Cok yakin arkadas& sehirdisi düğün

Zeynepaslanbey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
36
23
3
35
Herkese mrb. Direkt konuta gireyim kisadan. Cok yakin arkadasim evleniyor ben izmirde oturuyorum dugun istanbulda. Esimle gidemicez cnku is aldik o gun is ahlaki olarak iptal edemeyiz(dugun fotografcisiyim) havaalani sıkıntı (sehri hic bilmiyorum. Toplu tasima yeni havaalanina sikinti. ucak saatleri vs. Otobüs uzun yol gece yarisi çıkmam gerekicek. Gitmesem ayip olucak bi mazeretim yok uff su baska sehirde dugun olayi sikinti baslibasina. Napsam bilemedim gitsem mi gitmesem ne dicem?

yeni açılan otobanla yol 4.5 saat sürüyor özel arabanızla öyle gelebilirsiniz.yeni havaalanı yerine sabihadan uçuş bakabilirsiniz.otobüle gece binip sabah inersiniz gardan ulaşım çok kolay. kalıcağınız oteli de merkezi bir yerde tutarsınız.düğün yerini konum olarak yazın isterseniz semtini ulaşım söyleyelim istanbullular olarak

Dugun florya da arkadaşımın evi de bakirkoyde. Bu yakinlara ulasim cok zor mu yeni havaalanindan

Dugun florya da arkadaşımın evi de bakirkoyde. Bu yakinlara ulasim cok zor mu yeni havaalanindan
yeni havaalanına ulaşım havaş'larla yapılıyor (servis otobüsü).bakırköye direkt havaş var.Havaalanından binip bakırköyde ineceksiniz.orda sizi karşılamazlarsa bi taksiye atlar eve geçersiniz hemen.bakırköyden de florya yakın.taksi otobüs vs mevcut

O sıze geldıysd sızın de gıtmenız lazım gidemezsenız bıle dugun sonrası falan bır sekılde telafı etmelisiniz ev hdıyesoydı dugun hedıyesıydı goturun bıgun. Ya da ege de hala havalar sıcakmı bılmem ama orda bı tatılmı ayarlasanız bıgun. Ya sadece kınaya gıdın dugun gıtmeyın ya da dugune gıdın kınaya gıtmeyın. Boyle telafı edın. Ahh ah ben artık bana gelene gelmeyend yemınlıhım gıtmemek ıcın. Ben bekarken tum arkdaslarıma gıttım hepsıne bırer tane ceyrek goturdum. Ben evlenince ne mı oldu coguı sehır dısında oturyor dıye, kımı bebek durmaz bahanesıyle gelmedıler. Taktıklarımda gelmedı. Takı taktıgım bırı geldı ama bırak ceyregı bır 50 tl mı yapıstırmadı gogsume parasında pulunda degıldım ama ben asgarı ucrrtle calosyorken annemın evını gecındıryorken en yakın arkafasım dıye 7 ,8 ceyrek taktım. Kendıler evlıbarklı ıs guc sahıbılerdı ama tenezzul bıle edıp gelmedıler. Ben de tovbe ettm artk arkadas dugunlerıne. Bıde dugun sonrası hayırlı olsun bile demeden dugun detaylarıyla ılgılı foto vıdeo istiyorlardı gelseydınz gorurdunz dedım oyle mesafe koydum. Sıze gelmemısse sızde gıtmek zorunda dsgılsınz. Gelmısse en azından bır geceye katılıp orda oldgunuzu gosterırdınz. Zaten kalabalıktan yogunluk derken belkı farketmezler bıle

O da senin dugunune uca uca gelmedi ya.
Millet bir ton masraf yapip Sana geldiklerinde "ayyy ne cok seviliyorum, kardeşlerim benim nereden gelmis benim icin" , sira onlara geldiginde "su baska sehir dugun olayi sıktı artık"
Madem oyle sen zamaninda insanlara davetiye atmasaydin "hic kendini zorlama,elbet izmire gelirsin,o vakit ziyaret edersin evimi" deseydin arkadaslarina.

*kusura bakma da cidden kil oluyorum kendi dugunune herkesi cagirip sonra artik evliyim ,cocukluyum diye insanlari ozel gününde yarida birakan insanlara.
Bence ne yap et git. Ayrica yeni havalimani cok guzel. Ben simdiden 4 defa kullandim. Ulasim agi da iyi. Endise edecek birsey yok. Rahatlikla metrobuse metroya gidebilirsin. Oradan da gidecegin noktayi bulursun.
O gune cekim alma konusunu da bilemedim. Son gun mu haber verdi arkadasini dugun tarihini? Boyle seyler 6 ay onceden belli olur benim bildigim

Gercekten ne cok on yargilisiniz keske sorsaniz bu kanilara varmadan. Soyle arkadasim izmirde oturuyo oraya gelin gidiyor. Ve evet sehir dışından arkadasim gelseydi ki gelmedi yok bn izmirliyim 7 gobekten esim dostum akrabam burada. Deseydi sikintim var anlardim. Ayrica vallahi oglan evini tebrik etmek lazim Eylül de karar verdiler dugun tarihine bende sasirdim. Ben fotografciyim 1 yil oncesinden islerimi alirim. Babamın oglu olsa iptal etmem kimseyi yari yolda birakamam.

Valla bizde oyle biliyoruz temmuzda nisan yapip ekimde evlenen nadirdir heralde

Gercekten cok yakin arkadasiniz ise gidin.
Ben de bu sene 2 sene kez sehir disina gittim dügün icin, hem tüm haftasonum gitti hem de otel parasi verdim, hediye, yol masrafi vs.

Sene sonunda yurtdisina gidicem cok yakin bir arkadasimin dügünü icin. Mecbur muyum, tabi ki hayir. Benim tercihim. O yüzden siz de yapabilirsiniz isterseniz, sadece tercih meselesi :)
Ben yakin arkadaslarimin böyle özel bir gününde yaninda olmak isterim.

Ben fotografciyim 1 yil oncesinden islerimi alirim. Babamın oglu olsa iptal etmem kimseyi yari yolda birakamam.
Ee o zaman gitmeyin? Arkadasiniza da boyle aciklayin durumu. Ha illa da gidecegim diyorsaniz esinize soyleyin ben gidiyorum surada surada kalacagim boyle yapacagim vs. diye. O da olmaz diyorsaniz ne gibi bir tavsiye verebilirim bilmiyorum.

Takisi hediyesi hic sorun değil gonderirim. Ben ayip olucak napicam boyutundayim. Kina yapmiyor arkadasim ne burda ne orada direkt düğün. Hatta kinasiz da gelin mi olur dedim kendi kendime. Evde olur en azindan kendi aranda yakarsin. Burada nisani oldu nasil kosturdum helal olsun anlatamam. Elimden geleni yaptim meslek geregi orayi cekip cevirdim resmen butun herşeyiyle. Esimde hani ben yokum yaninda diyo gitme demiyo ama bi ice sinmedi

Is yerinde de para topluyorlar her haftasonu birinin dugunu icin. Ben de vermiyorum,uyuz oluyorlar.
Ama yapacak birsey yok. Prensip olarak düğünüme cagirmayacagim insana birşey takmıyorum, mutlu gününü paylasiyorum,oncesinde destek oluyorum,dugun günü gelinligine makyajina iltifat ediyorum,iki oynuyorum... bir kurus da takmadan dönüyorum. Bana da aynisini yapsinlar :) kimse benim düğünüm var diye gerilmesin , para hesabı yapip sikintiya dusmesin. Taksın takistirsin,gelsin oynasin. Ben daha cok mutlu olurum (ailem zaten yedi duvele takar eder. Onlarin hesabi kitabı var. Bana yeter)

Ee o zaman gitmeyin? Arkadasiniza da boyle aciklayin durumu. Ha illa da gidecegim diyorsaniz esinize soyleyin ben gidiyorum surada surada kalacagim boyle yapacagim vs. diye. O da olmaz diyorsaniz ne gibi bir tavsiye verebilirim bilmiyorum.
Acikcasi ben hep sunu dusundum gideyim dugune katilayim doneyim oteli hic dusunmedim. O yuzden ulasimlar arasinda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…