cok yalnizim birileri bakabilirmi:(

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
Kizlar su an cok mutsuz ve caresizim hamileyim esimle tartistik ve yine kapi duvar oldu bana ben napcam bilmiyorum aglamaktan yoruldum caresizlikten yoruldum ... idare edemiyorum galiba bilmiyorum sorunumu nasil cozecem

Probleminiz nedir? Ve sık mı tartışıyorsunuz?

Ağlamak yerine sakinlestikten sonra karşınıza alıp konuşsanız. Bir de ne konuda tartisiyorsunuz ? Birinizin alttan alması gerek.

Hamilesın fazla duygusal uzun bı doneme gırıyorsun:) bebişine kendıne ıyı bak .. Problemlerin cözumsuz mu cokmu buyuk sıkıntılar var...

Hamilesın fazla duygusal uzun bı doneme gırıyorsun:) bebişine kendıne ıyı bak .. Problemlerin cözumsuz mu cokmu buyuk sıkıntılar var...
Benim dedigim olsun istiyo tek sorun bu ben de surat yaptim ve tmm mesele cikti iste. Ya kizlar allah icin biriniz bi akil verin ben napcam bu kadar dediginin olmasini isteyen koca varmidir ya

Benim dedigim olsun istiyo tek sorun bu ben de surat yaptim ve tmm mesele cikti iste. Ya kizlar allah icin biriniz bi akil verin ben napcam bu kadar dediginin olmasini isteyen koca varmidir ya
Zamanında çokmu nazlandırda tepene şimdik çıkarttın?:KK43:

Gidiyorum guzel guzel soyluyorum anlatiyorum ama bana dedigi benim dedigimi yapmazsan boyle olur. Surat asma karsi cikma ben anlamadim ben napayim . Yoruldum.. iyiyken cok iyi. Ama hoop bi anda kotu . Neymis efendim ben sana iyi dawraniyorum ama sen haketmiyorsun sora gelip ozur diliyosun yine sorun cikariyosun diyo . E bende insanim ama

Kizlar su an cok mutsuz ve caresizim hamileyim esimle tartistik ve yine kapi duvar oldu bana ben napcam bilmiyorum aglamaktan yoruldum caresizlikten yoruldum ... idare edemiyorum galiba bilmiyorum sorunumu nasil cozecem
Hamilelikte hormonlardan kaynaklı böyle duygular yaşaman gayet normal.
Ama eşinizle sık sık tartışıyorsanız veya büyük bir probleminiz varsa bilemeyeceğim.
Bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin..

Bilmiyorum ama ailesinden oyle alismis heralde. Evlendikten sora bole oldu. Benim dedigim olacak diyo yapmazsan bole huzurumuz gider diyo. Ikinci yil bitti uce girdik .

Ne kadarlık evlisiniz? Bebek erken mi oldu yani ondan mı böyle yapıyo istemiyo mu?

Dediğim dedik insanlar mı ? Anlaşılması en zor olan ve hiç hoşlanmadığım insan tipi :KK12: böylelerine sende kısasa kısa gideceksin ki nasıl oluyormuş diye yüzüne vurabilesin, ancak o zaman anlıyorlar çünkü. Lafını esirgeyipte kendini ezdirme. Tabi her şey için söylemiyorum saygı çerçevesinde. Bunların dışında hamile bir bayanı alttan almayı bilmeyen, en ufak bir tartışma da kapıyı çekip giden erkeklerimizin kafasına da ayrı bir hastayım. Şuan sinirlerin son derece bozuk farkındayım ama kendi canınla birlikte bir can daha taşıyorsun onun için fazla düşünmemeye, takmamaya çalış, aynı ev içerisinde zor ama yavrun için biraz daha sabret sonra sende çatır çatır söylersin her şeyi. Ya da eğer anlayışla karşılayacak biriyse al karşına konuş her şeyi.

Ne kadarlık evlisiniz? Bebek erken mi oldu yani ondan mı böyle yapıyo istemiyo mu?
Yoo bebek gec bile kaldi;) istememe gibi bi durum yok. Bana diyo ben seni cok sewip dusunuyorum ama sen farkli algiliuorsun. Cunku annenlere git ozlemissindir ama altida gel dedi bende saat koyma bana ben erken gelirim zaten dedim sora bozuldum ole diyince oda farketti surat yaptigimi nasilbolurda surat yaparsin ben senin icin oyle diyorum disarisi karisik(olaylar var da)ondan dedi ama tabi kizarak ben tmm ben uzuldum die ole yaptim dedikce huzurumuz kacti

Dediğim dedik insanlar mı ? Anlaşılması en zor olan ve hiç hoşlanmadığım insan tipi :KK12: böylelerine sende kısasa kısa gideceksin ki nasıl oluyormuş diye yüzüne vurabilesin, ancak o zaman anlıyorlar çünkü. Lafını esirgeyipte kendini ezdirme. Tabi her şey için söylemiyorum saygı çerçevesinde. Bunların dışında hamile bir bayanı alttan almayı bilmeyen, en ufak bir tartışma da kapıyı çekip giden erkeklerimizin kafasına da ayrı bir hastayım. Şuan sinirlerin son derece bozuk farkındayım ama kendi canınla birlikte bir can daha taşıyorsun onun için fazla düşünmemeye takmamaya çalış, aynı ev içerisinde zor ama yavrun için biraz daha sabret sonra sende çatır çatır söylersin her şeyi. Ya da eğer anlayışla karşılayacak biriyse al karşına her şeyi konuş.
Inan inatlastimda sustumda ama anlamiyorum. Bana diyolar sen suyuna git o duzelir onun dediklerini yapinca mekek ama bisey onun dedigi gibi olmayinca surat asilir .

Yoo bebek gec bile kaldi:KK66: istememe gibi bi durum yok. Bana diyo ben seni cok sewip dusunuyorum ama sen farkli algiliuorsun. Cunku annenlere git ozlemissindir ama altida gel dedi bende saat koyma bana ben erken gelirim zaten dedim sora bozuldum ole diyince oda farketti surat yaptigimi nasilbolurda surat yaparsin ben senin icin oyle diyorum disarisi karisik(olaylar var da)ondan dedi ama tabi kizarak ben tmm ben uzuldum die ole yaptim dedikce huzurumuz kacti

Galiba 6 onun işten çıkma saati yani ben eve gelmeden gel demek istedi. Bunda bişey yok ki tamam de geç baktın biraz daha oturman gerek eşini arayıp sölersin gecikicem. Böyle şeyler için surat asıp canınızı sıkmayın. Hem hamilesin üzülüp, ağlama. O anda cevap verip surat asma sonradan rahatsızsan dile getir.

Kendisi evde . Iste o dedigini yapamadim yine konustum ettim ama diyo bisey var sende bisey oldu neye moralin bozuldu. Iste bisey olmamis gibi dawrwnamadim . E uzuldugum nokta hadi ben ole dawrandim sorasinda sen uzatma . Ama yok. Canim baskasina gidince dese alinmazdim da annemlere deyince alindim

Bu arada altiyi altibucuk yaparsam diyo sen ayarlamaliydin tam altida gelmeliydin . Ayrica gec kalsam bile babam birakabilir beni bunu da biliyo buna ragmen pazarligi uzdu beni soyleyince kiziyo bisi kabul etmiuo off kizlar

hamilelikte insan daha duygusal oluyo hatta bazen abartıyor eşinizin anladığı anlatım şeklini bulmaya çalışın sabırlı olun sakin olun...

Back
X