- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Meraba, ben 17 yaşındayım smlde okuyorum ve şuan stajdayım. Arkadaşlarımla yaşadıklarımı biliyosunuzdur bilmeyenler için özet geçiyim sınıftaki 30 kişiden 29uyla konuşmuyorum geri kalan bir kişi de benim zaten kısacası bu. Kültür farkımız var arada anlaşamadık, çok cahiller herşeyime laf ettiler bi hırkaya nası 70 tl verirmişim diye 1 hafta konuştular. Şimdi yalnızım çok huzursuzum sınıfta 2 grup var ikisini birbirine düşürmüşüm iki yüzlüymüşüm gibi davranıldı çok huzursuzum sürekli ağlama hissim var ve daha 1 yılım var napıcam ben kurtulmak istiyorum bu okuldan işin komiği başka sml yok.
İki grup var sınıfta ikisiyle de konuşmuyorum sürekli yalnız olduğumu yüzümw vurup laf sokuyolar içim daralıyo staja gelmek istemiyorum ağlayamıyorum çok mutsuzuumdemek ki sen bu insanlar daha önceden arkadaşmışsın, ya bi gruba dahil olacaksın zaman daha hızlı geçsin diye, ya da hiç birini takmadan gelip gideceksin, pek seçeneğin yok gibi... yaşın çok küçük benden sana abla tavsiyesi, hiç bi arkadaş için ağladığına üzüldüğüne deymez, insanlarla derinlikli değil yüzeysel ilişkiler kur, böylece hem yanlız kalmazsın hem de kalbin kırılmaz üzülmezsin
sınıfın tamamıyla nasıl aranda kültür farkı var.Meraba, ben 17 yaşındayım smlde okuyorum ve şuan stajdayım. Arkadaşlarımla yaşadıklarımı biliyosunuzdur bilmeyenler için özet geçiyim sınıftaki 30 kişiden 29uyla konuşmuyorum geri kalan bir kişi de benim zaten kısacası bu. Kültür farkımız var arada anlaşamadık, çok cahiller herşeyime laf ettiler bi hırkaya nası 70 tl verirmişim diye 1 hafta konuştular. Şimdi yalnızım çok huzursuzum sınıfta 2 grup var ikisini birbirine düşürmüşüm iki yüzlüymüşüm gibi davranıldı çok huzursuzum sürekli ağlama hissim var ve daha 1 yılım var napıcam ben kurtulmak istiyorum bu okuldan işin komiği başka sml yok.
demek ki sen bu insanlar daha önceden arkadaşmışsın, ya bi gruba dahil olacaksın zaman daha hızlı geçsin diye, ya da hiç birini takmadan gelip gideceksin, pek seçeneğin yok gibi... yaşın çok küçük benden sana abla tavsiyesi, hiç bi arkadaş için ağladığına üzüldüğüne deymez, insanlarla derinlikli değil yüzeysel ilişkiler kur, böylece hem yanlız kalmazsın hem de kalbin kırılmaz üzülmezsin
Şöyle yani hepsiyle değil bi 10 kişiyle o 10 kişi de grup 2 tane onlarla küsüm yani. Benim de hatam var ama onların yaptıklarının bana davranışlarının yanında hiç kalır. Bilmiyorum çok yalnızımsınıfın tamamıyla nasıl aranda kültür farkı var.
sen başka bir yerden mi geldin bu okula.
hepsiyle küsmeyi nasıl başardın:))
aralarında anlaştıkların yok muydu hiç.
olur böyle şeyler lise döneminde gerçi.
ama herkesin sana cephe almasının bir sebebi olmalı.
hiç düşündün mü.
anlaşabildiklerinle diyologunu düzeltmeye çalış.
Evet kesinlikle bulamıyorum çok canım yanıyo daralıyorum ben kötü dışlanacak biinsan değilimGünümüzde maalesef böyle artık. Dost diyebileceğin insanı bulmak neredeyse şans.
Var ama geçirmiyolar denedimBaska şube yokmu
Meraba, ben 17 yaşındayım smlde okuyorum ve şuan stajdayım. Arkadaşlarımla yaşadıklarımı biliyosunuzdur bilmeyenler için özet geçiyim sınıftaki 30 kişiden 29uyla konuşmuyorum geri kalan bir kişi de benim zaten kısacası bu. Kültür farkımız var arada anlaşamadık, çok cahiller herşeyime laf ettiler bi hırkaya nası 70 tl verirmişim diye 1 hafta konuştular. Şimdi yalnızım çok huzursuzum sınıfta 2 grup var ikisini birbirine düşürmüşüm iki yüzlüymüşüm gibi davranıldı çok huzursuzum sürekli ağlama hissim var ve daha 1 yılım var napıcam ben kurtulmak istiyorum bu okuldan işin komiği başka sml yok.
Ben istanbulda büyüdüm, onlarla birlikte almıştım hırkayı da erzurumdaHırkanın fiyatını nerden biliyolar? Hangi ilçede okul, sen nerede büyüdün?
Başta sınıfın grubuyla takıldım hemen kabul edildim ancak büyük bir küslük yaşadım içlerinden biriyle. Sonra sınıftaki başka kızlarla takılmaya başladım, gayet iyiydi aramız sonra bir iletişim kopukluğu oldu işte bunlar hiç samimi olmadıkları kızlarla aynı hastanede staj yapıyoruz adı altında samimi oldular bana da geçen gün bir konuşma yaptılar ben İstanbul'da büyümüşüm onlar erzurum kültürüyle büyümüşler ben herşeyi kafama takıyomuşum hocalarla şakalaşıyomuşum (fiili değil sözlü ve ahlak dışı da değil öğretmen öğrenci ilişkisi) vb anladınız yani oturmasını kalkmasını bilmiyosun diyolar kısaca ama aşırı değilmiş işte o 3ü çok aynı düşünüyomuş ben uyuşmuyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?