Sorun bende mi anlamıyorum. Herkes sürekli birileriyle, uzun dönemli arkadaşlarıyla. Benimse hep geçici oldu. Üniversiteden arkadaşlarım var sadece okulda görüştüğüm. Liseden veya çocukluk arkadaşlarımla ayda yılda bir buluşuruz. Resim ve bilgisayar kursuna gittim yeni insanlarla tanıştık sadece kurs günleri görüştük sonra devamı gelmedi. Diyeceksiniz ki herkesin kendi hayatı var, sürekli seninle olamazlar. Ama benim neden yok? Herkes sürekli birileriyle görüşme buluşma halinde. Arkadaşlarım var mesela yedi gün beraberler. Nasıl buldular birbirlerini, ne yapıyorlar sürekli, neler paylaşıyorlar, o kadar özeniyorum ki. Yaz tatilinde evden toplasanız 10 kere çıkmışımdır herkes oradan oraya gezerken. Kendime bir hayat kuramıyorum. Kurslarım bitti her hafta sonu evdeyim ve çıldırmak üzereyim, iyice depresyona girdim, sürekli ağlamak istiyorum. Bu sene okulum da bitecek, ya iş bulamazsam da iyice yalnız kalırsam, çok korkuyorum, sürekli geçici olarak insanlarla zaman geçirmekten yoruldum, birileriyle devamlı iletişim halinde olmak istiyorum

ne yapmalıyım, bir fikre ihtiyacım var, çıkmazdayım, lütfen