Çok yanliz hissediyorum kendimi hata nerde ?

Hepyanlizlik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
2
6
1
36
Hiç arkadaşım yok yani etrafımdaki bir sürü insan varken son zamanlarda sebebini bilmeden kimse yok çoğunu ben görmek istemiyorum diğerlerine beni..derdimi anlattığım insanlar arkamdan iş çeviriyor..sıkıldığım da muhabbet edecegim kapısını calacagim annemden başka kimsem yok he bide 1 buçuk yaşında kızım var
.neden kimse yok suç bende mi hep benmi hata yapıyorum yardimmmm

Hiç arkadaşım yok yani etrafımdaki bir sürü insan varken son zamanlarda sebebini bilmeden kimse yok çoğunu ben görmek istemiyorum diğerlerine beni..derdimi anlattığım insanlar arkamdan iş çeviriyor..sıkıldığım da muhabbet edecegim kapısını calacagim annemden başka kimsem yok he bide 1 buçuk yaşında kızım var
.neden kimse yok suç bende mi hep benmi hata yapıyorum yardimmmm

bnmde yok ama bnm gerçekten yok olanlar memelkette çünkü bi kerede olsun die ugrastım bi daha mı asla

herkes yanlızlıktan şikayetçi...

valla zaten bu devirde derdini anlatmak diye bişey yok gerçek hayatta, kimse kimsenin derdiyle ilgilenmiyor, ilgilense de daha sonra bunu sana karşı kullanıyor yani sana özel bir durum olmadığından üzülmene gerek yok

Gercekten bu ara ne kadar çok yalnızlık konusu açıldı. Ben yalnızlıgın insanların kendi seçimi olduguna inanirim.

Arkadaslarinizi dikkatli secmeye calisin. Illa derdinizi anlatacaksaniz annenizle paylasin guvenmediklerinizle sadece eglenceli zaman geçirmeye bakin geyik muhabbetinden oteye gitmeyin boylece kafa dagitmis olursunuz.

Bir arkadaşım var. Birkaç günde bir biraraya geliriz. Sohbetlerimiz genellikle şu şekilde olur, kendisi anlatır da anlatır. Sıra bana geldiğinde dinlemez. Ben anlatıyorken cart diye kızına seslenir bir şey söyler, annesine bilmem kim akrabanın durumunu sorar..

Tek arkadaşı benim ama ben de uzaklaşmayı düşünüyorum. Şimdi bu insan herkese bunu yapıyorsa yalnız kalması çok normal. Sizin de boyle bir tavrınız var mı mesela?

Benim de yok.evlendi cogu sehir disina gitti.ne hikmetse evlenenler bi selami esirger oldu.

Ben de artik ugrasmiyorum.yanlizlar tayfasindayim yani :)

Back
X