• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yanlış çocukça bişey yaptım..

olan olmuş artık ve bu olaydan en az hasarla nasıl çıkabilirsin onu düşünmelisin.

Kesinlikle ama kesinlikle anlatma.cok kuculursun erkek arkadasının gozunde.ex kız yumurtlarsa da inkar et.hatta ofkelen ''biri benim adıma fake hesap acmıs benim adıma ex kızla konusms bulursam fena yapıcam '' vs de.ama o konuyu acmadan hicbise deme asla.konusmaları da fake hesabı da o hesabın mailini de yoket.hatta ex kız sevgiline bise derse o kim oluyo da senle irtibata geciyo,benle ilgili palavralar atıyo,agzının payını veremedin mi de,uste cık.bi daha da boyle seyler yapma

Kesinlikle ama kesinlikle anlatma.cok kuculursun erkek arkadasının gozunde.ex kız yumurtlarsa da inkar et.hatta ofkelen ''biri benim adıma fake hesap acmıs benim adıma ex kızla konusms bulursam fena yapıcam '' vs de.ama o konuyu acmadan hicbise deme asla.konusmaları da fake hesabı da o hesabın mailini de yoket.hatta ex kız sevgiline bise derse o kim oluyo da senle irtibata geciyo,benle ilgili palavralar atıyo,agzının payını veremedin mi de,uste cık.bi daha da boyle seyler yapma
artık çok geç bugün anlattım ve ayrıldı benden

Gerçekten çok yanlış bişey yaptım..Erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisine fake adresten mesaj attım.Kız son zamanlarda hep eski sevgiliyi özledigine dair şeyler paylaşıyodu bende buna istem dışı hergün bakıyodum ve dayanamayıp yazdım, oda benim erkek arkadaşım(eski sevgilisi) oldugumu düşündü ve sevindi konuşmak istedi bende kim oldugumu söyledim inanmadı numaramı istedi verdim aradı sesimi duydu sonra inandı yani içime boşuna dogmamış bu kız geri döncekti sanırım bende anlattım herşeyi geri dönmeyi düşünüyosan yapma dedim oda tersledi dün akşamda erkek arkadaşımlaydım bi numara aradı başka numaradan bi kız kesin oydu erkek arkadaşımın yanında rahatsız oldum bu yaptıgım hatayı ayrılmayı göze alarak erkek arkadaşıma anlatmalımıyım yoksa susmalımıyım kızlar?

niye böyle şeyler yapıyosunuz ya?
kız kendi kendine özlüyomuş
sevgiline bulaşıyor muydu?
şimdi sevgilini arar senin yaptığın şey anlatırsa sen düşün bakalım.
insanlarla dalga geçmek iyi bişey değildir.

artık çok geç bugün anlattım ve ayrıldı benden
Gec kalmısım bu yorumu yapmakta :( o zaman yarın bi mail veya mesaj at(okuyacagından emin oldugun bisey) ''karsımdaki erkek benim guvenimi kazanana dek biraz kıskanc olabildigim dogru.o kıza soylediklerimi sana anlattım cunku sana guven duymadıgım icin acaba hakkını mı yedim diye dusundum.ama şimdi goruyorum ki boyle ufacık bi olayda bile ayrılalım lafı gundeme geliyorsa iyi ki yasanmıs bu olay,ben de gercegi gormusum.bahane arıyormussun demek ki .gibisinden biseler yazardım.o da kendi icin rahatlasın diye.bence bisey umma bu ilişkiden artık.cunku asıl sorun onun ayrılalım demesi degil,senin bu tarz psikopatca davranmana sebep olacak sekilde guven verememesi..

2 sene evvel başıma gelen bi olayı getirdiniz aklıma. 10 küsür kişilik bi dogum günü kutlamasına katılmıştım, arkadaslar onların tanıdıkları falan. Ertesi gün tabi fotograflar paylasıldı, etikletlendi, yeni tanışanlar birbirini ekledi. Sonra dogum gününden bi cocuk yazdı iste "nasılsın dün aksam cok güzeldi di mi" diye. Ben de normal cevap verdim "bastaki ufak olayı saymazsak süperdi" diye. Sonra gelen mesaja dumur oldum "ben bilmemkimin kız arkadasıyım sen nasıl benim sevgilimle konusursun nasıl yan yana fotograf cektirirsin neymis o aksamki ufak olay. Sevgilime bosuna sulanma kendine yazık edersin "
kız üsenmemis bu iş icin sevgilisinin adına sahte facebook acmış ne kızı tanırım ne sevgilisini 2 kere gördüm yani. Ufak olay dedigim de ses sistemi arızası. Gitmis ne anlamıs. Tabi cıldırdım ortak arkadaslara ilettim durumu. Bu olay ortaya cıkınca bi de üste cıkmaya calıstı, sonrası malum ayrılık. Size tavsiyem hatanızı kabul edin alttan alın. Bi de üste cıkmaya calısıp seven kıskanır modunda bogmayın barısırsınız insallah ne diyeyim

Yahu kendinizi hakşı çıkarmak içşn erkek arkadaşım olduğumu sandı da sevindi hallı çıktım demeyin erkek arkadaşınız sansa neden kendi face hesabındann yazmadı demez mi akşı ondaysa zaten sayfasını takip ediyordur hem yenü açılmış hesap listede arkadaş yok ne yazdımız unutamadım aşkım filan mı hayır kız unutmadıysa ne olmuş size ne zararı var sevgilinizden emim değil misiniz güvenmiyormusun herkesim sizin dr eski sevgiliniz vardır sırf o hala seviyor diye erkek arkadaşın bunu yapsa napardın kız söylerse ne dıruma düşeceksin.

Yani çocuksuluk hafif kalmış yanında. Bence zorlamayın, o ilişkiden cacık olmaz daha. O ne öyle. :/

Başkasından duyacağına benden duysun isterim ... Yanş kendi ipimi başkasına çektirmem ... Sizde öyle yapın belki dürüstülüğünüzden dolayı sorun çıkarmaz.

Back
X