• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yanlış yapıyorum

Sanırım şuan için bi boşluktasınız.. Ve güzel bi ailesi olan bu adamı beğendiğinizi düşünüyosunuz yani sizin istediğiniz erkek profili bu olabilir ama bence yanlış insan üzerinden hayaller kuruyorsunuz. O adama karşı yoğun duygular beslediğinizi düşünerek bilinçaltınıza bunu yerleştirmeyin.

Eminim onun kurduğu düzeni sizde bi başkasıyla hemde yuva yıkmadan kurabilirsiniz. Kendinize bile acımıyosanız ufacık yavruya açıyın ve uzak durun bence.

Evli olduğum için büyük konuşmak istemiyorum.
Ama bu doğru yanlış değil bu "yol" değil.
Burada ne yazılırsa yazılsın konu sahibi yanlış yoldamıyım dese de bu adama meyilli.
Ve biz yapma etme desekte bu olay ilerleyecek gibi duruyor.
Ben evli ve sapık adamlar yüzünden çok kez işten çıktım.Maddi olarak ne kadar zor duruma girsemde o ortamda kalmadım.
Bunun günahı paha biçilemez çünkü.
Yıllarca çok yakınımda yaşadım evli adamla ilişkisi olan birini.
Ve hiç bir işi rast gitmedi.Her hastalık onu buluyor.
Ve uslanmıyor da.
Benimde kocam var.
Ve etrafında bu zihniyette bir kadın olduğunu bilsem onun başına gelecekleri bilirim.
İnsanın kendi cehennemini hazırlaması bu sadece.
Koca boşanır , kadın boşanır.
Ama bir çocuğun yuvasına 3. şahıs olarak girmek bütün hayatını ters yüz eder.

sacmalamayın kızlar zaten aramızda bişey olacak olsa ailem beni red eder. imkansız böyle bişey ondan öyle bi ışıkk görsem hemen tepkımı koyarım..

daha öncede konu acmıstım iş arkadasım evli ve ondan resmen hoslanıyorum dıe.. uzaklasmak ıcın elımden gelenı yapyorum ama sürekli yanıma gelip muhabbet edıyo yemekhanede hep karsıma oturuyo boş degılsede yanıma oturuyo. ayakta dıkıldıgımızı görsün hep gelıp benım yan tarafımda gecıo hatta ben baskaları ıle konusurken metrelerce uzaktan söylediklerimi duyup dönüp fikrini söylüyo gülümsüyo felan :/ acaba ondan hoşlandıgımı mı anladı yoksa ben hoşlanıyorum dıe bunlardan etkilenıyormuyum bu beynımı kemıren boş duşuncelerden kımse anlamadan kurtulmam lazım

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :ssz:
E koysaydın ya madem tepkini neden koyamadın :ssz:

Duygulara engel olunmaz ama duygular kontrol edilir.

Tam k.k lık bir konu:ssz:

sana katılıyorum
yahu acaba bizim kocalarımızdan da hoşlanan yada aşık birileri var mı
göndermesek mi adamları işe
napsak bilemedim ben şimdi :44:

az sonra yazacaklarım sebebiyle saldırılara maruz kalabilirim ama yazacağım:1:
malesef hemcinslerimizin bazıları erkeğin evli olmasını ciddi bir engel olarak görmüyor( konu sahibini tenzih ediyorum,onunla alakalı değil bu söylediklerim) hatta hastalıklı bir psikoloji ile alyanslı erkek çekici geliyor bazılarına, evli ama kendimi ona beğendirdim, benimle ilgilenmesini sağladım diye mutlu oluyor böyleleri,bir çeşit ego tatmini galiba... hihaytttt bu adam benim olacak,başım göğe erecek vb.....

diğer taraftan sizinle ilgilenen bir erkek, evli olduğunuzu öğrendiğinde "şerefsiz" değil ise, 180 derece değişiyor,tamamen kesiyor muhabbeti... az biraz şerefli ise de kendini çekip kadının tepkilerini ölçmeye başlıyor...

valhasıl empati yeteneği konusunda erkekler bizden bir adım önde sanırım... kendisine yapılmasını istemeyeceği şeyden uzak durabiliyor....

malesef hemcinslerimizin bazıları erkeğin evli olmasını ciddi bir engel olarak görmüyor( konu sahibini tenzih ediyorum,onunla alakalı değil bu söylediklerim) hatta hastalıklı bir psikoloji ile alyanslı erkek çekici geliyor bazılarına, evli ama kendimi ona beğendirdim, benimle ilgilenmesini sağladım diye mutlu oluyor böyleleri,bir çeşit ego tatmini galiba... hihaytttt bu adam benim olacak,başım göğe erecek vb.....

diğer taraftan sizinle ilgilenen bir erkek, evli olduğunuzu öğrendiğinde "şerefsiz" değil ise, 180 derece değişiyor,tamamen kesiyor muhabbeti... az biraz şerefli ise de kendini çekip kadının tepkilerini ölçmeye başlıyor...

valhasıl empati yeteneği konusunda erkekler bizden bir adım önde sanırım... kendisine yapılmasını istemeyeceği şeyden uzak durabiliyor....

evet bunu duıymuştum ben nerden hatırlamıyorum ama baaaaaaaaaaaaaazzzııı bayanlara alyanslı erkekler daha çekici geliyormuş ..:(

konu sahibi için söyleyebileceğim tek şey lütfen uzak dur. önce kendin için çünkü yuva yıkmak çok büyük günah ve ömür boyu mutlu olamazsın ,sonrasındada o masum çocuk ve o güzel aile için. kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başka bir bayana yapma. hatta eğer mümkünse iş değiştir bence ozaman senin için çok daha kolay olur.

Evli erkek; evlenmeye layık görülmüş, her türlü imkana sahip erkektir. Artık çöpsüz üzüm olan bekar değil evli olan erkektir. Hangi mantıktan hareketle bu yargıya varıyorlar bilmiyorum ama onlara daha cazip geliyor.

Ben her türlü pisliğini eziyetini cekeyim, giydireyim, temizleyeyim miss gibi iş yerine göndereyim, adam benim doğumgününde üc kuruş mutfak masrafımdan aldığım parfümü sıksın, sen de o parfümü icine cekk coook etkilendim de. Yok öyle yağma.

Neyse bu konular beni geriyor, kendime hakim olamıyorum!

normal şartlarda evli ve çocuklu olması bu çekimden uzaklaştırması lazım ama sen buna rağmen benı çekiyor dıyorsan diycek bişi yok

Komşunun tavuğu meselesi...
Adam evliyse demekki kadınlar onu seçiyor bakış açısı.
Bu tıpkı herhangi bir ürünü almadan önce o ürünü kullanan biri varmı yokmu araştırmak gibi.
Heleki çocuğu varsa birde erkeğin babalık rolü giriyor işin içine...
Birde biz kadınların çekememezliğini ekleyin üstüne
Başka bir kadının sahip olduğunu elinden almak
heleki onun sahip olduğu senin hayatında hiç yoksa dahada çekici geliyor demekki...

zaten kadınların çekememezliğine en güzel örnek gelin kaynana elti görümce kavgaları
hiç damat kayınpeder kavgası duymuyoruz. belki binde bir...

sonuç bu işte ...
hiç bitmeyen ve dünya döndükçe bitmeyecek olan evli adama aşık bekar kadın hikayeleri
kocam beni aldatıyor topikleri

Belki bu konudaki o evli adam burdan birimizin kocası ... kimbilir....
belki o adam hiç bunları yapmayacak biri ama bu kadın yüzünden zaafına yenilecek...
bekide bu kadın hiç karşısına çıkmasa ölene kadar karısına sadık kalacak
bilmiyorum ....
ama
bu forumu okuya okuya öğrendiğim şu ki
ister kızalım ister darılalım ama biz kadınların birbirine yaptığını erkekler bize yapmıyor
kadın çekememezliği çok kötü bişi ...
evli bir kadına yan gözle bakan erkek sayısı 1 ise
evli bir adam yan gözle bakan kadın sayısı 10
gerçek bu ....

bu forumu okuya okuya öğrendiğim şu ki
ister kızalım ister darılalım ama biz kadınların birbirine yaptığını erkekler bize yapmıyor
kadın çekememezliği çok kötü bişi ...
evli bir kadına yan gözle bakan erkek sayısı 1 ise
evli bir adam yan gözle bakan kadın sayısı 10
gerçek bu ....

işte tam olarak bu...
aldatılan kadının çektiği acının sorumlusu (en az koca müsveddesi kadar) bir hemcinsi aslında...

yasak olduğu, ulaşılmaz olduğu için çekici geliyordur.
ben asla ayıplamam yadırgamam bu konuda kimseyi etkilenmiş olabilirsiniz vs ama iş eyleme dökülürse ayıplanacak, yadırganacak çok ama çok şey çıkar.
bu durumda yapılacak şey vicdana oynamak olacak bence. yani şöyle "hiç bana yakışır mı?" "adamın eşine yazık değil mi?" çoluğu çocuğu ve düzeni var onun hayatında bana yer yok" vs gibi.
duygularınızın mantığınızı yenmesine izin vermeyin.
dua edin "allah'ım beni doğrudan ayırma" diye
uzak durun. yanınıza oturması, yakın davranması zaten hadsizlik buna müsaade etmeyin ve gerekirse surat asıp irtibatı koparın.
ömür boyu vicdan azabı yaşamanıza sebep olacak bir girdap bu. okuyoruz, dinliyoruz, şahit oluyoruz ve bazen de yaşıyoruz.
bu işlerin sonu hiçbir zaman iyiye gitmez.
gerek var mı buna?

aynısı senin başına gelse ne hissedersin,bunu düşün ve iyice kendini düşürmeden bu duygudan vazgeç başka adam mı yok yahu ,bide gelmiş itiraf ediyorsun,kendimden iğreniyorum diyeceğine

benden 10 ys büyük, 36 yasında evli ve 4 yasında bir oğlu olan iş arkadasımdan resmen hoşlanıyorum ona belli edicem die ödüm kopuyo :( kendıme bile zor itiraf ettim nası çıkıcam onun çekım etkisinden ben.. engel olamıyorum duygularıma adam evli barklı yaaaa:/ ilk defa böyle bişey yaşıyorum

Adamı def-i tabii halinde hayal et.
Saygılar:27:

ben yazıyorum sonra bana kızıyorsunuz yine diyecegim yine diyecegim KADININ TEK DÜŞMANI YİNE KADINDIR. allahın aşkına olurmu böyle bişey evli çocugu olan insana aşık olunurmu tamam olundu diyelim bide yazmış ben ne yapabilirim ne dememizi bekliyorsun adamı boşat evlen .yapma lütfen çok rica ediyorum kendine bunu yapma okudugumuz aşşaladıgımız o kadınlardan olma bırak herkes yuvasında yavrusuyla kalsın git bir su kenarına çıkar o hislerini oraya at . ve arkana bile bakma bu düşünceler yuzunden çok yuvalar yıkılıyor çocuklar babaız büyüyor

Back
X