Çok yalnızım ve yalnız öleceğim:(

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
Selam kızlar..
yine kime yazim kime söyleyim dedim en iyi yerin burası olduğunu farkettim..

Çok canım sıkılıyor bir türlü olmuyor bazı şeyler. İyi bir mesleğim var çok şükür Allahıma çalışıyorum her ne kadar ailemden uzaktada olsam kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Ama kendimi o kadar yalnız hissediyorumki:14: Hayatımda kimse yok ve 5 senelik ilişkim 5 ay önce çok sorunlu bir şekilde bitti. Onu özlemiyorum yanlış anlamayın iyi ki O yok artık daha huzurluyum ama ne bilim insan birine ihtiyaç duyuyor.27 yaşındayım ne zaman evleneceğim bilmiyorum.Kafama göre bir insan yok. Beğenenim falan vardır benim genel olarak beğenilirim hani arkadaslarım tarafından falan ama ne bilim ya hiç kimseyle hiç bir sey yasayamıyorum. En son tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıstım yakın zamanda konus açmıştı o da hüsranla sonuçlandı. Çok yoruldum artık. Çevremdeki arkadaşlarımın büyük bölümü evlendi barklandı çoluk çocuğa karıştı mutlu mesut yaşıyorlar ama ben:43:Şöyle ileriyi düşününce hep kendimi tek başına yaşayan biri olarak görüyorum. Yalnız, dışardan mutlu görünen ama mutsuz, bir başına bir kadın olarak öleceğim sanki..:43:

Selam kızlar..

Çok canım sıkılıyor bir türlü olmuyor bazı şeyler. İyi bir mesleğim var çok şükür Allahıma çalışıyorum her ne kadar ailemden uzaktada olsam kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Ama kendimi o kadar yalnız hissediyorumki:14: Hayatımda kimse yok ve 5 senelik ilişkim 5 ay önce çok sorunlu bir şekilde bitti. Onu özlemiyorum yanlış anlamayın iyi ki O yok artık daha huzurluyum ama ne bilim insan birine ihtiyaç duyuyor.27 yaşındayım ne zaman evleneceğim bilmiyorum.Kafama göre bir insan yok. Beğenenim falan vardır benim genel olarak beğenilirim hani arkadaslarım tarafından falan ama ne bilim ya hiç kimseyle hiç bir sey yasayamıyorum. En son tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıstım yakın zamanda konus açmıştı o da hüsranla sonuçlandı. Çok yoruldum artık. Çevremdeki arkadaşlarımın büyük bölümü evlendi barklandı çoluk çocuğa karıştı mutlu mesut yaşıyorlar ama ben:43:Şöyle ileriyi düşününce hep kendimi tek başına yaşayan biri olarak görüyorum. Yalnız, dışardan mutlu görünen ama mutsuz, bir başına bir kadın olarak öleceğim sanki..:43:

sevgilimden ayrildigim zaman bunlari hissettmsitim tam da. artik kimseyle olamiyacagini hep yalniz kalacagimi dusunmustum.ama hayat boyle degil o kadar yeni pilani vardir ki hayatin size karsi .sakin umutsuz olmayin akisina birakin 27 yas daha ne ki .

Vallahi ben de 2 ay sonra 27 oluyorum ve ayni durumdayim.....:43: :43: :43: :43: Kendi kendime dusundugum her seyi cok guzel ozetlemissin,

Hep husran, hep husranim ben de, bilmiyorum artik bu isin sonu ne olur.

Son düzenleme:
insan bazen oluyor böyle çok normal.Ama Güllük gülistanlık hiç kimse yokki herkesin bir derdi var ve herkesin ayrı bunalımları... insanın mutluluğa ulaşmadan önce bi geçiş süreci olur ve orada pişer.ve karşına biri çıktıgı zaman onun kıymetini çok iyi anlayacaksın ve şansın varsa o da senin gibi olgunlaşmış olursa o zaman mutlu sona ulaşabilirsin.. ve şunu unutma en başta sağlık..

insan bazen oluyor böyle çok normal.Ama Güllük gülistanlık hiç kimse yokki herkesin bir derdi var ve herkesin ayrı bunalımları... insanın mutluluğa ulaşmadan önce bi geçiş süreci olur ve orada pişer.ve karşına biri çıktıgı zaman onun kıymetini çok iyi anlayacaksın ve şansın varsa o da senin gibi olgunlaşmış olursa o zaman mutlu sona ulaşabilirsin.. ve şunu unutma en başta sağlık..

Çok haklısın canım tabiki Allah dermansız dert vermesin sağlıkla sınamasın kimseyi..Çok şükür bir sorun yok sağlığımla ya da sevdiklerimin sağlığıyla ilgili. Ne bilim işte yalnızlıkta insanı psikolojik açıdan yoruyor yıpratıyor ben bu yüzden sıkılıyorum bazen.Yaşadığım ilişkiler geliyor özellikle 5 senemi birine verdim ve bütün hayallerimin yıkılması bu beni mahvediyor. Kişiyle alakalı değil haksızlıa uğradığımı düşünüyorum sonra kızıyorum kendime salak mıydın da uğradın diyorum senin suçun hep diyorum bunlara izin vermen diyorum sonuç sıfır işte tek başınasın diyorum.Ne bilim o zmnki sıkıntılarm geliyor aklıma, bundan sonra nolacak diyorum o da evlenip giderse ben bunu nasıl hazmederim diyorum çünkü bilinçaltımda hep yalnız kalacağım var. Anlatabilmişimdir umarım:43:

Vallahi ben de 2 ay sonra 27 oluyorum ve ayni durumdayim.....:43: :43: :43: :43: Kendi kendime dusundugum her seyi cok guzel ozetlemissin,

Hep husran, hep husranim ben de, bilmiyorum artik bu isin sonu ne olur.

İnşallah Allah güzel yazılar yazar bize ne deyim halimize bin şükür tabi ama kimine göre basit gelebilir bunlar fakat bizi mutsuz ediyor işte içten içe..isyan değil bu sadece dertleşmek..:5:

Çok haklısın canım tabiki Allah dermansız dert vermesin sağlıkla sınamasın kimseyi..Çok şükür bir sorun yok sağlığımla ya da sevdiklerimin sağlığıyla ilgili. Ne bilim işte yalnızlıkta insanı psikolojik açıdan yoruyor yıpratıyor ben bu yüzden sıkılıyorum bazen.Yaşadığım ilişkiler geliyor özellikle 5 senemi birine verdim ve bütün hayallerimin yıkılması bu beni mahvediyor. Kişiyle alakalı değil haksızlıa uğradığımı düşünüyorum sonra kızıyorum kendime salak mıydın da uğradın diyorum senin suçun hep diyorum bunlara izin vermen diyorum sonuç sıfır işte tek başınasın diyorum.Ne bilim o zmnki sıkıntılarm geliyor aklıma, bundan sonra nolacak diyorum o da evlenip giderse ben bunu nasıl hazmederim diyorum çünkü bilinçaltımda hep yalnız kalacağım var. Anlatabilmişimdir umarım:43:

Ben de ailemden uzak yalnız yaşadım uzun süre insanın yalnız kalması çok zor.Böyle bunaldığım zamanlarda ben hep Youtube dan Cemalnur Sargut 'un konuşmalarını dinlerdim ve beni uzun bi süre götürürdü o telkinler..Acizane bunu tavsiye edebilirim

Son düzenleme:
Aynı hisleri paylaşmak ne güzel bazen tek olduğunu sanıyor daha cok bunalıyor ama birilerinde bunları yasadığı görünce biraz daha rahatlıyor sanki:))bende 25 yasındayım bu yasıma kadar hiç evlilik hoş gelmezdi akıllarımı yok ya derdim kendilerini sıkıntıya sokuyorlar ama şimdi bende istiyorum biri olsun hayatımda artık hep onu düşüneyim o beni düşünsün falan :)insan kendini daha güçlü hissediyor biri tarafından sevildikce :)benimde 3 sene oldu 4 senelik ilişkim biteli baslarda hiç kimseyi istemiyordum şimdi öyle düşünmüyorum tabi artık biri olsun hayırlısından :))

Canım benim ben de aynı durumdaydım az önce başka bir başlıkta da yazdım buraya da yazayım aynen 27 yaşındaydım çok umutsuzdum tamam yalnız kaldım demeye başlamıştım ki karşıma biri çıktı çıkmaya başladık 45 gün sonra evliydim yani sen Allahın işine ne karışıosun güzelim vardır bi bildiği umutsuz olma yüce rabbim ne yazdı nerden biliosun belki önümüzdeki hafta biriyle çıkmaya başlayıp 2 ay sonra evli olacaksın bilemezsin ki. Hadi diyelim evlendin o zaman mutlu olacağını da bilemezsin bence en güzeli ne bilio musun ben kendi tecrübemi yazayım sana böyle ben de senin gibi ağlayıp sızlıodum sonra dedim ki bi sabah hayır güçlü olucam gönülden arzularsam Allah nasip eder diye düşündüm velhasılı o günden itibaren sabah akşam üzülmeden umutsuzluğa kapılmadan dua ettim dua ederek uykuya daldım dua ederek uyandım ama gönlümü karartmadan hayırlısını istedim sonra yüce rabbim nasip etti. Nasip etmeseydi bile artık üzülmemeye kararlıydım önce bu üzgün ruh halinden arın lütfen üzülmenin hiçbir şeye faydası yok çünkü ve umudunu yitirme herşey olacağına varır

Umarım hayatı istediğiniz bir kişiyle istediğiniz gibi " hayırlısıyla" devam ettirirsiniz..

çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için..umarım kimse kendini yalnız hissetmez herkes hayat arkadaşını bulur..:26:

Bense otuzunda issiz ve yalnizim..dert etme olur su akar yolunu bulur.en azindan seni hayata baglayan bi isin var..umarim hepimizz aradigimiz dogru adami buluruz..gelsin artik hayat guzellikleriyle..

Selam kızlar..

ah canim seni cok iyi anliyorum bende 27 yasinda evlendim cok umutsuzdum butun arkadaslarim evleniyordu ve cok uzuluyordum. ama cok dua ediyordum allahim hayirli birini cikar karsima. ayni sene 4 kisi ile tanustim ve ben istemedim isinamadim ailwm falan kizdilar niye bgenmiyorsun diye. bekar kalirim daha iyi dedim tamda o gunlerde esimle tanistim butun herseyimi aldim kina nikah nisan hersey.istedigim gibi oldu dualarim kabul olmustu. bir ay.once cok.umutsuz ilan ben bir yil sonra evliydim sakon uzulme daha cok gencsin kismetin cikar.karsina sendw sasarsin ama evlillik kolay bisey.degil sihirli degnek degmiyor yani hayatin i kuruyosun ama sorumluluk larin cok artiyor bana gore evlilik kumar gibi kaybetmekde var kazanmakda. allah iyi insanlarla karsilastirsin evli olmak yurutmek gercekten emek fedakarlik sabir.istiyor her evli cift uzaktam mutlu gozukebilir.ama icini bilemezsin. hayirli bir insanla guzel bir yuva kurman dilegiyle. calisup parani kazanman cok guzel hayatin tadini cukar mutsuz olma allah yazdiysa mutlaka olucak birgun sagligin yeindeyse parani da kazaniyorsun tabi evlenip yuva kurmak anne olmak herkesin hakki ama niye olmuyor diye.kendini bunalima sokma keyfine bak ...

Selam kızlar..

aynı süreçten bende geçtim canım emin ol hayat süprizlerle dolu 1 saat sonrasını kestiremiyosun. zaman zaman insan bu duygulara kapılıyo özelliklede yaş ilerledikçe geçici bi süreç ama bu canım herşey güzel olcak senin içinde bekle ve gör:16:

Back
X