vırvır ettim değil mi yine :1rolleyes: Bunları benimle paylaştığın için çok çok teşekkür ederim..

herkes hikayesini yazmış bi tane de benden olsun, en azından yalnız hissetme kendini;)
bilenler bilir zaten çok çok sevdiğim biri vardı, reelde tanışmış olsak da mecburen sanaldan devam etmek zorunda kaldığımız bi ilişki; şöle ki tanıştık ama o başka bi şehirde işe girdi ve ayrı kaldık...1,5 senelik ilişkinin 8 ayını onu görmeden geçirdim...

son 2 ay hariç bulutların üstündeydim, kavga bile etmezdik, hatta evlilik planları yapıyoduk, onun yanına gelmemi istiyodu ama ben burda okuyorum dolayısıyla gidemedim tabiki durum böle olunca yavaş yavaş soğuk davranmalar, yalanlar hatta aldatmalar başladı her şeyi affettim bi noktaya kadar ki bu arada kendisi defalarca mesafeeri bahane edip ayrılmamız gerektiğini ima ediyodu, sölemiyodu böle ama hissettiriyodu, bi noktaya kadar sabrettim ama bitirdim, ağlaya ağlaya bitti yazdım... yataklara düştüm hasta oldum ama olması gereken buydu...

ve daha 1 ay bile geçmeden beyefendi pişman oldu barışmak istedi ama dönmedim, çok seviyorum ama bitmesi en doğrusu, sabır... bugünler de geçicek...

Çok çok teşekkür ederim, açtığın konuyu okumuştum :) Kendime yakın hissettiklerimi didik didik ettim anlayacağınız :1rolleyes:
En kötü yanı da bu zaten.. Seni yanında istiyor ancak ne onun imkanı oluyor ne de senin. Sonra soğuma, umutsuzluk vs vs...
En doğrusu dediğin gibi bitirmek. Elbet geçicek.. Benimki zaten bitti. Tekrar da başlatmak isterse yapmayacağım.. Ne kadar zor da olsa bu kez olmayacak diyeceğim.. Çok zor.. çok..
Yanımda olup destek olduğun için çok çok teşekkür ederim, yürekten..

Burdaki herkese ne kadar teşekkür etsem az. Bunun üstesinden gelebilirsem en çok burada benim yanımda olan insanlar sayesinde olacak, herkese çok çok teşekkür ederim tekrar ve tekrar.

ne mutlu bana yardımcı olabildiysem...
başaracağına inanıyorum..bununn için zamana ihtiyacın olacak..
onu anımsatacak etkenlerden uzak tut kendini...
gerisi zamana kalmış bişey...
kaydirigubbakcemile5

ne mutlu bana yardımcı olabildiysem...
başaracağına inanıyorum..bununn için zamana ihtiyacın olacak..
onu anımsatacak etkenlerden uzak tut kendini...
gerisi zamana kalmış bişey...
kaydirigubbakcemile5

Bilgisayara pek sık girmemeye çalıştığımı ve msnde hiç online olmadığımı göz önüne alırsak, ilk yapmam gereken facebookumu kapamak olucak.. Fakat o zaman da hiç haber alamayacağım mafoldumben
Of.. Tekrar tekrar çok sağol, elbet kurtulacağım bu hastalıktan :2:

Son düzenleme:
Çok çok teşekkür ederim, açtığın konuyu okumuştum :) Kendime yakın hissettiklerimi didik didik ettim anlayacağınız :1rolleyes:
En kötü yanı da bu zaten.. Seni yanında istiyor ancak ne onun imkanı oluyor ne de senin. Sonra soğuma, umutsuzluk vs vs...
En doğrusu dediğin gibi bitirmek. Elbet geçicek.. Benimki zaten bitti. Tekrar da başlatmak isterse yapmayacağım.. Ne kadar zor da olsa bu kez olmayacak diyeceğim.. Çok zor.. çok..
Yanımda olup destek olduğun için çok çok teşekkür ederim, yürekten..

Burdaki herkese ne kadar teşekkür etsem az. Bunun üstesinden gelebilirsem en çok burada benim yanımda olan insanlar sayesinde olacak, herkese çok çok teşekkür ederim tekrar ve tekrar.

Bilgisayara pek sık girmemeye çalıştığımı ve msnde hiç online olmadığımı göz önüne alırsak, ilk yapmam gereken facebookumu kapamak olucak.. Fakat o zaman da hiç haber alamayacağım mafoldumben
Of.. Tekrar tekrar çok sağol, elbet kurtulacağım bu hastalıktan :2:
beni hayat döndüren tek kişi çok çok çok sevdiğim kankam süper ötesi insan uğurdur, yani demem o ki kendine en yakın hissettiğin arkadaşlarınla çok vakit geçir cidden çok faydası olur, mesela ben msnimden facemden hiç bi yerden silmedim soneri, hatta bazen konuşuyoruz bile, hatta hatta pişman oldu buna rağmen ben dönmedim ve de hala silmedim bugün havadan sudan yine konuştuk ama benim canım acımıyo artık, bişeyler hissetmiyorum artık...

uğur kendisi de erkek olduğu için benim çok üzülüp ağladığım durumlarda "sen şimdi böle hissediyosun ama o şöle şöle düşünüyodur" diye sürekli beynime işledi diyebilirim bide hep söyler kızları kandırmak çok kolaydır diye, resmen beynimi yıkadı yani:) ama bi şekilde uyandm ben de... ayrıldıktan sonra artık yaşayamam ölürüm derken yaşayabildiğimi gördüm, yeter ki kafanda bitir, yada şöle diyim bitirmeye niyetin olsun:)

Son düzenleyen: Moderatör:
beni hayat döndüren tek kişi çok çok çok sevdiğim kankam süper ötesi insan uğurdur, yani demem o ki kendine en yakın hissettiğin arkadaşlarınla çok vakit geçir cidden çok faydası olur, mesela ben msnimden facemden hiç bi yerden silmedim soneri, hatta bazen konuşuyoruz bile, hatta hatta pişman oldu buna rağmen ben dönmedim ve de hala silmedim bugün havadan sudan yine konuştuk ama benim canım acımıyo artık, bişeyler hissetmiyorum artık...

uğur kendisi de erkek olduğu için benim çok üzülüp ağladığım durumlarda "sen şimdi böle hissediyosun ama o şöle şöle düşünüyodur" diye sürekli beynime işledi diyebilirim bide hep söyler kızları kandırmak çok kolaydır diye, resmen beynimi yıkadı yani:) ama bi şekilde uyandm ben de... ayrıldıktan sonra artık yaşayamam ölürüm derken yaşayabildiğimi gördüm, yeter ki kafanda bitir, yada şöle diyim bitirmeye niyetin olsun:)

Ben de öyle yapıyorum zaten ve hatta benim de Uğur'a çok benzeyen bir arkadaşım var ne yazık ki.. Sürekli bana söylenmekle ve kahretmekle meşgul sağolsun! Ya da şimdilik ben öyle düşünüyorum, kesinlikle iyiliğimi düşündüğünden eminim ve yardımcı da olmuyor değil. Aynı senin arkadaşın gibi benim ne kadar kolay kandırılabildiğimden bahsedip duruyor, berbat bi his :delphin:
Çok çok teşekkür ederim.. Kafamda bitirdim zaten az önce söylediğim gibi.. Ya da en azından öyle düşünüyorum, umarım canım acımaz. Tekrar sağol opuyorumnanaktan

Back
X