çok yalnızım...

Allah hem size hemde çocuğunuza şifa versin inşallah. . Her ne kadar babanız arama dediysede arayın söyleyin gelmiyoruz veya göndermicem derse sesinizi çıkarmayın. . . Bir anne veya baba çocuğuna nasıl kıyar nasıl yanlız bırakır böyle bir durumda. . O anki sinirle söylemiştir arama laflarını. . Gel demeyin elbette ama bilsin gireceğiniz zamanı. .

Kayınvalidenizin laflarına aldırış etmeyin çocuğunuza elbet bakar. . Siz bakın demesenizde eşiniz der heralde. .
Baktınız yok kimse bir hastabakıcı ayarlayın çocuğunuzada ya babası yada yakın bir akraba illaki el atar.

Geçmiş olsun ,moralinizi bozmayın hemen. Allah mutlaka açacaktır bir kapı..
Ailenize yinede haber verin ..Anneniz ikna eder belki babanızı. Kardeşinizi gönderir belki..Herşeyide siz düşünmeyin bazı şeyleride eşiniz düşünsün. Çocuğa annesinin bakmasını sağlamak gibi..
Ayrıca Mutlaka araştırmışsınızdır ama Safra kesesi ameliyatlarını laparoskopik yöntemlerlede yapıyorlar
sanırım (hani bölgeyi kesmeden ) bu durumda çok daha çabuk iyileşilip ameliyat sonrası problemleride yaşamıyorsunuz ..(Bir arkadaşım yaptırmıştı )

Çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun. Babanızın gereksiz tavrını yadırgadım, kaynananıza ayrı kızdım. Ne demek kim bakacak? İnsan kendi kendini bi şekilde idare eder de çocuğa mutlaka birinin bakması gerek. Çok ciddi söylüyorum öyle kaynana bana ölüyorum dese bir yudum su dahi vermem

mitral kapak yetmezliği ile nabız yükselmesi var canım.
çok gecmiş olsun
eşinizi destekliyorum
bende kalp ile ilgili medical bir üretici farbikada calısıyorum ,
donanımlı bir yerde ameliyat olmanızı istemesi kadar normal bişey yok.
umarım anenninizin gelmesine izin veriri babanız

evet aslında bunu düşünmesi beni çok mutlu etti, ama babamın tutumundan dolayı o ameliyata nasıl girer, nasıl çıkarım bilemiyorum.

Diğer konunu görmedim oglunuzun neyi var ?? Çok geçmiş olsun ailemiznerde siz nerdesiniz hastane acisindan ssoruyorum birinin yaninizda olması sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…