- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
Eşiniz ne diyor bu duruma ?
eşim herhangi birşey diyemiyor çünkü babamla tartıştığımız için göndermeyeceğini biliyor. annesine zaten söz ettirmez ben annesiyle aramızdaki bu konusmayı anlattım neden söylediki garip dedi, ama o nedemek tabiiki bakar demedi..
Baban niye kizgin ki anlamadim ben?
Kizi ameliyat olcak var mi otesi, anneni gelmesi lazim.
Nasil yalniz kalmana gonlu razi olacak?
Ben dogumumu falan dusunuyorum ilerde annem yanimda olmazsa cildiririm heralde
Bu arada yavruna da sana da acil sifalar diliyorum. Tez vakitte sagliginiza kavusursunuz insallah....
yok safra kesemi alacaklar ama kalbimle ilgili problemlerim var diye donanımlı hastane istedik.geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun
sorununuz kalple ilgiliyse mutlaka doç.prof.muayne olun
uzmanlar hemen ameliyat diyip masaya yatırmak istiyorlar
Ne kadar kucuk bisey ya... Gereksiz yere alinganlik etmis.ailemden 10saat uzaklıktayım ben, benim ameliyat olmam gerektiğini yaz tatilinde babamların orada doktora gitmiştim o söylemişti önce, babamda madem ameliyat olacaksın burda ol dedi, benimde kalp rahatsızlığımla, trombosit düşüklüğüm var ameliyatım riskli diye eşim istemedi,i bizim orada donanımlı hastanede olur dedi bu kez babamda madem burda olmuyor aramayın haber vermeyin ozaman dedi ...
kayınvalidem de geçtiğimiz senelerde anestezi oldu yanında sadece ben vardım... onunda 2 gelini bir kızı var, hepsini benden üstün tutardı ama ben yalnız bırakmadım o gün onu.. bugün ben aynı durumdayım ve ondan daha zor durumdayım ama o umursamadı , çok üzülüyorum..kaynana insan evladı değil ya !!!
kim bakacak ne demek insan 7 kat el olsa muhtaç durumda kalınca yardım eder. bu hanım üşeniyo !
babanında trip attığı konu çok saçma . sağlık bu ya orda olma burda ol diye kapris yapılırmı hiç ?
üzme kendini sağlık durumu bu olmadı eşin izin alır bakar sana
insan zor gününde dost arıyoda yok işte bulamıyo
geçmiş olsunyok safra kesemi alacaklar ama kalbimle ilgili problemlerim var diye donanımlı hastane istedik.
Amin çok teşekkür ederim .geçmiş olsun
eger kendine dikkat edersen zor bir ameliyat degil arkadaşım
Allah yardımcın olsun
kayınvalidem de geçtiğimiz senelerde anestezi oldu yanında sadece ben vardım... onunda 2 gelini bir kızı var, hepsini benden üstün tutardı ama ben yalnız bırakmadım o gün onu.. bugün ben aynı durumdayım ve ondan daha zor durumdayım ama o umursamadı , çok üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?