Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dedigim olsun istiyo tek sorun bu ben de surat yaptim ve tmm mesele cikti iste. Ya kizlar allah icin biriniz bi akil verin ben napcam bu kadar dediginin olmasini isteyen koca varmidir yaHamilesın fazla duygusal uzun bı doneme gırıyorsun:) bebişine kendıne ıyı bak .. Problemlerin cözumsuz mu cokmu buyuk sıkıntılar var...
Zamanında çokmu nazlandırda tepene şimdik çıkarttın?Benim dedigim olsun istiyo tek sorun bu ben de surat yaptim ve tmm mesele cikti iste. Ya kizlar allah icin biriniz bi akil verin ben napcam bu kadar dediginin olmasini isteyen koca varmidir ya
Hamilelikte hormonlardan kaynaklı böyle duygular yaşaman gayet normal.Kizlar su an cok mutsuz ve caresizim hamileyim esimle tartistik ve yine kapi duvar oldu bana ben napcam bilmiyorum aglamaktan yoruldum caresizlikten yoruldum ... idare edemiyorum galiba bilmiyorum sorunumu nasil cozecem
Benim dedigim olsun istiyo tek sorun bu ben de surat yaptim ve tmm mesele cikti iste. Ya kizlar allah icin biriniz bi akil verin ben napcam bu kadar dediginin olmasini isteyen koca varmidir ya
Yoo bebek gec bile kaldiNe kadarlık evlisiniz? Bebek erken mi oldu yani ondan mı böyle yapıyo istemiyo mu?
Inan inatlastimda sustumda ama anlamiyorum. Bana diyolar sen suyuna git o duzelir onun dediklerini yapinca mekek ama bisey onun dedigi gibi olmayinca surat asilir .Dediğim dedik insanlar mı ? Anlaşılması en zor olan ve hiç hoşlanmadığım insan tipiböylelerine sende kısasa kısa gideceksin ki nasıl oluyormuş diye yüzüne vurabilesin, ancak o zaman anlıyorlar çünkü. Lafını esirgeyipte kendini ezdirme. Tabi her şey için söylemiyorum saygı çerçevesinde. Bunların dışında hamile bir bayanı alttan almayı bilmeyen, en ufak bir tartışma da kapıyı çekip giden erkeklerimizin kafasına da ayrı bir hastayım. Şuan sinirlerin son derece bozuk farkındayım ama kendi canınla birlikte bir can daha taşıyorsun onun için fazla düşünmemeye takmamaya çalış, aynı ev içerisinde zor ama yavrun için biraz daha sabret sonra sende çatır çatır söylersin her şeyi. Ya da eğer anlayışla karşılayacak biriyse al karşına her şeyi konuş.
Yoo bebek gec bile kaldiistememe gibi bi durum yok. Bana diyo ben seni cok sewip dusunuyorum ama sen farkli algiliuorsun. Cunku annenlere git ozlemissindir ama altida gel dedi bende saat koyma bana ben erken gelirim zaten dedim sora bozuldum ole diyince oda farketti surat yaptigimi nasilbolurda surat yaparsin ben senin icin oyle diyorum disarisi karisik(olaylar var da)ondan dedi ama tabi kizarak ben tmm ben uzuldum die ole yaptim dedikce huzurumuz kacti
Inan inatlastimda sustumda ama anlamiyorum. Bana diyolar sen suyuna git o duzelir onun dediklerini yapinca mekek ama bisey onun dedigi gibi olmayinca surat asilir .