az sonra yazacaklarım sebebiyle saldırılara maruz kalabilirim ama yazacağım

malesef hemcinslerimizin bazıları erkeğin evli olmasını ciddi bir engel olarak görmüyor( konu sahibini tenzih ediyorum,onunla alakalı değil bu söylediklerim) hatta hastalıklı bir psikoloji ile alyanslı erkek çekici geliyor bazılarına, evli ama kendimi ona beğendirdim, benimle ilgilenmesini sağladım diye mutlu oluyor böyleleri,bir çeşit ego tatmini galiba... hihaytttt bu adam benim olacak,başım göğe erecek vb.....
diğer taraftan sizinle ilgilenen bir erkek, evli olduğunuzu öğrendiğinde "şerefsiz" değil ise, 180 derece değişiyor,tamamen kesiyor muhabbeti... az biraz şerefli ise de kendini çekip kadının tepkilerini ölçmeye başlıyor...
valhasıl empati yeteneği konusunda erkekler bizden bir adım önde sanırım... kendisine yapılmasını istemeyeceği şeyden uzak durabiliyor....
Komşunun tavuğu meselesi...
Adam evliyse demekki kadınlar onu seçiyor bakış açısı.
Bu tıpkı herhangi bir ürünü almadan önce o ürünü kullanan biri varmı yokmu araştırmak gibi.
Heleki çocuğu varsa birde erkeğin babalık rolü giriyor işin içine...
Birde biz kadınların çekememezliğini ekleyin üstüne
Başka bir kadının sahip olduğunu elinden almak
heleki onun sahip olduğu senin hayatında hiç yoksa dahada çekici geliyor demekki...
zaten kadınların çekememezliğine en güzel örnek gelin kaynana elti görümce kavgaları
hiç damat kayınpeder kavgası duymuyoruz. belki binde bir...
sonuç bu işte ...
hiç bitmeyen ve dünya döndükçe bitmeyecek olan evli adama aşık bekar kadın hikayeleri
kocam beni aldatıyor topikleri
Belki bu konudaki o evli adam burdan birimizin kocası ... kimbilir....
belki o adam hiç bunları yapmayacak biri ama bu kadın yüzünden zaafına yenilecek...
bekide bu kadın hiç karşısına çıkmasa ölene kadar karısına sadık kalacak
bilmiyorum ....
ama
bu forumu okuya okuya öğrendiğim şu ki
ister kızalım ister darılalım ama biz kadınların birbirine yaptığını erkekler bize yapmıyor
kadın çekememezliği çok kötü bişi ...
evli bir kadına yan gözle bakan erkek sayısı 1 ise
evli bir adam yan gözle bakan kadın sayısı 10
gerçek bu ....