• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok yanlizim

tekvarligim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
43
0
6
Almanya
Benim kv tam bir cirkef iki senefir burnumdan geldi ya.. kp ayni simdi bebegim oldu .bsskada kimsem yok. Belcikadan avusturyaya gelin geldim ve ne bir arkadas ne konustugum biri kimse yok. Esimin aylesinin verdigi sikintilarla ugrasiorum hergun bi derd anlatip paylascak kimse yok.edim saba 6 da gdyor ise aksam 11 de gelior. Yani hep yanlizim.. yinede kv yaninda olmaktansaaa boyle yanliz kalirim dah iyii

Benim kv tam bir cirkef iki senefir burnumdan geldi ya.. kp ayni simdi bebegim oldu .bsskada kimsem yok. Belcikadan avusturyaya gelin geldim ve ne bir arkadas ne konustugum biri kimse yok. Esimin aylesinin verdigi sikintilarla ugrasiorum hergun bi derd anlatip paylascak kimse yok.edim saba 6 da gdyor ise aksam 11 de gelior. Yani hep yanlizim.. yinede kv yaninda olmaktansaaa boyle yanliz kalirim dah iyii

Anlamadım sımdı tam olarak sıkıntı nedır ? :27:

Yalnızlık çok zor gerçekten... :2:
İnsanın tanımadığı bir yere gelin gelip,hiç arkadaşının olmaması korkunç olsa gerek
Ben Türkiye'de olduğum halde çok zorluk çektim
Kaldı ki dillerini dişini anlamadığın yabancılarla herşey daha zor :37:
Allah yardımcın olsun canım ,peki dil biliyor musun merak ettim?
Dil biliyorsan en azından alışveriş yaparsın,sinemeya falan gidersin
Ya da oralarda konferans şeklinde gruplar oluyor onlara katılırsın
Zaten öyle öyle arkadaşlıklar kurma imkanın artar
Bilmiyorsan da bian önce kursa git derim

ben de yalnızım bacım
9 senedir yalnız yaşıyorum
koca yok çocuk yok ana yok baba yok kimse yok
ve bunun ne kadar süreceğini de bilmiyorum
belki sonuna kadar böyle gidecek
senin hiç değilse 11 de eve gelip yanına yatan kocan var
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

tr içinde bende bi şehirden başka bi şehre gelin geldim hiç kimsem yoktu evlendim hemen 3ay sonra girdim işe şimdi arkadaşım dolu sende bi işe falan girsen