Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
bende seninle aynı sorunu yaşadım.şimdi 3 yıl geçti alıştım.zor bir süreç bilirim ne zaman canın sıkılırsa yazabilirsin....
okuldan geliyorum eve evden okula okulda ayrı bir alem var herkes çoktandır birbirini tanıyor evde ise kimse yok evim oldu ne güzel eşim ailem ama bir arkadaşı olmasını istiyorum daralıyorum çok özeniyorum insanlara...
çalışıyorum öğretmenim.eşimde çok anlayışlı eğelenceli biri ama ne ım boyuncakadar olsa bir bayan arkadaş gibi komşu gibi olmuyor hiç bu kadar yalnıx kalmamaıştım hayat
keşke arkadaş edinsek buralardan güvenilir dost canlısı insanlarla tanışıp görüşsek ne iyi olurdu.
böyle olmuokiii dışarlarda görüyoruz arkadşlar buluşuo yemek alışveriş geziyolar ben çok özeniyorum açıkçası onlara![]()
hiç sevmedim bu istanbulu kimseye güven olmuo burda herkes tuaf koşuşturmaca herkes koşuşturuo buralarda yollara çıkıpta arkadaş olalımmı demeyi bile düşündüm insanlaraa...:/
haklısın ... Bende özeniyorum ne yalan söyleyim..