• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yanlış çocukça bişey yaptım..

Ama hakikaten, ne gerek vardı ki buna:KK14:

Önce anlamadım ne yaptığınızı hatta; garip geldi çünkü.

Neyse, bence söyleyin. Kız o sanıp sevindiyse bu bahaneyle arayacaktır. Üstelik -üzgünüm ama- sayenizde "Ben seni unutmaya çalışıyorum ama senin kız arkadaşın buna izin vermiyor" tribine girecektir muhtemelen:KK17:

Şimdi kız, oo x demek sevgilisinede bahsetmiş hala oda unutamamış ki kız gelip bana yazdı düşünceleriyle sevinç nidaları atıyor, geçmiş olsun. Her türlü siz suçlusunuz o yüzden kız değil siz söyleyin en azından bi şansınız olur

Ben çokda yanlis birşey yaptigini dusunmuyorum. Kiskanclikla ve kadinsi hislerle hareket etmissin bu konuda bana benziyorsunuz biraz :)erkek arkadasina anlat yoksa o kiz mutlaka anlatir, ondan duyarsa daha kotu olur. Seni gercekten seviyorsa bu sebeple ayrilmaz bence ama kizacaktir mutlaka. Ama kizin akli hala sevgilindeyse temkinli ol uzak tut numarasini değiştirmesini falan sağla bence, tadiniz kacmasin :)

Sizi bu yüzden terkedecekse terketsin zaten. Eski sevgilisini kiskanmissiniz ve bu sebeple mesaj atmissiniz, ne var bunda yani. 3.tekil şahıs yüzünden sizin kalbinizi kıracaksa eğer, siz ondan ayrilirsiniz, onu çok da onemsemediginizi sadece kadınlık içgüdüsüyle hareket ettiğinizi belirtirsiniz. Seviyorsa da kesin pesinizden koşar bence :oops:

senin müdahalenle şekillenecek olan sevgilinin tavrı, içini ne kadar rahatlatabilir ki? kararı erkek arkadaşının hür iradesine bırak, yani hiçbir şey yokmuş gibi davran.

Kız, erkek arkadaşınıza mesaj atsaydı tepki vermekte haklısınız derdim, fakat yaptığınız çok gereksiz olmuş bence.

Ben hayatımda bir kere eski sevgilimin yakın bir kız arkadaşına mesaj atmıştım,4 yıl oldu hala keşke atmasaydım derim.

Erkek arkadaşınıza olanları anlatın, başkasından duyacağına sizden duysun. Eski sevgilileri de rahat bırakın artık. İlişkinize, erkek arkadaşınıza güvenmeyi deneyin, o zaman her şey daha kolay olur.

Yaş kaç dicem de kızmasınlar. Kusura bakmayın çok ergence bir hareket yaşınız 20den büyükse hakikaten saçmalamışsınız. Daha erken yaşlarda olabilir bizim kızlar sürekli böyle şeyler yapıyorlar okulda normal geliyor herhalde o yaşlarda.

kız senden önce davranırsa ayvayı yersin, hazır fırsat bulmuş konuşmak için hemen anlatır o zaten sen hemen anlat

Kız da ne şımarmıştır şimdi :) geçmiş olsun erkenden anlat ama normal birleymiş gibi anlat bari ezik durma.

Ayrılmayı göze alıp mı? Niye?
Söylesen ayrılcak mı senden...

Birde kıza dönmeyi düşünüyorsa ''yapma'' demişsin ya..
Çok ezikçe olmuş valla resmen yaparsa çocuğu kendi tarafına çekebilir imajı vermişsin..
Kendine güvenin hiç yok kız dönerse sizin ilişki biteceğine inanmışsın kızada bunu yansıtmışsın..
Böyle bir karakterle birlikteysen zaten bırak yoluna gitsin..

Bu arada yanında farklı numaradan bir kız arayınca üstünde durmadın mı kim bu diye?

Zaten kiz sevgiline soylicek ...

Anlamiyorum su eskilerden ne istiyosunuz ?
Sanane eskiden , madem eski kiz aekadas kabullenemyeceksin kendine eskisii olmadigi birini bul.
Bu ayrilan sahisada saygisizliktir ...
Benim basima gelse rezil ederdim oan ...

Yalnız herkes ''o anlatmadan sen anlat'' demiş de..
Kimsede demiyor ne münasebet o kızla neden konuşma ortamı yaratıcak:KK48::KK48:
Hiç konuşmaması gerekmez mi bir erkeğin/kadının eski sevgiliyle..
Adam olsa zaten öbüründen duyma ihtimali yok çünkü konuşmaması lazım..
Ha konu sahibinin karşısına ''sen x le mi konuştun'' lafıyla gelirse adamın ne mal olduğu belli olur zaten..

Gerçekten çok yanlış bişey yaptım..Erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisine fake adresten mesaj attım.Kız son zamanlarda hep eski sevgiliyi özledigine dair şeyler paylaşıyodu bende buna istem dışı hergün bakıyodum ve dayanamayıp yazdım, oda benim erkek arkadaşım(eski sevgilisi) oldugumu düşündü ve sevindi konuşmak istedi bende kim oldugumu söyledim inanmadı numaramı istedi verdim aradı sesimi duydu sonra inandı yani içime boşuna dogmamış bu kız geri döncekti sanırım bende anlattım herşeyi geri dönmeyi düşünüyosan yapma dedim oda tersledi dün akşamda erkek arkadaşımlaydım bi numara aradı başka numaradan bi kız kesin oydu erkek arkadaşımın yanında rahatsız oldum bu yaptıgım hatayı ayrılmayı göze alarak erkek arkadaşıma anlatmalımıyım yoksa susmalımıyım kızlar?
seni çok sevdiğim için o kızdan kıskandım ve böyle bir saçmalık yaptım diyerek anlatmaya başlayabilirsin bence ...

Back
X