çok yalnızım yardım edin :(

ozlembanu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
139
10
33
42
kızlar benim hiç arkadaşım yok yardım edin nolur ben bi adamı çok sevdim 2 yıl beraber olduk aileside kızı gibi sevdi beni ama benm daha önce böle uzun ilişkm olmamıstı onunda olmamış çok hatalar yaptık gereksiz kıskançlıklar kısıtlamalar sonunda ben çocuğu soğuttum kendimden bu yaza evlencektik ama dün ayrıldık ve kesinlikle bana tahammülü yok engellemis heryerden ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim korunmuştum ama aksilik işte kendisine söyledim bitek watsaptan engelli değilim yazdım ordan inanmadı bana geri dönsün diye çok yalvarmıştım imkansız dedi inanmadı beni doktora götür kendin sor dedim onada yanaşmadı para istiyosan verim yanında olamam dedi para istemem manen yanmda ol tek atlatamam bu acıyı dedim sana inanmıyorum gerçeksede ben yokum rahat bırak beni dedi napıcam ben çok çaresizim :(

kızlar benim hiç arkadaşım yok yardım edin nolur ben bi adamı çok sevdim 2 yıl beraber olduk aileside kızı gibi sevdi beni ama benm daha önce böle uzun ilişkm olmamıstı onunda olmamış çok hatalar yaptık gereksiz kıskançlıklar kısıtlamalar sonunda ben çocuğu soğuttum kendimden bu yaza evlencektik ama dün ayrıldık ve kesinlikle bana tahammülü yok engellemis heryerden ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim korunmuştum ama aksilik işte kendisine söyledim bitek watsaptan engelli değilim yazdım ordan inanmadı bana geri dönsün diye çok yalvarmıştım imkansız dedi inanmadı beni doktora götür kendin sor dedim onada yanaşmadı para istiyosan verim yanında olamam dedi para istemem manen yanmda ol tek atlatamam bu acıyı dedim sana inanmıyorum gerçeksede ben yokum rahat bırak beni dedi napıcam ben çok çaresizim :KK43:
ailemin haberi yok olsa kıyameti koparırlar ama ayrıldığımızı biliyolar

bu durumda olsam aklıma en son gelecek şey buraya yazmak olurdu herhalde, bebek kaç aylık, herhalde adet görmediğini fark ettiğine göre, alınabilir durumda, yardım edin nolur demişsinde burdaki üyelerden ne bekliyorsun anlamadım
ya aldır dicekler ya doğur:KK53:

bu durumda olsam aklıma en son gelecek şey buraya yazmak olurdu herhalde, bebek kaç aylık, herhalde adet görmediğini fark ettiğine göre, alınabilir durumda, yardım edin nolur demişsinde burdaki üyelerden ne bekliyorsun anlamadım
ya aldır dicekler ya doğur:KK53:
yardm istemem nasıl inanmasını sağlarım o konudaydı beni istediğin doktora götür sen test yaptr dedim yinede inanmadı geri dönsün diye yalan söleyen biri olarak kaldım gözünde

Aldir diyebilecek kadın var mi ya? Bu kadar duygusuz olmayin, sizin karninizdaki çocuk sizin mi zannediyorsunuz? O da Allahin can verdiği bir varlik sadece size emanet suan "Emanet" o kimse kusura bakmasin o çocuğun yasama hakkini elinden alamazsiniz. Zira inanan biri iseniz ( ki oyle varsayarak yazdim) simdiye dek islediginiz gunahlarin bir affi var ama bunun olmayacak. Kürtaji cinayet olarak görüyorum evet. Bana kalirsa ailenize söyleyin baska care yok. Onlar sizin aileniz, kiyamet kopacak belki hayatinizin gelmis gecmis en kotu anlarini yasayacaksiniz ama katil olmaktan iyidir inanin bana. Bir sekilde oyle yada boyle kabullenirler. Bir caresi bulunur.

ailemin haberi yok olsa kıyameti koparırlar ama ayrıldığımızı biliyolar

Ailenin duydugunda kiyametleri koparacagi seyi neden yaptin? Yazik degil mi o yavruya?
Unutma, bir gün elbet her sey ortaya dokulecek ve bizler yaptiklarimizi elimizden bir sey gelmeyerek izleyecegiz..

yalnız değilsin içinde bir can var onu görmezden gelebilecek misin? tahlil sonucunu sevgiline yolla bunu birlikte yaptık diyin.insafı varsa bir şeyler yapacaktır.
korunduğunuzu yazmışsınız yoksa inanın ateş püskürebilirdim.önlem almadığınız için

o kadar kötüyümki nasıl dayanırım bu günaha tek başıma bilmiyorum
VALLA cok zor bi durum canim ailesinle aran iyiyse bi konus dicem ama eger istemiyosa seji yaocak pek bisey de yok ben cinsel birkiktelige karsi bi insan digilim ama evlenmeden once yasanan iliskilerde de biraz tedbirli olmak lazim diye dusunuyorum rabbim yardim etsin ne diyim...

Aldir diyebilecek kadın var mi ya? Bu kadar duygusuz olmayin, sizin karninizdaki çocuk sizin mi zannediyorsunuz? O da Allahin can verdiği bir varlik sadece size emanet suan "Emanet" o kimse kusura bakmasin o çocuğun yasama hakkini elinden alamazsiniz. Zira inanan biri iseniz ( ki oyle varsayarak yazdim) simdiye dek islediginiz gunahlarin bir affi var ama bunun olmayacak. Kürtaji cinayet olarak görüyorum evet. Bana kalirsa ailenize söyleyin baska care yok. Onlar sizin aileniz, kiyamet kopacak belki hayatinizin gelmis gecmis en kotu anlarini yasayacaksiniz ama katil olmaktan iyidir inanin bana. Bir sekilde oyle yada boyle kabullenirler. Bir caresi bulunur.
babası kabullenmedikten sonra nasıl doğururum ailemde kabul etmezki maddi gücüm olsa kaçıp biyerlerde tek başıma yaşardım o zaman olabilirdi ama böyle imkansız

Olan olmuş malesef.Yapmanız gereken hemen bi karar vermek ve uygulamak.Açıkçası o adam musvettesinede minnet etmeyin.Kendi benliğinizi ezerek ilerde kendinizi daha da kotu hissedersiniz.Guçlu olun.Bebek için denebilecek hiç birşey yok Allahm afettsin.

Back
X