Hanımefendi sevgiliniz 24 yaşında ve o yaşta erkekler nasıl desem, bugün evlenecemmm der yarın bi bakmışsınız mıyır mıyır ağzında geveliyor. Bi de bakmışsınız gözler dışarı kaymış. Sanırım son bakışın ürünü bu konu da. Zaten nerdeyse ergenlikten çıkınca sevgili olmuşsunuz, zamane erkekleri doymadan evlenmekten korkuyor artık. Çok kız geldi sizin gibi böyle. O yüzden ben herkes gibi kefil olamayacağım sevgilinize. Ama şunu söyleyebilirim, kafanızda idealize etmeyin çok fazla. Gençsiniz, halen içiniz çok saf, halen temiz bakıyorsunuz evet bu konuya rağmen. Aramızdaki +10 yaşı dikkate alın, o +10 da sevgiliniz gibi o kadar çok tip gördüm ki sizin gibi o kadar çok kız gördüm ki, inanın sizin yaşadıklarınızı herkes yaşadı ve malesef özel değilsiniz. Kendiniz için yapacağınız en iyi şey fazladan değer vermemek, idealize etmemek, toto kaldırıcı eylemlerden uzak durmak, biraz rahatlamak olacaktır. Yoksa o genç adamı mümkün yok yerinde tutamazsınız. Böyle bunlar, siz bunların pis nefsini bilmiyorsunuz.