• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yanlış yapıyorum

Hata olduğunun farkında olman iyi bir şey, vakit kaybetmeden aynı ortamda bulunmamaya çalış elinden geldiğince ve en yakın zamanda ilgini başkasına yönlendir. Çok büyük vebal, yazık olur..

cevap basit; hoşlanamazsınız!!! etkilenemezsiniz!!! duygular kontrol edilebilir nihayetinde...
soğukkanlılığımı kaybettim evlenince sanırım, kan beynime sıçrıyor artık böyle konularda... burada bahsi geçen adam benim, onun, x in, y nin kocası olabilir... eşine, ailesine bağlı örnek bir eş olabilir... olmasa bile her durumda sizin için "elin adamı" dır yani....

Ke-sin-lik-le!! Ben de evlendikten sonra bu konulara asla tahammül edemez oldum. Ortada bekar mı yok da evli adamlara dadanılıyor! Şeytana uymayın!

Son düzenleme:
evet çok yanlış yapıyorsunuz. bir tanesi şu.
yalnış değil yanlış.:34:

Benim de direkt dikkatimi çeken bu oldu.

Diğer konuya bir şey demiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
( Onaylıyorum manasına gelmesin, büyük konuşmaktan korktuğum için hiçbir şey yazmıyorum. Bırak yazmayı şu anda içimden düşünmüyorum bile!!! Büyük konuşmaktan ne kadar korktuğumu anla. )

Fakat ilk yanlışınız şu ki: YALNIŞ değil YANLIŞ!

sacmalamayın kızlar zaten aramızda bişey olacak olsa ailem beni red eder. imkansız böyle bişey ondan öyle bi ışıkk görsem hemen tepkımı koyarım.. ama işte içimde sakladıgım duygularımdan utanıyorum sagımdan solumdan gecıp gıderken yada sesını kolıdorda bile duysam etkilenıyorum kalp atıslarım degsıo :( cok garip bır duygu belkıde sadece hayranlık

Dua edin Allaha...Allahım bu çirkin duygulardan sana sğınıyorum beni koru şeytanın vesvesesinden diye...Eminim çok rahatlayacaksınız....

Kimseyi kınamam kınamaktan da korkarım ama bekar adam mı kalmadı etrafınızda yahu.
Açıkçası bir insanın evli olduğunu öğrendikten sonra o insan bana itici gelir. Neden? Çünkü bana ters yapıma ters kendimi şartlandırmışım bir kere "evli adam başkasına aittir" diye.
Yapmayın etmeyin bugün yaptığınız yarın karşınıza gelebilir bunu unutmayın.

Arkadaşlar hemen verip veriştirmişler bekar adammı yoktu yada yapma etme sende bulursun diye
yahu arkadaşlar kız nekadar yanlış bir duygu içerisinde olduğunun farkında
kız demiyoki neyapıpta ayartsam adamı
anlamaya akılvermeye çalışalım
bence BOLBOL DUA EDİP RABBİM İÇİMDE BAŞLAYAN BU KIPIRTININ ŞERRİNDEN SANA SIĞINIRIM SEN BENİM KALBİMİ BEYNİMİ
DOĞRU YOLA DÖNDÜR diye dua edebilirsin mesela...Allah utanılıcak günlere koymasın

yanlışının sende farkındasın Allaha sığın bol bol dua at Allahım beni yanlış yapmaktan koru şeytana uydurma diye ve imkanın varsa işten ayrılabilirsin

cevap basit; hoşlanamazsınız!!! etkilenemezsiniz!!! duygular kontrol edilebilir nihayetinde...
soğukkanlılığımı kaybettim evlenince sanırım, kan beynime sıçrıyor artık böyle konularda... burada bahsi geçen adam benim, onun, x in, y nin kocası olabilir... eşine, ailesine bağlı örnek bir eş olabilir... olmasa bile her durumda sizin için "elin adamı" dır yani....

böyle düşününce ben de birden sinirlendim :27:

daha öncede konu acmıstım iş arkadasım evli ve ondan resmen hoslanıyorum dıe.. uzaklasmak ıcın elımden gelenı yapyorum ama sürekli yanıma gelip muhabbet edıyo yemekhanede hep karsıma oturuyo boş degılsede yanıma oturuyo. ayakta dıkıldıgımızı görsün hep gelıp benım yan tarafımda gecıo hatta ben baskaları ıle konusurken metrelerce uzaktan söylediklerimi duyup dönüp fikrini söylüyo gülümsüyo felan :/ acaba ondan hoşlandıgımı mı anladı yoksa ben hoşlanıyorum dıe bunlardan etkilenıyormuyum bu beynımı kemıren boş duşuncelerden kımse anlamadan kurtulmam lazım

Konuya buradan devam ediyormuşuz... Lütfen bu adamı düşünme hayatına başka bir yön çiz.. :20:

Eğer yukarıda yazılanlar gibiyse durum, adam ondan hoşlandığını biliyor ve açıkça seni sömürüyor. :20: Ona doğru ilk adımında seni kullanacak.. Egosunu tatmin ediyor seninle farkında değilsin... Kendine de karşındakinin eşine de bebeğine de bunu yapma..

Senin ondan hoşlandığını anlamış, bu durumu kullanmaya çalışacak adam.
Düzgün biri olmadığı çok açık.

Yapmayin Allah Askina Su mubarek gunlerde Hemde ...
Yazik olur kendinizi o kadinîn yerine koyun Lutfen Allah tan korkun Hemde bi Evladi var bari onu dusunun.Hem Yuva yikanîn yuvasi olmaz olmazzzz! Bu gune kadar gordunuźmu Boyle yapip mutlu olani Degmez Rabbinize siginin Seytandan uzak durun ....

Iki secenek var:

1. Ya sen ondan hoslandigin icin her hareketi sana oyle geliyor, adam "zimba nerde" dese bile sen "gel benimle ol" anliyorsun....

2. Herif senin ona olan zaafini anladi, kullanmaya kalkisiyor yani serefsiz.

Altına girilecek bir yük mü sence bu?
Zaten bu durumdan rahatsız olduğuna göre aranızda bir şey olsa da pişman olacaksın, karısı ve oğlu için öyle hissedeceksin.
Diyelim ki oldu senin için boşandı, güvenemeyeceksin, mutlu olamayacaksın, ya aynını bana yaparsa diyeceksin.
Kısacası ömründen yıllarının geçip gidişini pişmanlıkla seyretmektense sen en iyisi mi engel ol.
Kendine zaman ver unutursun, hoşlanmana bir şey demiyorum, herkes birilerine karşı bir şeyler hissedebilir ama doğru seçimler yapmanı tavsiye ederim.

Valla arkadasım kabine soz gecırmek , acı çekmek pahasına da olsa bunu yapamak zorundasın . yoksa hıc bırseyden habersız günahsız bır kadının canını acıtacaksın ,bu kadar bencıl olma lütfen. bu kadar ınsan senın ılgıne adamın evlı olmasında dolayı karşı çıkıyor bekar olsa al keyfını sür derız ama bunu söyleyecek bır durum yok ortada tekrar söylüyorum sen acı cekmeyesın dıye karsıdakı suçsuz kadına acı cektırmeye hıc mı hıc hakkın yok ! Bu kadar.

Valla arkadasım kabine soz gecırmek , acı çekmek pahasına da olsa bunu yapamak zorundasın . yoksa hıc bırseyden habersız günahsız bır kadının canını acıtacaksın ,bu kadar bencıl olma lütfen. bu kadar ınsan senın ılgıne adamın evlı olmasında dolayı karşı çıkıyor bekar olsa al keyfını sür derız ama bunu söyleyecek bır durum yok ortada tekrar söylüyorum sen acı cekmeyesın dıye karsıdakı suçsuz kadına acı cektırmeye hıc mı hıc hakkın yok ! Bu kadar.

Arkadaş da acı çekecek ki, farkında değil. Öyle bir adamdan hayır gelir mi? Gelmez yani, ben söyleyeyim. Sonuçta boşu boşuna 3 kişi mutsuz olacak. Bir adamın egosu tavan yapacak.

Back
X