çok yalnızım....

Allah kızımı bana bağışlasın, birbirimizden ayırmasın
beni çok büyük ölçüde mutlu eden bi o var bi de annem
iyiki de varlar

Bak yalniz degilsin. O da bi sans senin icin. Karamsar olman hic bi isine yaramaz. Sana pollyanna ol demiyorum o da sacma geliyor bana ama en azindan bu kadar karamsar olma.

Arkadas deyince aklima hep "satis" geliyor. En iyisi kendi kendine yetmek.

Burada paylaşmak isterseniz destek oluruz.
Kız kardesiniz veya ablaniz yok mu?

Bana sorarsanız birilerinin olmasıda faydasız.Olmasina rağmen ben kimseye anlatmam derdimi Allah'a sığınır kendim başa çıkarım.
Kızınız oldugunu söylüyorsunuz peki eşiniz?
ne yazık ki yok
eşim var ama onunla iletişim konusunda ciddi sıkıntılarımız var
ne desem yanlış anlar niye bilmiyorum
hep bi tahammülsüz
o yüzden sadece kızım ve annem yanımda olan iki kişi onları da ben üzmeye kıyamam

kiziniz kac yasinda dogustanmi yeni doganda farkedilmedi mi tedavisi var mi dertlerinizin icinde en onemlisi benim icin bu simdi
inan benim için de öyle
çünkü çok endişeliyim geleceğiyle ilgili
26 aylık
doğuştan, yeni doğduğunda farkettiler ama ileri derecede işitme kaybı var ne yazık ki bir tedavisi yok
4,5 aylıkken işitme cihazı kullanmaya başladı

Burada paylaşabilirsiniz, sanal diyip geçmeyin çok da güzel arkadaşlıklar kuruluyor...
Eşinizle de konuşabilirsiniz, iyi kötü çevrem vardır ama ben de anlatmayı sevmem ama direkt konuştuğum eşimdir, siz de bunu yapabilirsiniz.
eşimle konuşamam
çünkü herşeyimi yanlış anlar
bişe anlatsam ima ederek ona bişe söylemeye çalışırım zanneder
halbuki dümdüz bi kadınımdır çoğu zaman ne diyorsam odur yani
bi de kızım dışındaki sıkıntım kendisiyle ilgili olduğu için hiç konuşulmaz onunla :(

Hepimizin böyle sıkıntıları olabiliyor. Çokça derdinizin olmasi normal ama evet bir arkadas ile sohbet edip çözüm uretmese dahi o an içini dökmek. Paylaşmak ayrı bir deşarj yöntemi. Siz bundan mahrum kaliyorsunuz. Neden peki sizce?
Uzun bir eğitim hayatınız olmuş bu sürede illaki arkadaşlar edinmissinizdir. Hiç birini bugununuze tasimadiniz mi?
10 kişi tanisan 1 i ile kafanız uyabilirdi sanki.
vardı hem de çok güzel arkadaşıklarım vardı sabahlara kadar muhabbet ederdik
ama kimi evlendi uzaklaştı biri de ben evlenince kendi kendine sorun yaratıp çıktı hayatımdan
şimdi de var arkadaşlarım ama benim kimseye güvenim yok sanırım
özelimi paylaşacak kadar
ya da konuşmaya konuşmaya birşeyler paylaşmayı da unutmuş olabilirim bilmiyorum

inan benim için de öyle
çünkü çok endişeliyim geleceğiyle ilgili
26 aylık
doğuştan, yeni doğduğunda farkettiler ama ileri derecede işitme kaybı var ne yazık ki bir tedavisi yok
4,5 aylıkken işitme cihazı kullanmaya başladı
uzuldum yapcak birsey varmi yok en azindan cihazla duyabiliyor oda olmayabilirdi.bunun icin uzulmeyin artik.kiyamam ben ona Allah baska rahatsizlik vermesin konusabiliyor sanirim.

keşke eşiniz asabi ya da hemen parlayan sizden sıkılmayan size eş, dost, kardeş olsaydı da her derdiniz de ve canınız sıkıldığında telefon açıp onunla konuşabilseydiniz. O zaman yalnız kalmazdınız.
eşiniz de sizi yalnız bırakmış.
Kız kardeşiniz yok mu ?
keşke...
halbuki muhabbet etmeyi severdik biz
artık tahammülümüz yok
onun bana
benim de onun her an ortaya çıkacak sinirine
o yüzden susmak tercihim oldu
ne yazık ki yok kızkardeşim

Bak yalniz degilsin. O da bi sans senin icin. Karamsar olman hic bi isine yaramaz. Sana pollyanna ol demiyorum o da sacma geliyor bana ama en azindan bu kadar karamsar olma.

Arkadas deyince aklima hep "satis" geliyor. En iyisi kendi kendine yetmek.
kesinlikle öyle
Allah ikisine de sağlıklı uzun ömürler varsin
aslında kendime yeterdim ben
ama sanırım içime ata ata çok birikti
konuşup anlatmak istiyorum
ya da belki de artık çözüm istiyorum ama bulamıyorum
arkadaşsızlıktan hıncımı çıkarıyorum

uzuldum yapcak birsey varmi yok en azindan cihazla duyabiliyor oda olmayabilirdi.bunun icin uzulmeyin artik.kiyamam ben ona Allah baska rahatsizlik vermesin konusabiliyor sanirim.
amiiinnnn
Allah başka sıkıntı, hastalık, dert vermesin yavruma
ehhh az buçuk kouşabiliyor
ama tabii yaşıtları gibi değil

kesinlikle öyle
Allah ikisine de sağlıklı uzun ömürler varsin
aslında kendime yeterdim ben
ama sanırım içime ata ata çok birikti
konuşup anlatmak istiyorum
ya da belki de artık çözüm istiyorum ama bulamıyorum
arkadaşsızlıktan hıncımı çıkarıyorum

Ben de Turkiyede ki arkadaslarimdan koptum . Hatta biri aklima geldi dun. Trabzon'da doktorluk yapiyordu en son. Dedim ne yapiyordur simdi ama bulma zahmetine de girmiyorum.

Bulacak olan beni bulsun. Ben kotu ayrilmadiysak aynen devam ederim. Zaman beni sogutmaz arkadaslarimdan. Kotu ayrildiysak zaten o arkadaslik orada biter. Bir daha dusunmem bile.

Birikenleri burada yazabilirsin. Online arkadaslik bazen daha samimi gelebiliyor ama burada da kismi satis var haberin olsun.

Bak ben KK den bazi arkadaslarla arada gorusuyorum. Yeni bulusma bu cumartesi. Yani o sekil de gorusebilirsin. Uyanlarla devam edersin. Uymayanlarla da gorusmezsin.

bir tane gerçek arkadaşım yok
sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
ama bir tane dostum yok..
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın :KK43:
ama yok içime ata ata dert sahibi oldum, bir gün patlayacağım
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....

beterin beteri var derler ya işte taaam karşında ben ben. ..
bende çok çok yalnızım hiç kimsem yok ne arkadaş ne dost. .Anne baba da uzakta. . sadece eşim ve ben kimsemiz yok. .ikimizde çalışıyoruz başka türlü hiçten çekilmez benim hayatım.. allahtan bi evlat istedim yalnizligima ISSIZZ LIGIMA ÇARE OLSUN..
oda OLMADI..
siz ne kadar sanslisiniz ki kızınız var. .bi kızım olmasi için herseyimi verirdim hemde hiç düşünmeden.. bunu yazarken bile gözlerimden yaşlar akıyor...
allahım sabır versin.. herkesin sınavı farklı...

vardı hem de çok güzel arkadaşıklarım vardı sabahlara kadar muhabbet ederdik
ama kimi evlendi uzaklaştı biri de ben evlenince kendi kendine sorun yaratıp çıktı hayatımdan
şimdi de var arkadaşlarım ama benim kimseye güvenim yok sanırım
özelimi paylaşacak kadar
ya da konuşmaya konuşmaya birşeyler paylaşmayı da unutmuş olabilirim bilmiyorum

Bence neden dertlesemiyor oldugunuz belli . Güven problemi. Yani mesela Ayşe olsun şimdi hayatınız da.
Ayşe ile gorusuyorsunuz gelip gidiyor. Ama kendinizden hayatınızdan yana dertlrsmiyor bir şey anlatmiyorsunuz guvenmediginiz için. Eğer ayşe daha önce guveninizi sarsacak bir şey yapmadiysa. ..
Ayşe 1 anlatıyor 2 anlatıyor bakıyor ki siz hiç paylaşım da bulunmuyorsunuz. E ayşe diyecek ki bana bir şey anlatmiyor bende anlatmayayım. Ve mesafe sokacak oda aranıza. Halı hazirda olan güven problemi duzelmeyecek çünkü samimiyet kurulamiyor. Hatta araniz soğuyacak daha da güven zorluğu çıkacak.
Oysa ayşe ye şans versen belki baglariniz kuvvetlenebilirdi. İnsanlara bu şekil de mesafe koyduğunuz için belki ilerlemiyor diyaloglariniz.

Tabiki sadece tahmin. Böyle yapıyorsunuz demiyorum. .

çalışıyorum
hem de büyük kurumsal bir yerde
kalabalık bir ortamdayım yani
ama herkes sahte
herkes dedikodu peşinde güvenip de arkadaşlık yapacağım derdimi paylaşacağım kimse yok
namaza başladım en azından sabahları kılayım dedim onu da bi kılıyorum bi kılamıyorum düzen sağlayamadım bi türlü

Ne yazık ki hepimizin sorunu bu..
O nedenle yüzeysel arkadaşlıklar kuruyoruz..
Kimseye fazla güvenmemek ve samimi olmamak gerekiyor..
Ama sizin yaptığınız gibi bunlar sahte, bunlar dedikoducu deyip kendinizi soyutlamamanız gerekiyor..
Namaz kılmak beni çok rahatlatır..
Kılamadığım zaman huzursuzlanırım..
Büyük sıkıntılar zamanla gözüme küçük gelmeye başladı böylece..
Ayrıca inanın sizin derdinizden büyük dertteki insanların olduğunu düşünüp şükretmek de rahatlatıyor..
Öyle çaresiz hastalıkları öyle çaresiz dertleri olan insanlar var ki..
Bazen ne boş şeye üzüldüğünüzü yıllar geçtikten sonra anlıyorsunuz..
O yüzden insanları eleştirmek yerine kendiniz için ne yapabileceğinize bakın..
Sizi mutlu edecek uğraşlar bulun..
Bir hafta sonu alın bir çiçek huzurevine gidip bir yaşlıya kitap okuyun..
Bunlar birçok arkadaşıma saçma ve gereksiz geliyor ama vicdani mutluluğu, keyfi paha biçilemez..

Ben de Turkiyede ki arkadaslarimdan koptum . Hatta biri aklima geldi dun. Trabzon'da doktorluk yapiyordu en son. Dedim ne yapiyordur simdi ama bulma zahmetine de girmiyorum.

Bulacak olan beni bulsun. Ben kotu ayrilmadiysak aynen devam ederim. Zaman beni sogutmaz arkadaslarimdan. Kotu ayrildiysak zaten o arkadaslik orada biter. Bir daha dusunmem bile.

Birikenleri burada yazabilirsin. Online arkadaslik bazen daha samimi gelebiliyor ama burada da satis var haberin olsun.
en büyük birikmişliklerimden biri sanırım eşim
sinirli, asabi, dediğim dedik biri
asla asla şu kadın da ne diyor bir durup dinleyim demez
asla dediğim şeyi ciddiye alıp uygulamaz
hep kendi bildiğini okur
kendine gelince herşey haktır ben yapınca tü kaka
şimdiki en güncel sıkıntımız işyerindeki eski çalışma arkadaşı
kızdan kıskandım belki sebepsiz bilmiyorum ona da söyledim
kız ayrıldı işten ohh rahat ettim dedim
kız pazar sabahı bunu aramış işle ilgili bişe sormaya kavga çıkardım sen nasıl mesafeni korumazsın diye ne ile ilgili olursa olsun sen evli bi adamsın pazar sabahı seni rahatsız edemeyeceğini bilmesi gerek dedim ama yok üste çıktı da çıktı
sabah ne oldu biliyor musun peşpeşe mesaj geldi buna bu kim be sabah sabah dedi sonra da kesin x'tir dedi gülerek ki gerçekten oymuş
ya kızdığımı bile bile gözüme sokar gibi davranmak niye
ya mesafeni koysana sen
ya da koymuyosan var bu işte bi iş boşa üste çıkma
bana işyerimden makul saatlerde bi mesaj gelsin hemen tepeme biner kim o ne yazmış bilmem ne diye
gel de sinirlenme

Birikenleri burada yazabilirsin. Online arkadaslik bazen daha samimi gelebiliyor ama burada da kismi satis var haberin olsun.

Bak ben KK den bazi arkadaslarla arada gorusuyorum. Yeni bulusma bu cumartesi. Yani o sekil de gorusebilirsin. Uyanlarla devam edersin. Uymayanlarla da gorusmezsin.
biraz uzun yazdım kusura bakma lütfen ya o_O

beterin beteri var derler ya işte taaam karşında ben ben. ..
bende çok çok yalnızım hiç kimsem yok ne arkadaş ne dost. .Anne baba da uzakta. . sadece eşim ve ben kimsemiz yok. .ikimizde çalışıyoruz başka türlü hiçten çekilmez benim hayatım.. allahtan bi evlat istedim yalnizligima ISSIZZ LIGIMA ÇARE OLSUN..
oda OLMADI..
siz ne kadar sanslisiniz ki kızınız var. .bi kızım olmasi için herseyimi verirdim hemde hiç düşünmeden.. bunu yazarken bile gözlerimden yaşlar akıyor...
allahım sabır versin.. herkesin sınavı farklı...
Allahım en hayırlı zamanda sana da sağlıklı bir evlat versin
mübarek günlerde seni de dualarıma alacağım arkadaşım

Bence neden dertlesemiyor oldugunuz belli . Güven problemi. Yani mesela Ayşe olsun şimdi hayatınız da.
Ayşe ile gorusuyorsunuz gelip gidiyor. Ama kendinizden hayatınızdan yana dertlrsmiyor bir şey anlatmiyorsunuz guvenmediginiz için. Eğer ayşe daha önce guveninizi sarsacak bir şey yapmadiysa. ..
Ayşe 1 anlatıyor 2 anlatıyor bakıyor ki siz hiç paylaşım da bulunmuyorsunuz. E ayşe diyecek ki bana bir şey anlatmiyor bende anlatmayayım. Ve mesafe sokacak oda aranıza. Halı hazirda olan güven problemi duzelmeyecek çünkü samimiyet kurulamiyor. Hatta araniz soğuyacak daha da güven zorluğu çıkacak.
Oysa ayşe ye şans versen belki baglariniz kuvvetlenebilirdi. İnsanlara bu şekil de mesafe koyduğunuz için belki ilerlemiyor diyaloglariniz.

Tabiki sadece tahmin. Böyle yapıyorsunuz demiyorum. .
olabilir
hatta kendimden yana şüphelerim de var
kendimi çok kapattım insanlara bu da yansıyor muhtemelen
ve dediğiniz etkiyi yaratıyor
ama bunu da aşamıyorum bi türlü

Back
X