- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi homesweethome3
Eski sevgilimin hayatındaki kız bana böyle birşey yapsa şunu düşünürüm "kesin çocuk hala beni düşünüyor bu da korkmuş bana kadar yazmış"Gerçekten çok yanlış bişey yaptım..Erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisine fake adresten mesaj attım.Kız son zamanlarda hep eski sevgiliyi özledigine dair şeyler paylaşıyodu bende buna istem dışı hergün bakıyodum ve dayanamayıp yazdım, oda benim erkek arkadaşım(eski sevgilisi) oldugumu düşündü ve sevindi konuşmak istedi bende kim oldugumu söyledim inanmadı numaramı istedi verdim aradı sesimi duydu sonra inandı yani içime boşuna dogmamış bu kız geri döncekti sanırım bende anlattım herşeyi geri dönmeyi düşünüyosan yapma dedim oda tersledi dün akşamda erkek arkadaşımlaydım bi numara aradı başka numaradan bi kız kesin oydu erkek arkadaşımın yanında rahatsız oldum bu yaptıgım hatayı ayrılmayı göze alarak erkek arkadaşıma anlatmalımıyım yoksa susmalımıyım kızlar?
He ama gidip anlatır mıyım? Hayır anlatmam. Ama bu kızla inatlaşma raddesine geldiyseniz kesin söyler. Çık sevgilinin karşısına, "paylaşımlarına bakmıştım bir ara, sanki seni anlatıyordu ben de dayanamadım kızı ekledim böyle böyle dedim" de. Ama sevgilinin aklınada sokmuş olacaksın o kısmı da var...