• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yanlış yapıyorum

Kalbine söz geçirmelisin. Sonu yok, bile bile kendini ve beraberinde birçok insanı ateşe atma. İnan ki aldığın riske değecek bir şey yok ortada. Bugün her şeyi ardında bırakıp seninle olmak istese, yarın bir başkası uğruna seni harcamayacağı ne malum? Sahip olduğun şeylerin kıymetini bil ve kendine telkinlerde bulun. Yuvanı yıkma.

Son düzenleme:
Bizde iş arkadaşlarımla bayan erkek karışık şekilde yan yana yemek yiyoruz. Ayakta durup sohbet ettiğimiz hatta sigara kahve içtiğimiz oluyor. Bak mesela dün akşam 20-25 kişilik bir grup rakı-balık yaptık hemde yan yana oturduk. Hangimiz hangimizden hoşlanıyor acaba merak ettim :)

Ya bırak bu boş düşünceleri. Sende var bişeyler belli de, adam evdeki gül gibi karısını bırakıp seninle yemek yemek, sohbet etmek için can atmıyordur herhalde kendini daha fazla kandırma yazık...

bence kendine sık sık şunu hatırlat! "o sizin iş arkadaşınız, ikinizde sadece ekmeğinizin peşindesiniz. gerisi boş beleş" uyma nefsine!
bi anlık heveslerle ne kendini yak ne onu! yazık günah ailesine.

Son düzenleme:
eşim bankacı, yanındaki kızların onun için biran böyle hissettiğini düşündüm..
ve neler yapabileceğimide.. rabbim eşimi korusun yuvamızı korusun..

Eminim 4 yaşındaki bir çocuk ta babasını çok seviyordur.Ve annesi ile babasının EVLİ olmasından çok ama çok mutludur!!!!.

bir bosluktaysan ya da bir arayistaysan..ondan olabilir...

Hoşlanmak insani bir duygudur ama bile bile yanlışa gitmek kişiyi insanlıktan çıkarır,

Zaafını anlamış olabilir, böyle bir şeye asla meyletme, her erkeğin egosunu okşar kendisinden hoşlanan bir kadın

Kendine telkin ver, uzak dur, attığı pasa cevap verme, hepsi bu. Hoşlanmaktan öleni duymadım şimdiye dek, bir müddet frenledin mi geçer zaten.

Dünden beri yazılıyor, sen de hissettiklerinin(!) yanlış olduğunun farkındasın ama bugün yeni bir konu acıp "bana bakıyor, gülümsüyor, hayırdır inşallah" diyorsun.

Flört mü ediyorsunuz?

Cevap vermeyecekseniz , açmayın şu konuları ...
Duvara mı konuşuyoruz, insana mı? bilemedim.
Kendimiz çalıp, kendimiz oynuyoruz sanki. Konuyu açıyor, cvplar veriyoruz.
Burayı tınlamadan, gidip başka bir konu açıyor.
Ne sinir !

Tövbeee...
Başkasına ait olan ne tatlı geliyor millete.
Bunu da burada gördüm yaygın olarak..:ssz:

Bu kızlar evli erkeklerde ne buluyor anlamıyorum, bekarlar pasaklı evliler karısı sayesinde pek bir temiz, bakımlı oluyor ondan mı acaba, yoksa komşunun tavuğu komşuya kaz mı görünüyor :26:

Ateş düştüğü yeri yakar diye boşa dememiş Atalarımız!
O hoşlandığın adamın karısının yerinde olmak ister miydin?
Bir gün çocuğunun babası hakkında,herhangi bi forumda,
'Eşim iş yerinde bir kadından hoşlanıyor,bunu fark ettim,yardım edin kızlar!Çok canım yanıyor'
gibi bir konu açarsanız,ancak o zaman anlarsınız o bıyık altından cilveleştiğiniz adamın karısının konumunu.

O hoşlandığınız adam adam gibi adam olsa,size sırnaşacak hareketlerde bulunmaz.
Siz karısı varken,böyle hareketlerde bulunan bi adamdan nasıl hoşlanıyorsunuz?
Karısını aldatmaya meyilli bi adam,sizi aldatmayacak mı sanıyorsunuz birlikte olsanız..

Zaten siz gerçekten yuva yıkmaktan kaçınan bir kadın olsanız,arkanıza bakmadan kaçardınız.
Hoşlanmak falan insani duygudur kabul,ama 36 yaşında,eşli ve çocuklu bi adamdan değil.
Hoşlandığınızı hissettiğiniz an,kontrolü ele almalısınız..Siz 'acaba benden hoşlanıyor mu,hoşlandığımı fark etmiş olabilir mi?' gibisinden kendi duygularınızı tatmin etmeye çalışıyorsunuz.

Siz o kadının durumunun aynısını yaşamadan anlamazsınız gerçe.
Babaannem şöyle bi dua eder her zaman;

'Şeytan ve şeytan gibi insanlardan koru YaRab!'

Son düzenleme:
evli ve 4 yaşında çocuğu var diyosun ve hadi elinde olmadan hoşlanıyosun
peki seninle okadar samimi olmasına nasıl izin veriyosun?

yuva yıkmak istemiyosan uzak dur!
gerekirse işten ayrıl ama daha fazla yakınlaşma.
kendine bu saygısızlığı yapma ilerde çok pişman olursun...

Son düzenleme:
Dün yanlışının farkındaydın,
bu gün yeni konu açıp onunda bana ilgisi varı gösterecek şeyler anlatıyorsun.
Buna flört derler.Erkeklerin çoğu etrafında kendilerinden hoşlanan biri varsa egoları patlama yapıp,
hormonlu horoz gibi gezmeye başlar.
Taaa ki etrafında dolanan piliçleri düşürene kadar.
Evdeki karısını çocuğunu düşünmeden.
O düşünmüyorsa sen biliyorsun madem evli olduğunu sen düşün, vebal alma.
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Yuvasını yıkar mı oda belli olmaz ya .
Evli bir adamın bir anlık hevesi olma.

Vallahi oluyor........benim de bir arkadasim evli birine asik, isyerindeki birine ama imkansiz oldugunu biliyor. Seviyor, aci cekiyor cunku adamin hayatinda ona kesinlikle yer yok, bunu kendi de biliyor. Yine de seviyor ne yapsin, ben de ayni isyerinde mumkunse baska bir bolume gec gozden uzak olan gonulden de olur dedim. Belki size de care olur, gormeyince unutursunuz? Bizim kiz da surekli dib dibe calisinca asik olmus iste, yapacak bir sey yok....onemli olan iradeli olup bu dusuncelerden uzaklasabilmek derim.

yani bir sürü örnek var
şimdi kadınla erkek aynı ortamda çalışmasın diycem, olmayacak (diycem değil diyeceğim :))

ne diyeyim evli iş arkadaşına aşık olmak mı popüler bugünlerde
bizim zamanımızda en kötü ihtimalle tarkana felan aşık olunurdu
yahu siz de tarkana aşık olsanıza

evli adamdan hoşlanmazsın
bunu bile bile duygularınız nasıl körükleniyor
ben anlayamıyorum
neyse bugün ılımlı günümdeyim
sana çok bişi yazmıcam (yazmıcam değil yazmıyorum)

cevap basit; hoşlanamazsınız!!! etkilenemezsiniz!!! duygular kontrol edilebilir nihayetinde...
soğukkanlılığımı kaybettim evlenince sanırım, kan beynime sıçrıyor artık böyle konularda... burada bahsi geçen adam benim, onun, x in, y nin kocası olabilir... eşine, ailesine bağlı örnek bir eş olabilir... olmasa bile her durumda sizin için "elin adamı" dır yani....

sana katılıyorum
yahu acaba bizim kocalarımızdan da hoşlanan yada aşık birileri var mı
göndermesek mi adamları işe
napsak bilemedim ben şimdi :44:

bu konuya bugün nasıl denk geldim çok şaşırdım gerçekten..
ben işimi bu yüzden bıraktım zaten geçici olarak boş vaktimi değerlendirmek için çalışıyordum daha iki hafatlık evli bi adam yüzünden işi bıraktım tabi sorun bende deildi adamdaydı.. bu iş yerleri gerçekten tehlikeli insan kimseye güvenemiyor. benm durumum biraz farlı ben geçen yazda aynı işte çalıştım ve bu adamdan hoşlandım tabi o zamnlar evli değil ama işten çıktım ondan uzaklaştım çünkü nişanlıydı ve neolursa olsun yanlıştı.
bu sene düğününe davetliydim gidecektim ama işim çıktı. ama içim çok rahattı çünkü onu içimde btirmiştim adamın düğünü oldu bi hafta sonra bana yakın davranmaya başladım bende x abi x abi diye peşinde dolanıyordum ama hiçbir kötü niyet taşımayarak taa ki adam beni çalıştığım mağazada sıkıştırıp senden hoslanıyorum diyene kadar.. o anda içimden yüzüne tükürmek bağırıp çağırmak geldi ama rezilliğe gerek yok diyerek çantamı alıp çıktımişten bugün de aramış telde ağlıyor. kapattım teli ve numarasını engelledi. a
allh kimsenin eşini doğru yoldan ayırmasın..

Back
X