çok yalnızım....

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.640
72.780
798
41
bir tane gerçek arkadaşım yok
sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
ama bir tane dostum yok..
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın :(
ama yok içime ata ata dert sahibi oldum, bir gün patlayacağım
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....

Namaz dua ve sabır diyorum ben böyle zamanlarda..
Çalışıyor musunuz bilmiyorum?
Değilse çalışsanız..
Etkinliklere katılsanız..
çalışıyorum
hem de büyük kurumsal bir yerde
kalabalık bir ortamdayım yani
ama herkes sahte
herkes dedikodu peşinde güvenip de arkadaşlık yapacağım derdimi paylaşacağım kimse yok
namaza başladım en azından sabahları kılayım dedim onu da bi kılıyorum bi kılamıyorum düzen sağlayamadım bi türlü

anlatcak ne derdiniz var ki? buraya anlatın.

bir tane değil ki hangisini anlatayım

kızımın işitme engelli olması
maddi sıkıntılar
eşimle sonu gelmeyen kavgalarımız
onun siniri
onun hiç bir dediğimi dikkate almaması
bunların yanısıra günün getirdiği sıkıntılar; işyerindeki sıkıntılar, kızımın beslenmesi vs vs....
ama bunları yaşadığım anda bir arkadaşıma telefon açıp dertleşebilmeyi çok isterdim
o anda içimdeki sıkıntının dağılıvermesini
ama yok işte hepsi içimde dağ oldu resmen

Burada paylaşmak isterseniz destek oluruz.
Kız kardesiniz veya ablaniz yok mu?

Bana sorarsanız birilerinin olmasıda faydasız.Olmasina rağmen ben kimseye anlatmam derdimi Allah'a sığınır kendim başa çıkarım.
Kızınız oldugunu söylüyorsunuz peki eşiniz?

maddi sıkıntılar
onun siniri
bunların yanısıra günün getirdiği sıkıntılar; işyerindeki sıkıntılar, kızımın beslenmesi vs vs....
ama bunları yaşadığım anda bir arkadaşıma telefon açıp dertleşebilmeyi çok isterdim

işte buraya yazın canınızı sıkan bişey olduğunda.

Arkadasliklar eski arkadasliklar degil. Simdi cogumuzun hayati boyle. Sadece kendine ozel sanma bu durumu. Ne guzel ki bir kizin var, onunla ilgilen. Yapabiliyorsan kucuk capli kurslara katil.
Allah kızımı bana bağışlasın, birbirimizden ayırmasın
beni çok büyük ölçüde mutlu eden bi o var bi de annem
iyiki de varlar

Burada paylaşabilirsiniz, sanal diyip geçmeyin çok da güzel arkadaşlıklar kuruluyor...
Eşinizle de konuşabilirsiniz, iyi kötü çevrem vardır ama ben de anlatmayı sevmem ama direkt konuştuğum eşimdir, siz de bunu yapabilirsiniz.

derdini burdaki insanlarla paylaşabilirsin
samimiyetsiz arkadaşların olmasındansa yalnızlık daha iyidir
kesinlikle katılıyorum
ama çok canım sıkıldığında arayıp konuşabileceğim tek bir tane samimi dostum olabilmesini isterdim
birazcık rahatlamaya içimi dökmeye ihtiyacım var sanırım

maddi sıkıntılar
onun siniri

Hepimizin böyle sıkıntıları olabiliyor. Çokça derdinizin olmasi normal ama evet bir arkadas ile sohbet edip çözüm uretmese dahi o an içini dökmek. Paylaşmak ayrı bir deşarj yöntemi. Siz bundan mahrum kaliyorsunuz. Neden peki sizce?
Uzun bir eğitim hayatınız olmuş bu sürede illaki arkadaşlar edinmissinizdir. Hiç birini bugununuze tasimadiniz mi?
10 kişi tanisan 1 i ile kafanız uyabilirdi sanki.

Biz arkadaşın olalım anlat bize. .
bi tane olsa..
bekarken el bebek gül bebek yetiştiğimden belki evliliğimdeki sıkıntılar ağır geliyor
dert nedir bilmezdim ben
ne maddi zorluk yaşadım ne birşeye gerçekten üzüldüm
şimdi ise gülebildiğim zamanlar o kadar az ki
hep mutsuzum
hep bi sıkıntım var
maddi sıkıntılar yoruyor, hiç alışkın olmadığım için kuruş biriktiremiyorum aksine her ay içerideyim
kızımın sağlık sorunu beni çok çok üzüyor
geleceğinden çok endişeliyim
maddi manevi...
eşimle de sürekli kavga ediyoruz
hep gerginiz
ne desem kızacak durumda ağzımı açmak istemiyorum o yüzden
tahammülsüz bir adam
işin kötüsü ben de öyleyim artık :(

kesinlikle katılıyorum
ama çok canım sıkıldığında arayıp konuşabileceğim tek bir tane samimi dostum olabilmesini isterdim
birazcık rahatlamaya içimi dökmeye ihtiyacım var sanırım
keşke eşiniz asabi ya da hemen parlayan sizden sıkılmayan size eş, dost, kardeş olsaydı da her derdiniz de ve canınız sıkıldığında telefon açıp onunla konuşabilseydiniz. O zaman yalnız kalmazdınız.
eşiniz de sizi yalnız bırakmış.
Kız kardeşiniz yok mu ?

Back
X