Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap basit; hoşlanamazsınız!!! etkilenemezsiniz!!! duygular kontrol edilebilir nihayetinde...
soğukkanlılığımı kaybettim evlenince sanırım, kan beynime sıçrıyor artık böyle konularda... burada bahsi geçen adam benim, onun, x in, y nin kocası olabilir... eşine, ailesine bağlı örnek bir eş olabilir... olmasa bile her durumda sizin için "elin adamı" dır yani....
evet çok yanlış yapıyorsunuz. bir tanesi şu.
yalnış değil yanlış.![]()
cevap basit; hoşlanamazsınız!!! etkilenemezsiniz!!! duygular kontrol edilebilir nihayetinde...
soğukkanlılığımı kaybettim evlenince sanırım, kan beynime sıçrıyor artık böyle konularda... burada bahsi geçen adam benim, onun, x in, y nin kocası olabilir... eşine, ailesine bağlı örnek bir eş olabilir... olmasa bile her durumda sizin için "elin adamı" dır yani....
Valla arkadasım kabine soz gecırmek , acı çekmek pahasına da olsa bunu yapamak zorundasın . yoksa hıc bırseyden habersız günahsız bır kadının canını acıtacaksın ,bu kadar bencıl olma lütfen. bu kadar ınsan senın ılgıne adamın evlı olmasında dolayı karşı çıkıyor bekar olsa al keyfını sür derız ama bunu söyleyecek bır durum yok ortada tekrar söylüyorum sen acı cekmeyesın dıye karsıdakı suçsuz kadına acı cektırmeye hıc mı hıc hakkın yok ! Bu kadar.