- Konu Sahibi ElaMenevis
-
Bide yzun cansiz ise ten hafif solgun ve goz altlarin koyuysa makyajsiz dolasamazsin. Onuda goz onune al cnm
Canım düz değil saçlarım,iri dalgalı.Kuru değil ama,aksine çabuk yağlanır.Ben yani nasıl anlatsam,direkt dipten tamamen platin sarısı gibi olsun demiyorum.Bu resimdeki birkaç ton gibi sanki ve aralarda kendi saç rengi var sanırım.Benim kendi saç rengim de bu resimdeki kızın arada kalan kumral tonlar gibi.Şu an uç kısımları zaten sarı gibi,acaba sadece gölge mi yaptırsam.şu ombre moda diye ondan yaptı kuaför.Ama dibi bayağı omuzlara kadar kahverengi,uçlar sarı.Mesela topuz yapınca her taraf kahve,bir tek tepede sarı.Bir garip oluyor sanki,yapay duruyor gibi.
Himm anladim evet haklisn orasi olmamis heryer kahve ucu sari.. ben smdi uzattigim icn oyle. Yarisi kestane rengi yarisi sari ama takmiorum cunku pisman oldum. Bitek fonledigimde farkli ve hos bi hava katiosimdi senn saclarinin uçlarına dokun. Bak yumusakligi canliligi parlakligi nssil? Seni rahatsiz etmiyorsa yaptir resimdeki gbi ama hayal et. Yani bu resimdeki gbi mukemmel durmayabilir ancak fonlediginde olur o. Baska turlu bole guzel durmicak iri dalgali die. Benimkide ole ordan bliorm sey mesela bu rwsimdeki kadar cok yaptirma sarisini daha az yaparsan daha iyi olabilir. Hem cok sert cansiz durmaz hemde dedigin gbi ust ve alt kisim ikiye bolunmez renk olarak
Uçlarda şu an kırık yok,sertlik te olmadı.Ama hani hep derler ya,sonuçta sarı tonları açık renk tene yakışır diye.Benim de tenim süt beyaz değil o kadar.Düz fön güzel gösteriyor haklısın.Her an fönlü olamam da,saç düzleştiricisi ile filan hallederim arada diye düşünüyorum.
O zaman sorun yok ben resimdeki saci cok begendim acikcasi. Sacinda sertlesme vs yoksa boya. Benimki kuruydu normalde daha beter oldu ama sende olcagni sanmiorm :)
Benim de çok hoşuma gitti.Bu resmi göstericem bakalım kuaföre,suratına bakıp tepkisini ölçerim artıkBaktım şöyle bir naneleşti,tam tutturamayacak aynısını demek,şüphelenirim açıkçası cesaret edemem.
Bence suratina bakma oraya giden ve boyatan musterielere sor çaktırmadan onlar derseki sana ne renk istediysem tutturdu die o zaman yaptir. Ben boyattigmda kadini gorsen kirkk yillik ustaa.. ooo cok kolay yaparim ben bana guven bayikcaksin falan filan hic bir tereddut yoktu tipinde ama alakasiz baska bisey cikti. Sadece o renkte guzeldi die kabul etmistm yoksa parasni vermeden cikcaktim yani. Yakistigi icn kbul ettm :)) musterilere sorabilirsen sor en iyisi
Daha önce boya yaptırmıştım aynı yere canım.Fena değil yani tutturmuştu sayılır ama açık karamel tonuydu.Gittiğimde sarıya boyatmış birini bulabilsem sormak iyi olurdu ama haklısın.
O zmn dert etme tipatip olmazsa da guzel bisey olcaktir emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?