- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Zeynepaslanbey
-
İstanbulda toplu taşıma gayet kolay. Adresi özelden yazın avrupa yakası ise yardımcı olabilirim havalimanından binmeniz gereken otobüs minibüs metro hakkında.Herkese mrb. Direkt konuta gireyim kisadan. Cok yakin arkadasim evleniyor ben izmirde oturuyorum dugun istanbulda. Esimle gidemicez cnku is aldik o gun is ahlaki olarak iptal edemeyiz(dugun fotografcisiyim) havaalani sıkıntı (sehri hic bilmiyorum. Toplu tasima yeni havaalanina sikinti. ucak saatleri vs. Otobüs uzun yol gece yarisi çıkmam gerekicek. Gitmesem ayip olucak bi mazeretim yok uff su baska sehirde dugun olayi sikinti baslibasina. Napsam bilemedim gitsem mi gitmesem ne dicem?
Tbiki haklisiniz bnm esimin gelememesi bilmedigim bi sehir ulasim sikintisi vs biraz keyfimi kacirdiGercekten cok yakin arkadasiniz ise gidin.
Ben de bu sene 2 sene kez sehir disina gittim dügün icin, hem tüm haftasonum gitti hem de otel parasi verdim, hediye, yol masrafi vs.
Sene sonunda yurtdisina gidicem cok yakin bir arkadasimin dügünü icin. Mecbur muyum, tabi ki hayir. Benim tercihim. O yüzden siz de yapabilirsiniz isterseniz, sadece tercih meselesi :)
Ben yakin arkadaslarimin böyle özel bir gününde yaninda olmak isterim.
Eger gunubirlik gidip donecekseniz bunu gayet de yapabilirsiniz, esiniz de agzini acip tek kelime soyleyemez. Kalmali olursa da soylememeli aslinda ama empati yapmak lazim; "herhangi bir erkek boyle bi talepte bulunsaydi ne hissederdik kadinlar olarak" diye...Acikcasi ben hep sunu dusundum gideyim dugune katilayim doneyim oteli hic dusunmedim. O yuzden ulasimlar arasinda kaldim
O zaman yerinizde olsam bir cekim sözü verirdim. "Is guc , gelemiyorum ama sana söz kis ayinda istanbula gelicem sirf senin icin, en guzel tepesinde guzel bir karli cekimi yapariz esin ve senle" derdimTakisi hediyesi hic sorun değil gonderirim. Ben ayip olucak napicam boyutundayim. Kina yapmiyor arkadasim ne burda ne orada direkt düğün. Hatta kinasiz da gelin mi olur dedim kendi kendime. Evde olur en azindan kendi aranda yakarsin. Burada nisani oldu nasil kosturdum helal olsun anlatamam. Elimden geleni yaptim meslek geregi orayi cekip cevirdim resmen butun herşeyiyle. Esimde hani ben yokum yaninda diyo gitme demiyo ama bi ice sinmedi
Tam adresi bilmiyorum dugun floryada ev bakirkoyde. Havaalanindan kac dk surer. Bana ulasim sorunu var yeni açıldı metrobus vs yok dediler sadece havas varmsİstanbulda toplu taşıma gayet kolay. Adresi özelden yazın avrupa yakası ise yardımcı olabilirim havalimanından binmeniz gereken otobüs minibüs metro hakkında.
Yakın arkadaş düğünü gitmemezlik maalesef olmaz
Izmir den giden baska kimse yok mu? Yaniniza yol arkadasi olabilir.Tbiki haklisiniz bnm esimin gelememesi bilmedigim bi sehir ulasim sikintisi vs biraz keyfimi kacirdi
Tabı canım ıstanbul gıbı buyuk bıryere gercı ulasım anlamında sıstem heryerde aynı onu cozdukten sonra heryere tek gıdersın ama gunumuz ınsanına kadın basına guvenmek sıkıntı. Basınıza bısey gelse ne bıleym allah korusun tacız gasp vs sıkıntı. Nısanında ypacagnızı yapmıssınz zaten dugunede bır sekılde telafı edersınız sonradan goruserek vs. 2 yerde de dugun yapıyorsa isinize denk gelmeyen gun esınzld katılmaya calısın 1 ıne. Yoksa artık anlayıs gosterecek. O tarafta varmı bılmıyorum sadıc nedıme vs degılsenız anlayıs gosterır bence arkadasTakisi hediyesi hic sorun değil gonderirim. Ben ayip olucak napicam boyutundayim. Kina yapmiyor arkadasim ne burda ne orada direkt düğün. Hatta kinasiz da gelin mi olur dedim kendi kendime. Evde olur en azindan kendi aranda yakarsin. Burada nisani oldu nasil kosturdum helal olsun anlatamam. Elimden geleni yaptim meslek geregi orayi cekip cevirdim resmen butun herşeyiyle. Esimde hani ben yokum yaninda diyo gitme demiyo ama bi ice sinmedi
Yeni havalimanında otobüs var. Havaist otobüsleri 20 tl olması lazım. Bakırköydende marmaray var üç durak florya. Yada otobüs var sahilden bn 1ler. Bakırköy meydandan da otobüs mevcut 73F. Bence otobüs filan uğraşmayın bakırköyden floryaya taksi parası en fazla 30 35 tl tutar. Taksiyle gidin düğün yerine. Havalimanından da tek vesaitle bakırköye ulaşırsınız. Bakırköyde bir sürü otel mevcut. Fiyatlar biraz tuzludur ama uygun da var.Dugun florya da arkadaşımın evi de bakirkoyde. Bu yakinlara ulasim cok zor mu yeni havaalanindan
Valla dugun icin alinmasa cekim kolay giderim zaten istnbula tekrar gitmek istiyormO zaman yerinizde olsam bir cekim sözü verirdim. "Is guc , gelemiyorum ama sana söz kis ayinda istanbula gelicem sirf senin icin, en guzel tepesinde guzel bir karli cekimi yapariz esin ve senle" derdim
Dugun tek yerde istanbulda kina yok maalesefTabı canım ıstanbul gıbı buyuk bıryere gercı ulasım anlamında sıstem heryerde aynı onu cozdukten sonra heryere tek gıdersın ama gunumuz ınsanına kadın basına guvenmek sıkıntı. Basınıza bısey gelse ne bıleym allah korusun tacız gasp vs sıkıntı. Nısanında ypacagnızı yapmıssınz zaten dugunede bır sekılde telafı edersınız sonradan goruserek vs. 2 yerde de dugun yapıyorsa isinize denk gelmeyen gun esınzld katılmaya calısın 1 ıne. Yoksa artık anlayıs gosterecek. O tarafta varmı bılmıyorum sadıc nedıme vs degılsenız anlayıs gosterır bence arkadas
Oyle bi donemdeyiz ki baska sehre gitmeye bi urker olduk hele ist. Duyunca haliyle cok kalabalik ve buyuk bi sehir izmire gore. Cok tesekkur ederim bu arada cok detayli yazmissinizYeni havalimanında otobüs var. Havaist otobüsleri 20 tl olması lazım. Bakırköydende marmaray var üç durak florya. Yada otobüs var sahilden bn 1ler. Bakırköy meydandan da otobüs mevcut 73F. Bence otobüs filan uğraşmayın bakırköyden floryaya taksi parası en fazla 30 35 tl tutar. Taksiyle gidin düğün yerine. Havalimanından da tek vesaitle bakırköye ulaşırsınız. Bakırköyde bir sürü otel mevcut. Fiyatlar biraz tuzludur ama uygun da var.
Yasla ne ilgisi var. Dediginiz gbi yil 2019. Keske daha eski yillarda olsaydik. Kalacak yer sikintisi var ulasim da zor esim yok. Olsa arabayla gelirdim hic sikintisizYıl 2019 izmirden istanbula gitmek of çok sıkıntı diyorsunuz yaş kaç 15se tamam da değil gibi?
Bahane arıyorsunuz bence
Sordum ya yok maalesef. Arkadasim buraya 5 yil kadar once tasindi cok fazla arkadasi yok gelecek olanlarin cogu istnbulda sikintilari yok o yondenIzmir den giden baska kimse yok mu? Yaniniza yol arkadasi olabilir.
Tanimasada giderdim de annem müsait değil yakin zamanda ananemi kaybettik.. katilmaz yaniTek başınıza otelde kalmanıza eşiniz sıcak bakmıyorsa belki annenizle gidebilirsiniz. Yakın arkadaşınızsa tanıyordur diye düşündüm, tanımıyorsa biraz abes kaçabilir tabii. Hem anne kız kısa bir haftasonu tatili yapmış olursunuz :)
Rica ederim. Bakırköyde doğdum büyüdüm avuç içi gibi biliyorum florya bakırköy filan :) sormak istediğiniz bişey olduğunda yazın cevaplarım elimden geldiğince.Oyle bi donemdeyiz ki baska sehre gitmeye bi urker olduk hele ist. Duyunca haliyle cok kalabalik ve buyuk bi sehir izmire gore. Cok tesekkur ederim bu arada cok detayli yazmissiniz
Tanimasada giderdim de annem müsait değil yakin zamanda ananemi kaybettik.. katilmaz yani
Öncelikle başınız sağolsun, kardeş vs varsa belki o olabilir. Bir de elbet ortak arkadaşlarınız vardır, onlarla bir konuşun derim.
Not: eğer daha önce ortak arkadaşla gitme önerisi geldiyse özür dilerim, bütün cevaplarınızı okuyamadım.
Teşekkür ederim sizler sagolun. Estf ne özrü. Sadece burdan bi kisi gidiyo tanimiyorum kizi o da daha onceden. Bakicam artik ama arada kaliyorum oyle mi boyle miÖncelikle başınız sağolsun, kardeş vs varsa belki o olabilir. Bir de elbet ortak arkadaşlarınız vardır, onlarla bir konuşun derim.
Not: eğer daha önce ortak arkadaşla gitme önerisi geldiyse özür dilerim, bütün cevaplarınızı okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?