çok yalnızım....

bir tane değil ki hangisini anlatayım

kızımın işitme engelli olması
maddi sıkıntılar
eşimle sonu gelmeyen kavgalarımız
onun siniri
onun hiç bir dediğimi dikkate almaması
bunların yanısıra günün getirdiği sıkıntılar; işyerindeki sıkıntılar, kızımın beslenmesi vs vs....
ama bunları yaşadığım anda bir arkadaşıma telefon açıp dertleşebilmeyi çok isterdim
o anda içimdeki sıkıntının dağılıvermesini
ama yok işte hepsi içimde dağ oldu resmen
Allah yardimcin olsun guzel kardeşim. Arkadaşlık biraz şans işi.. Kafa dengin çıkmamış karşına demek ki. Uzme canını.. Zaten liseden sonra edinilen arkadasliklar yuzeysel ve çıkar iliskisine dayanır genellikle. Allah yardımcın olsun. Kızına acil şifalar versin Allah cc.

Bence sizin en büyük sıkıntınız eşiniz. Eşinizle iletişiminizin olmaması. O yüzden içinizdeki büyük boşluk, kendiniz, yanlız hissetmeniz.
Malesef günümüzdeki arkadaşlıklar çok yüzeysel bir hal ardı. Dostluklar, arkadaşlıklar çıkar ilişkisi düzeyine indi. Tabi insanız, sosyal varlıklarız.. İnsanlar yalnızlaştıkça, aslında doğamızdan, varoluşumuzdan uzaklaşıyoruz. Bu yüzden kendi içimizdeki o boşluk dolmuyor..
Zaman vakit buldukça, sosyalleşebileceğin bir kursa gitsen. Haftada 1 saat bile olsa, size iyi gelir..
Eşinizle, tatile çıksanız. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı çözmeye çalışanız, çokta iyi olur..
Evet doğru bu boşluğu yaratan büyük ölçüde eşim
Eskiden kendi kendime yeterdim çünkü ailem hep yanındaydı bi tane de çok yakın bir dostum vardı herşeyimi paylaştığım dünyalar benimdi
Ama şimdi ailemle yaşadığım sıkıntıları paylaşamıyorum eşimle de konuşmak o kadar zor ki ya da belki de ben mi kendimi anlatamıyorum bilmiyorum ama durum bu sonuç yalnızlık
Sorunlarımız olduğunu kabul etmediği için konuşmamız mümkün değil daha doğrusu sorunların ana kaynağının ben olduğunu iddia edip asla kendinde hata bulmayacağı için konuşmamız manasız

Allah yardimcin olsun guzel kardeşim. Arkadaşlık biraz şans işi.. Kafa dengin çıkmamış karşına demek ki. Uzme canını.. Zaten liseden sonra edinilen arkadasliklar yuzeysel ve çıkar iliskisine dayanır genellikle. Allah yardımcın olsun. Kızına acil şifalar versin Allah cc.
Amin Can'ım çok teşekkürler

Yalnızlık maalesef çağın hastalığı hiçkimse gerçek dost değil kimseden kimseye fayda gelmiyor Allah yardımcınız olsun

Ya c
Ben de öyleyim ya da öyle olduğumu sanıyordum, bu zamana kadar tatsızlık olmasın, Can'ım dah fazla sıkılmasın diye takmadığım umursamadığım üzerinde duymadığım herşey gün yüzüne çıktı ve hepsi bi taraftan sıkıştırıyor resmen :KK43:
Yaa cikartacak olsan benmkiler hep cikik zaten.ben aklima geldikce agliyorum bes dakka sonra geciyo

Gerçekten öyle kızım doğduktan sonra ben gerçekten kimseyi bu kadar sevmemişim ve sevemem de dedim
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın en zoru bu olsa gerek :KK43:
Kızımın kırkı çıktıktan sonra yazlığa gittik annemlerin, öğlen uyudu kızım biz de yatağın etrafını da cibinlikle kapladık ki sinek ısırmasın diye eşim dedi ki ister misin sinek içinde kalmış olsun ben yok ya baktık yoktu sinek falan dedim
Sonra kızım uyandı sen sivrisinek yatağın içinde kal kızımın yüzünün 7 yerinden ısır :KK43: oturup ağlamıştım biliyor nusun ya o daha küçücük kaşınsa kaşıyamaz bile lanet sinek ne istedin kızımdan falan diye :)
Rabbim daha büyük skıntı vermesin cnm :anne:

Bende de yok aynı şekilde
Bazen çok bunalıyorum eş, okul, çocuk
Ailem ayrı terane
Şöyle bir arkadaşım olsa bir kahve yapsam otursak sabaha kadar konuşsak dertleşsek..

Bende de yok aynı şekilde
Bazen çok bunalıyorum eş, okul, çocuk
Ailem ayrı terane
Şöyle bir arkadaşım olsa bir kahve yapsam otursak sabaha kadar konuşsak dertleşsek..
Ya evet Nasıl özlüyorum kahve içip fal kapatıp fincan soğusun diye beklerken saatlerce muhabbet ettiğim günleri ( o kahve buz olurdu buuuuzzzzz öyle bi dalardık ki konuşmaya)

image.webp
Ben durumumun tam da bu olduğuna karar verdim;

Back
X