- 7 Ağustos 2011
- 13.725
- 14.407
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Anladım.
Bir insana bağlanmak gerçekten kötü.
Yalnız olmayı sen mi seçtin yoksa sevgilin mi istemedi çevrendekileri?
Ben istemedim . Kafama göre birini bulsam da ne biliyim herkes kendi derdinde .. Ya da ilk başlarda çok yakın arkadaş edinmiş kişilerdi e sonradan da o kişilerin arasına girilmiyor malesef . Mesela yurda gttiğimdede bi hafta kız yurdunda kaldım . odada 8 kişilikti ama 7 kişiydik bir kişi gelmemişti . iki kz benim okulda aynı sınıftan arkadaşımdı ama şans eseri onlar liseden beri tanışıyorlarmış ve 4 senedirde yapışık ikiz gibi birbirlerinden hiç ayrılmıyorlar ve çok yakın arkadaşlarmış . Sınıf arkadaşlarımla aynı odada kalsam da iyi anlaşsam da sonuçta sıkı sıkıya onların birbirleriyle olduğu gibi bi bağ kuramazdım ikisiyle hep 3.kişi oldum . Nebiliym diğer 2 kız da aynı sınıftalardı ve onlar birbiriyle yakın oldular . Diğer 5.kız da başka okuldaydı yarım saatlik mesafedeydi okulu bizim yurda . Ve kendi alemindeydi okula sabah gidip akşam geliyordu sessizdi çok . 6.kız da laz'dı ve çok hareketli kıpır kıpırdı onunla bununla takılıyodu 2 tane sevgilsi vardı sürekli başka odadaki kızlarla takılıyodu bizim odaya hiç gelmiyodu gece gelincede 5lere kadar uyumuyordu . 7.de ben oluyorum . Yani görüyorsunuz orda bile şanssızdım . Odamın dışında da bissürü kız vardı hatta bir kız kendi odasına çağırdı gel benim odamda kal 4 kişilik bi tek ben kalıyorum falan dedi . Onunla çok iyi anlaşmştım odamdaki kızlardan daha çok sevmiştim ama malesef o kadar şanssızım ki o da okulunu uzatmş ocakda bitiyormuş okulu . E şimdi ben onun odasında kalsam okula kendi odamdakilerle birlikte kalkıp gidiyordum , onunla kalsam gidemezdim ( yolu tam bilmiyordum ) onun okulu da oraya yakın başka bir yerdeydi . Ve o gittiğinde ben yalnız kalacaktım odada ve zaten gitmesine 4 ay falan kalmştı . Yani orda bile birsürü kız varken hep tek takıldım . Akşam yemeği için onlar okuldan kart aldılar başka bi yerde daha ucuz yeemek için ben de onu öğlen yemeği için alınıyor sanmışım meğer akşam içinmiş almamıştım çok yemek seçiyorum diye bir de öğlen diye . O yüzden de akşamları tek başıma çıkıp yiyiyordum . Vs..vs..

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-03-2021
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 17 gün kaldı.
Rahminizdeki alan sıkıntısı nedeniyle bebeğinizin hareketleri oldukça sınırlıdır. Braxton-Hicks, ya da yanlış doğum kasılmalarında, ağrı karnınızın alt kısmında başlar. Gerçek doğum kasılmaları ise belinizde başlayacak ve ağrı karnınızın alt kısmına yayılacaktır. Artan sırt ağrıları ve adet tipi kramplar doğumun erken belirtileri olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)