çok yalnızım...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
önceki gün bi konuda ailem var ama yetimim yazmıştı arkadaşımız, onu okurken aslında ondan hiç bir farkımın olmadığı hissettim. sizden bikaç hafta önce oğlum için dua istemiştim iyi olsun bişeyi çıkmasın diye, bugün onun için başka bir şehre gideceğiz hastalığı ile ilgili prof. bulunduğu bi üniversite hastanesinde araştıracaklar.. oğlum için hergün ağlarken ileride ne problemi çıkacak die içim içimi yerken kendi ameliyatım içinde anesteziden gün aldım yakın zamanda çağıracaklar muhtemelen...ben bu kadar sıkıntı üzüntü yaşarken benim ailemin hiçbir şeyden haberi yok... çünkü benim babam annemi ameliyat olacağımı daha önceden duyduğu halde göndermiyor, yaz tatilinde onların yanındayken ordaki doktorumuz hemen olmam gerektiğini söylediğinde babam biraz rahatsız nabız problemi var orda olmamı istedi, eşimde bulundukları yer küçük bi yer başka hastaneye göstermeden ameliyat ettirmem dedi, kalbimde problem var benim bir de trombositlerimde düşük kanamam durmuyor genelde, olacaksa büyük şehirde donanımlı hastanede olması daha iyi demişti... babam da bana orada olacaksan bize haber verme anneni göndermem dedi... anneme de dönüp sakın yalvarma o zaman asla göndermicem dedi sonra dönüp bana tarihinide söyleme dedi tamam baba haber vermem dedim. geçenlerde ameliyat için anesteziye gidip dönerken kaynanam dedi kim bakacak sana diye ki bi kat var aramızda, bende babam rahatsız annemi çağıramam dedim ee çocukta var ne olacak dedi bende memleketimden yengemi ararım hiç olmadı dedim... onun çocukları yokmu dedi var ama hepsi evli bakar o bana dedim hiçbişey demedi, geri dönerken yol uzak diye şimdi ameliyat olunca seni yatırırlarsa bikaçgün nasıl gidilip gelincek dedi bende gelmenize de gerek yok ben gelirim dedim. ailem ordan gelemiyor annem çok üzgün.. babam haksız yere kızgın annemi göndermiyor. kaynanam açık açık bakmayacağını söyledi... oğlum için çok endişeliyim ama elimden birşey gelmiyor burada kimim kimsem yok ameliyat olursam 10 gün kadar yatıcam bakacak kimsem yok... oğluma kim bakacak , bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi...

yakın bir arkadaşınız ya da en samimi kuzeniniz hatta karşı komşunuz da yardımcı olabilir diye düşünüyorum. oğlunuz kaç yaşında

Baban niye kizgin ki anlamadim ben?
Kizi ameliyat olcak var mi otesi, annenin gelmesi lazim.
Nasil yalniz kalmana gonlu razi olacak?
Ben dogumumu falan dusunuyorum ilerde annem yanimda olmazsa cildiririm heralde
Bu arada yavruna da sana da acil sifalar diliyorum. Tez vakitte sagliginiza kavusursunuz insallah....

kaynana da kim bakcak derken ben bakmam mesajını iy vermiş, gıcık karı....
kendimi gördüm bu konuda.....
benim kaynana ve görümce de çocuk doğur diye başımın etini yediler..doğurda biz bakalım diyolardı...
geçen görümce: ümitli doğuracan da annem bakamaz ben de yoğunum artık bi bakıcı bulursun dedi laf arasında...
g.tlerine zor geldi anlaşılan, ya da para yedirirsem anca bakacaklar belki de...

Bunu eşinizle açıkça konuşun madem aynı binada oturuyorsunuz çocuğa on gün bakabilir
Sizde hastanede bir hastabakıcı ayarlayabilirsiniz
Ben de yalnız yattım üç ameliyatımda, hastanedeki bakıcılardan tuttum, hastane bünyesinde oldukları için özeller gibi pahalı olmuyor, eşinizde gider gelir arada çözülebilir diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. Gelmeyeni, gitmeyeni, izin vermeyeni hiç dert etmeyin, insan aslında yalnız doğup, yalnız yaşıyor, üzülmeyin iyileşmeye bakın

ailemden 10saat uzaklıktayım ben, benim ameliyat olmam gerektiğini yaz tatilinde babamların orada doktora gitmiştim o söylemişti önce, babamda madem ameliyat olacaksın burda ol dedi, benimde kalp rahatsızlığımla, trombosit düşüklüğüm var ameliyatım riskli diye eşim istemedi,i bizim orada donanımlı hastanede olur dedi bu kez babamda madem burda olmuyor aramayın haber vermeyin ozaman dedi ...

geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun
sorununuz kalple ilgiliyse mutlaka doç.prof.muayne olun
uzmanlar hemen ameliyat diyip masaya yatırmak istiyorlar

kaynana insan evladı değil ya !!!
kim bakacak ne demek insan 7 kat el olsa muhtaç durumda kalınca yardım eder. bu hanım üşeniyo !

babanında trip attığı konu çok saçma . sağlık bu ya orda olma burda ol diye kapris yapılırmı hiç ?

üzme kendini sağlık durumu bu olmadı eşin izin alır bakar sana
insan zor gününde dost arıyoda yok işte bulamıyo

Ne kadar kucuk bisey ya... Gereksiz yere alinganlik etmis.

kayınvalidem de geçtiğimiz senelerde anestezi oldu yanında sadece ben vardım... onunda 2 gelini bir kızı var, hepsini benden üstün tutardı ama ben yalnız bırakmadım o gün onu.. bugün ben aynı durumdayım ve ondan daha zor durumdayım ama o umursamadı , çok üzülüyorum..

basit seylerden kırgınlık olmamalı ..
annenle konus yanında olsun bence ..

üzülme ya gördün işte nasıl biri olduğunu bitmiştir !!

genelde öyle olur hep kaçan kovalanır ya .. sende kıymet vermişsin ama değerini bilmemiş kaynana!
eşinle konuş bi yolunu bulursunuz çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…