çok yalnızım hiç arkadaşım yok

tubams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
141
2
26
Nevşehir
evlendim yeni bir şehirdeyim yok .bir tane bile arakadaşım yok dertleiok sinirlerim bozuluyorşecek kimsem y

Merhaba
Bende seninle aynı sorunu yaşadım.Şimdi 3 yıl geçti alıştım.Zor bir süreç bilirim ne zaman canın sıkılırsa yazabilirsin....

bende sıkılıyorum ama kaderımız bu yapacak bısey yok.etrafımda ınsanlar var komsular falan ama ayrı dunyalarda yasıyoruz.sıkılırsan banada yazabılırsın.

Eşimden başak kimse yok bu şehirde gideyim dertleşeyim ya cok sıkılıyoooooooooooooooooooorummmmmmmmmmm

merhaba
bende seninle aynı sorunu yaşadım.şimdi 3 yıl geçti alıştım.zor bir süreç bilirim ne zaman canın sıkılırsa yazabilirsin....

okuldan geliyorum eve evden okula okulda ayrı bir alem var herkes çoktandır birbirini tanıyor evde ise kimse yok evim oldu ne güzel eşim ailem ama bir arkadaşı olmasını istiyorum daralıyorum çok özeniyorum insanlara...

eşin yeterince arkadaş olmuyor mu sana?
tabi ki bi kız arkadaşın yerini tutmaz ama ne biliyim eşle de yapabilecekler yapılablir.

mesela ben tek başıma alışveriş yapmayı çok severim, sende çık tek başına bile olsa gez toz. eşinle sinemaya falan git bunlar klasik ama iyi gelir.

sanırım çalışmıyorsun, ondan da olablir. hem k.k var. bence burda insan bolca vakit harcayablir. şahsen ben öyleyim. sürekli açıyorum burayı :1: bi bakmışım mesaim bitmiş o derece :)

birde anneni ara en güzel arkadaş bence :16:

Son düzenleme:
Ne güzel okula gidiyomuşsun zamanla arkadaş çevren oluşur..Biraz zaman tanı kendine eşinle gez eğlen tadını çıkar

okuldan geliyorum eve evden okula okulda ayrı bir alem var herkes çoktandır birbirini tanıyor evde ise kimse yok evim oldu ne güzel eşim ailem ama bir arkadaşı olmasını istiyorum daralıyorum çok özeniyorum insanlara...

çalışıyorum öğretmenim.eşimde çok anlayışlı eğelenceli biri ama ne ım boyuncakadar olsa bir bayan arkadaş gibi komşu gibi olmuyor hiç bu kadar yalnıx kalmamaıştım hayat

çalışıyorum öğretmenim.eşimde çok anlayışlı eğelenceli biri ama ne ım boyuncakadar olsa bir bayan arkadaş gibi komşu gibi olmuyor hiç bu kadar yalnıx kalmamaıştım hayat

Evet alıştığın arkadaş çevresinden kopmak zordur.Araya mesafe girince eski günleri arar oluyorsun.Yaşadığın yere çok mu uzaksın?Arkadaş çevrene..ailene..

keşke arkadaş edinsek buralardan güvenilir dost canlısı insanlarla tanışıp görüşsek ne iyi olurdu.

keşke arkadaş edinsek buralardan güvenilir dost canlısı insanlarla tanışıp görüşsek ne iyi olurdu.

Merhaba...Buradan görüşebiliriz aslında birşey paylaşmak istediğimizde veya canımız sebepsiz yere sıkılıyorsa..

böyle olmuokiii dışarlarda görüyoruz arkadşlar buluşuo yemek alışveriş geziyolar ben çok özeniyorum açıkçası onlara :(

hiç sevmedim bu istanbulu kimseye güven olmuo burda herkes tuaf koşuşturmaca herkes koşuşturuo buralarda yollara çıkıpta arkadaş olalımmı demeyi bile düşündüm insanlaraa...:/

hiç sevmedim bu istanbulu kimseye güven olmuo burda herkes tuaf koşuşturmaca herkes koşuşturuo buralarda yollara çıkıpta arkadaş olalımmı demeyi bile düşündüm insanlaraa...:/

Kimse olmayınca sevmemen normal.Benimde en yakın arkadaşlarım istanbulda.onları çok özlüyorum aramızda 3-4 saatlik mesafe olsa gözümü kırpmadan her hafta gider görürüm.Ama malesef... Bakalım şuan tek isteğim ankara istanbul arası hızlı tren olması :))) Seninle aynı durumdayız..Çalışıyomusun?

Ben nevşehirdeyim ailem adanada...arkadaşlarımın hepsi öğretmen onlarda atandı başka başka şehirlerdeler eniyi arkadaşım hakkaride..

çalışmak istemiyorum hiç içimden gelmio bi işe girmek kanald şirket aradılar ama istemiyorum çalışmak filan çalışsam çok arkadş edinirim ama 4 aya bir annemlere gitmem lazım çok özlüyorum çünkü

Back
X