- 7 Ekim 2019
- 36
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zeynepaslanbey
-
Bn gezmeye geldim istanbula o kalabalığı gorunce tovbeler olsun dedim. Ama sahane guzellikte bi sehir sadece bahsettigim sekilde bi tedirgin ediyo bide ben korkarim birazRica ederim. Bakırköyde doğdum büyüdüm avuç içi gibi biliyorum florya bakırköy filan :) sormak istediğiniz bişey olduğunda yazın cevaplarım elimden geldiğince.
İstanbul evet çok çok büyük ve kalabalık. Ama ben İstanbul’da hiç 10 tl mi bile kaybetmezken en güvenli dediğimiz eskişehirde altın kolyemi kaptırdım.
Korkutmayın kendinizi tedirginliğinizi hissettirmeyin. Yoksa işiniz daha da zorlaşır
İstanbul son 10 yılda sürekli çoğaldıkça çoğaldı artık gezmek bile çileye dönüşüyor yorgunluk ve stres olup geri dönüyor insan evine. Allah yaşayanlara sabır versin.Bn gezmeye geldim istanbula o kalabalığı gorunce tovbeler olsun dedim. Ama sahane guzellikte bi sehir sadece bahsettigim sekilde bi tedirgin ediyo bide ben korkarim birazbnde izmirliyim ki izmirde kalabalık bi sehirdir ama ist kiyaslanamaz biz trafikte 2 dk oldugumuz yerde durunca ne noldu kaza mi var trafige bakin fln diyoruz
Haklisiniz beni dusunduren hani bu sebeple bahane yapıyormuşum gibi algilanmasi olur. Ama inanin degil. Evliyken daha farkli oluyo farkli bi duzen oluyo. Ortak bi karar alıniyo vs. Bana darilmasindan Korkuyorum vallahiBenim de arkadaşım düğünüme gelemedi ama 3 ay sonrasına plan yaptık evime gelecek. Siz de öyle bir plan yapabilirsiniz. Bir anda ortaya çıkan düğün tarihine uymak zorunda değilsiniz ki.
Amin haklisinizİstanbul son 10 yılda sürekli çoğaldıkça çoğaldı artık gezmek bile çileye dönüşüyor yorgunluk ve stres olup geri dönüyor insan evine. Allah yaşayanlara sabır versin.
ben de aynı durumdaydımHerkese mrb. Direkt konuta gireyim kisadan. Cok yakin arkadasim evleniyor ben izmirde oturuyorum dugun istanbulda. Esimle gidemicez cnku is aldik o gun is ahlaki olarak iptal edemeyiz(dugun fotografcisiyim) havaalani sıkıntı (sehri hic bilmiyorum. Toplu tasima yeni havaalanina sikinti. ucak saatleri vs. Otobüs uzun yol gece yarisi çıkmam gerekicek. Gitmesem ayip olucak bi mazeretim yok uff su baska sehirde dugun olayi sikinti baslibasina. Napsam bilemedim gitsem mi gitmesem ne dicem?
Valla ins bende hallederim su sikintiyiben de aynı durumdaydım
gittim kalmadım süründüm yollarda açıkçası:) ama o gece ayrıldım yani napayım 23:00 a bilet almıştım 22de ayrıdlım geldiğime sevindi kalmadığıma üzüldü ama kalamazdım tektim orada .. o kadarına idare etsin artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?