• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok yakın arkadaşının kardeşini eklemiş midem bulandı normal mi?

Hastalık olur, işsizlik olur elde olmayan kayıplar olur anlarımda kumarbaz, alkolik vs gibi kötü aliskanliklari olan adamların arkasında durulmaz yahu. Değişmiyorlar, benim çok yakınımda var böyleleri... Can çıkıyor, huy çıkmıyor.

Benim bi arkadaş da böyleydi zor gününde yanında olmak bilmem ne diye diye olayı romantikleştirdi en son adamın kumar borçluları koca herifler kapıya dayanınca soluğu bi çocukla mahkemede aldı.
O sizin bir arkadaşınız. Ben o değilim maalesef.
İyi de senin sevgilin kumarbaz? Sende Uber kültürlü falan değilsin. Hayır çevrende bir tane akli başında kimse mi yok, sen kendine ne yapıyorsun demiyor?

-Aşkım bugün kumarda bütün paramızı ve seni kaybettim.
-Olsun aşkım birlikte üstesinden geliriz bu sadece basit kötü bi huy çok aşk çok kalp.
-Aşkım bir de instadan arkadaşın kardeşini takip ettim.
-Neeeee kim o yelloz. Boşanıyoruz tazminatimi ver.
Aynen para değil mi yine kazanırız elimizin kiri. Kazancımız bizi her türlü götürür. Şükür ailelerimiz de :D Allah bir şey katmayacak tiplerden uzak tutsun yeterr

İyi de senin sevgilin kumarbaz? Sende Uber kültürlü falan değilsin. Hayır çevrende bir tane akli başında kimse mi yok, sen kendine ne yapıyorsun demiyor?
Vaov canına ben yine de uber kültürlüyüm.

Aynen para değil mi yine kazanırız elimizin kiri. Kazancımız bizi her türlü götürür. Şükür ailelerimiz de :KK70: Allah bir şey katmayacak tiplerden uzak tutsun yeterr
Kazanırız mı? Adkflflfş adam kendi kazanıyor senin şuan bi dahlin yok. Sen önce sana verdiklerini geri öde. İstiyordu yazık Ayrıca para senin pek elinin kiri gibi değil kıskançlık krizleri büyük hataları küçük göstermeye çalışmak falan…

Kazanırız mı? Adkflflfş adam kendi kazanıyor senin şuan bi dahlin yok. Sen önce sana verdiklerini geri öde. İstiyordu yazık Ayrıca para senin pek elinin kiri gibi değil kıskançlık krizleri büyük hataları küçük göstermeye çalışmak falan…
O zaman sevgilim kazanır ben yerim. Göz çekmeyeyim ama güzel ve sabit bir işim güzel bir ailem mis gibi de bir sevgilim var. Ha evet erken yaşta belki de akranlarımızın çoğunun yapamayacağı tatillere gittik ülkeleri gezdik kazançları paraları gördük biraz evren bize es verdirdi azıcık sarsıldık. Sarsılınca haliyle birbirimize sardık ama toplasan 1 ay sürmedi. Sevgilim o paraların üstüne 1 bardak soğuk su içti dün de arabamın benzinini fulleyip gitti bebisim. Sen benim alacak verecek işlerimin peşine düşme bize bir şey olmaz :D

Sevgilimle 24 yasındayız. Çok yakın arkadaşının kafesi var ve devamlı oraya gider. Arkadaşının kardeşi de abisinin kafesinde çalışıyor. 19 yaşında. Erkek arkadaşım cümle arasında kızın lafı geçtiği zaman küçük birinden bahseder gibi anlatır. Allah var bir şey hissettiğini de düşünmüyorum ama beni soğutan kız instagramını yeni açmış 30 kişiyi ya takip ediyor ya etmiyor.sadece profil resmi var paylaşım bile yok. Ne ara hesabı açtığını gördün ne ara ekledin. 3 5 arkadaş çok yakınlardır daha hiçbiriyle kız takiplesmemisken abi olarak benimkinin takip etmesi sinirimi bozdu. Sana ne yani? Napacaksınız beraber dedikodu mu? Haksız mıyım gözümde küçük düşüyor sorsam abartıyorsun der. Abartıyor muyum?
Şuan ben bir erkek olsaydım sevgilim bana bu tarz imada bulunsaydı direk onu bırakırdım çok sacmalamışsin

Back
X