Çok yalnızım

Peki konuşmayı denediniz mi acaba yoksa konuşmanıza rağmen durum çözümsüz mü kaldı

Peki konuşmayı denediniz mi acaba yoksa konuşmanıza rağmen durum çözümsüz mü kaldı
Konuşuyoruz ama o yine kendi fikri olsun istiyor. Terapiste gittik mesela eve kedi alın eve ses olsun falan dedi. Sonra 4 ay sonra Kedileri evde istemiyorum diye başladı. Ben 1 ay kadar ağladım ama dediğini yaptı ve kediler yok şimdi. Ben tamamen haklıyım demiyorum ama tek bildiğim aynı eve girmeden hiç bir şey anlaşılmaz

Tartışıyorum, ama gerçekten zor. Bazen ne için tartıştığımı bile anlamıyor. Ona göre doyumsuzum

Kesinlikle haklısınız benim eşimde konuşurken o kadar ilgiliydi ki şimdi bakıyorum nerede aşık olduğum adam diyorum kendi kendime
Bu işler hakikaten Zor işler kendi kendimize yapıyoruz aslında marifetmiş gibi evlenip

Bu kadar baskıyı çekmek zorunda değilsin hayata farklı yerden bakıyorsanıZ ömür boyu çekemezsin kurtar kendini çünkü o adam değişmez

Eşinizle açıkça konuşun ama sakin bir tavırla. Bu tavırları yüzünden evliliğinizden soğuduğunuzu belirtin

Ama amaç sadece mutlu olmak. maalesef ki olmuyor.
Evet dışarıdan herşey güzel görünüyor bir sürü hayal vs içerisi ise kabus benim eşimde çok iyi bi insandır ama sadece iyilik yetmiyor
Bir kere bile karşılıklı çay içip sohbet etmişliğimiz yoktur insan özeniyor

canım kocan bildiğin cimri, tutumlu değil.. Allah yardımcın olsun..

Boşanıyorum desem o adam çok iyi diye durdururlar o derece. Ama ben beni anlamasını istiyorum

Boşanıyorum desem o adam çok iyi diye durdururlar o derece. Ama ben beni anlamasını istiyorum
En önemlisi de bu ya anlamak anlaşılmak bu siteye girdiğimden beri bakıyorum da bütün evli hanımlar mutsuz ve pişman bütü şimdi ya kadar kocamla çok mutluyuz diyenine rastlamadım
Ama çevremde sevgi pıtırcığı birçok tanıdığım var sadece rol mü yapıyorlar acaba maksat gösteriş olsun yeter
Gerçi onu beceriyorlarsa ne mutlu biz onuda yapamıyoruz

Kimse etrafındaki insanlara anlatamıyor. Çalıştığım yerde kocamın anlayışlı olduğu D.günümde bana sürpriz yaptığı,ailesinin çok iyi olduğu biliniyor. Çift maaş eviniz var. Rahat yaşıyorsunuz diyorlar. Ama bugün kimse beni görmesin diye boş sınıfta ağlıyordum. Hayaller hayatlar.

Allah sabır versin kısa zamanda karanlıktan aydınlığa çıkarsın inşaAllah sizi ve tüm darda olanları. Keşke birbirimize derman olabilsek elimizden birşeyler gelebilse diycek bişey bulamıyorum

Haklısınız. Bunun için öyle mücadele ediyorum ki. Ben hep evde hesaplar bir olsun derdim sıkıntı çıkmasın diye ama çıkıyor işte.
Hahaha.
Hem baskın hem de eşinin parasını yönetmeye çalışan bir koca(!)
"Benim sözüm geçer ama hesaplar ortak olacak "
Sizce bu durum çok saçma değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…