Selam kızlar..
yine kime yazim kime söyleyim dedim en iyi yerin burası olduğunu farkettim..
Çok canım sıkılıyor bir türlü olmuyor bazı şeyler. İyi bir mesleğim var çok şükür Allahıma çalışıyorum her ne kadar ailemden uzaktada olsam kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Ama kendimi o kadar yalnız hissediyorumki
Hayatımda kimse yok ve 5 senelik ilişkim 5 ay önce çok sorunlu bir şekilde bitti. Onu özlemiyorum yanlış anlamayın iyi ki O yok artık daha huzurluyum ama ne bilim insan birine ihtiyaç duyuyor.27 yaşındayım ne zaman evleneceğim bilmiyorum.Kafama göre bir insan yok. Beğenenim falan vardır benim genel olarak beğenilirim hani arkadaslarım tarafından falan ama ne bilim ya hiç kimseyle hiç bir sey yasayamıyorum. En son tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıstım yakın zamanda konus açmıştı o da hüsranla sonuçlandı. Çok yoruldum artık. Çevremdeki arkadaşlarımın büyük bölümü evlendi barklandı çoluk çocuğa karıştı mutlu mesut yaşıyorlar ama ben
Şöyle ileriyi düşününce hep kendimi tek başına yaşayan biri olarak görüyorum. Yalnız, dışardan mutlu görünen ama mutsuz, bir başına bir kadın olarak öleceğim sanki..
yine kime yazim kime söyleyim dedim en iyi yerin burası olduğunu farkettim..
Çok canım sıkılıyor bir türlü olmuyor bazı şeyler. İyi bir mesleğim var çok şükür Allahıma çalışıyorum her ne kadar ailemden uzaktada olsam kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Ama kendimi o kadar yalnız hissediyorumki