Cok yakin arkadas& sehirdisi düğün

Bn gezmeye geldim istanbula o kalabalığı gorunce tovbeler olsun dedim. Ama sahane guzellikte bi sehir sadece bahsettigim sekilde bi tedirgin ediyo bide ben korkarim biraz bnde izmirliyim ki izmirde kalabalık bi sehirdir ama ist kiyaslanamaz biz trafikte 2 dk oldugumuz yerde durunca ne noldu kaza mi var trafige bakin fln diyoruz

İstanbul son 10 yılda sürekli çoğaldıkça çoğaldı artık gezmek bile çileye dönüşüyor yorgunluk ve stres olup geri dönüyor insan evine. Allah yaşayanlara sabır versin.

Benim de arkadaşım düğünüme gelemedi ama 3 ay sonrasına plan yaptık evime gelecek. Siz de öyle bir plan yapabilirsiniz. Bir anda ortaya çıkan düğün tarihine uymak zorunda değilsiniz ki.

Benim de arkadaşım düğünüme gelemedi ama 3 ay sonrasına plan yaptık evime gelecek. Siz de öyle bir plan yapabilirsiniz. Bir anda ortaya çıkan düğün tarihine uymak zorunda değilsiniz ki.
Haklisiniz beni dusunduren hani bu sebeple bahane yapıyormuşum gibi algilanmasi olur. Ama inanin degil. Evliyken daha farkli oluyo farkli bi duzen oluyo. Ortak bi karar alıniyo vs. Bana darilmasindan Korkuyorum vallahi

ben de aynı durumdaydım
gittim kalmadım süründüm yollarda açıkçası:) ama o gece ayrıldım yani napayım 23:00 a bilet almıştım 22de ayrıdlım geldiğime sevindi kalmadığıma üzüldü ama kalamazdım tektim orada .. o kadarına idare etsin artık:)

Valla ins bende hallederim su sikintiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…