• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım...

Lilith 71

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
5
1
6
30
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bu ilk konum sizden destek görmeye çok ihtiyacım var çünkü dayanamıyorum artık neyse konuya geçiym ben iki yıldır evliyim memleketten çok uzağım ve burada kocamdan başka ne bir tanıdığım nede tek bir arkadaşım var kocam geceleri çalıştığı için gündüz uyuyoruz gecede sabaha kadar oturup bekliyorum çok bunaldım artık bazen herkesi ardımda bırakıp kaçmayı bile düşünüyorum:KK42:Benim abartıyorum bilmiyorum ama sürekli tek başıma evde oturma çok zor geliyo ve size anlatarak biraz oldun rahatlamak istedim

Gündüz siz uyumasanız nasıl olur? Yani gece uyuyun.
Kursa gidebilirsiniz mesela. Orda arkadaşlıklar hemen oluyor.
Gündüz uyuyup gece oturarak bu yalnızlıktan kurtulamazsınız.

eşinle aran iyiyse herşey zamanla olur
kendine hobiler edin
kurslara falan gitme şansın yok mu
konu komşu oturmalarına da mı gitmiyosunuz
gerçi gündüzleri eşinle beraber uyuyomuşsunuz bu durumda zaten kimseyle tanışma fırsatın olmaz ki

Gunduz uyursaniz hiçbir sosyal faaliyete katilamaz ve yalniz kalirsiniz bu çok dogal. En azindan yari gece yari dunduz yapin uykunuzu ve çevre edinmeye calisin.

Bende istiyorum fakat eşim izin vermiyor sıkıntımda bu zaten ne kendi başıma biyere gitmeme nese biriyle konuşmama izin vermiyo

Esinizin sizinle evlenme amacını çok merak ettim!!
Nedir bu ya kapı dışarı çıkartmamak falan??
Size karşı güveni yoksa evlenip bir ömrü paylaşma kararı almasaydı o zaman..
Siz ve sizin gibiler ne olur evliliği kölelik olarak görmeyin!!!
Lütfen bana severek evlendiginizi söylemeyin! ..

Back
X