çok yanlızımm çokkkkkkk

sudenasss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
19
3
1
45
merhabalar adın sude buraya yeni katıldım yeni duydum arkadaşın kızından bende yazmak belki deşarz belkide benim gibi yanlız olan varmıdır diye nerden başlıyayım bilmiyorum annemi babamı çok küçükken kaybettim hayal meyal hatırlıyorum annem le babamı sadece evden çıkarkenki halleliri birdaha o kapıdan girmediler trafiik kazasında ikisinide kaybettim sanki hep geliceklermiş gibi geliyordu bana hala öyle sonramı sonra zor zamanlarım başladı dayıma götürdüler beni orada kalıcakmışım artık çocuk aklımla burası bizim evimiz deyilki ne işim var benim burda derdim hep nedenmi yenge hanım istemedi beni kendi evlatlarını severken benide sevsin sarılsın isterdim kıskanırdım sonra bir köşede ağlardım gizli gizli ve beni yolladılar yurda işte orda anladım anyayı konyayı sığamadım dayımın evine bakamam ben elin pp dedi dayım garibimm aglaya aglaya götürdü beni yurda ama allah için gizli gizli gelirdi beni görmeye para çukulata yurta okudum liseyi bitirdim ee tabi 18 oldun evlenmen lazım dimi sanki sahip çıktılarda bana namusumun bekçisi oldular heyy allahım dayım beni aldı çıktım yurttan evlendim benden15 yaş büyük görmeye geldiler aa nee önemli şey evlenicem kendi evimm nedemek kendi evimm rahat rahat yatıp kalkıcağım yanımda biri olucak güvendiğim biri biz insanlar güvensiz sevgisiz yaşayabilirmiyiz bilmiyorum yaşanmaz her halde tanıştık konuştuk 7 ay sonra evlendik kıskançlıklar kavgalar sadece doğum günümde saçımı yaptırdım diye bir dövdü beni bebeğimi düşürdüm çok ağladı özürdiledi ama ne faydası var gitti yavrum kaynanamla beraberiz 17 senedir onunda buğuzu kahrı bitmez hiçbi şin ucundan tutmaz odanın ortasına mıcar resmen yoruldum artık çocuğumda olmadı hep düşük oluyor çok istiyorum bir bebeğim olsun onunla yanlığım son bulsun olmadı eşim bana karşı kendini şuçlu hissediyor bebek konusunda hiç bir şey demiyor ama paylaşacak birşeyde yok napıyon nereye gitcen beni hep konturol altında tutmak istiyor ben ne yapıyom bilmiyomki temizliğimi hizmetimi yapıyom izinsiz biryere gitmem yollamaz zaten arkadaşarın gelsin bize sen gitme ohh ne güzel akşam gelir içer içer gölünü eder yatar ya ben napim oyur benimle televizyon izleyelim tartışalım konuşalım yokk yokkk kölemiyim ben dışarıya karşı hep iyiyiz iyiz ama deyilim ben çok yanlızım herşey içimde patlıcamda ne zaman yakındır galiba neyse çok uzun oldu nolur hakkınızı helal edin soruyorum benim kadar yanlız olan varmı

Cok üzüldüm. Madem çocuğunuz da yok neden mutlulugu siz de tatmayasiniz? Belki bir seyler biriktirmissinizdir simdiye kadar.
Mutlu olmak sizin de hakkiniz. Hayatinizi ertelemeyin derim hep. Bugün geri kalan omrunuzun 1 gunu daha gitti belki de yarin olmayacaksiniz. Hic olmazsa bir gun de olsa mutlulugu tadin derim.
Tabiki kotu seyler yaparak degil. Bir ise girin, gucunuzu elinize alin. Ve kimseye boyun egmeyin. Illa bosanin demiyorum, ama kendinize saygi duyulmasi gerektigini ogretin. Ogrensinler. Sizin de insan oldugunuzu, saygi ve sevgi gormek istediğinizi ogretin. 1 günlük omrunuzu baskalari için harcamayin.

Inan bana insanın içindeki o yalnızlık duygusu bıtmıyor gecmiyor.. es arkadas akraba.. onca kalabalık içinde hep yalnızsındır. Annen gıtmış baban gıtmiş orda burda gecmış cocuklugun genc kızlığın.. sımdı de kadınlığın tukenıyor.
Bu boyle gıtmesın.. mutlu olacak seyler bul yalnızlığım gecsın deme gecmıyor.. yasıyoruz işte keyıf almaya bakmk lazım .

Allahım yardımcınız olsun sabır edin üzülme beterinde beteri vardır kardeşim kim kötülük yada iyilik ederse karşılığını elbette bulacaktır sen duanı ibadetini devalı yap Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

son zamanlarda o kadar çok insanları kandirmak icin sahte konu açılıyorki. iyice paranoyak oldum.
estafurullah ben sadece gerçekleri yazdım kıl almak için bebek istedim olmadı şu hayatta hiç istediğim olmadı çalışmak evden çıkmak ama karşındaki hayat arkadaşın seni aşağılıyorsa beceremesin yapamazsın diye dye bi zaman sonra sanki beynin duruyor evet ben bir şey yapamam zannediyorsun işte bilmiyom

Niyeyse konu bana hiç fake gelmedi ya.Kırılma noktan 18den sonra seni bi köşeye atan dayına hayır diyememek olmuş.Evlenmeyi kabul etmeyip bi üniversite okusaydin onun yerine belki hayatın şimdi farklı olurdu ablacım bilmiyorum çok üzdü beni konun.
Seni döven bi adamla evli kalma bence çocuğunun katili o adam.Tam prosedür nedir bilmiyorum sığınma evleri var iş falan da ayarlıyolar.Yani biliyorum zor ama öylesi daha iyi olur bence.O adamla annesiyle aynı evde yaşamaya daha ne kadar tahammül edeceksin

Bazi seylere iyi yandan bakmayi bilmek belkide seni rahatlatacaktir ..bardagin dolu tarafindan bakmak gerekirse hayatta kaybetmekten korkacagin kimsen yok ..hastalandiginda uzulecegin acaba basina biseymi geldi diye kaygilanacagin kimse yok bu isin bence iyi tarafi tabi kimsesizlik zor elbette ama herkimsesi olan da mutlu degil ki.cocuk konusuna gelince imtihan dünyası herke bir sekilde sinaniyor.ama sunu bil ve icini ferahlat evlat hasreti cekmek , peygamber imtihanidir..

yurttan falan hiç arkadaşınız yok mu
o yurdu hiç sorma zaten var ya evliler yada hayatın içinde kayboldular kimi öldü kimi pavyonda çalışıyor kimide ayakta durmaya çalışıyor yani eşim görüştürmüyor bazen habersiz komşu gibi gelirler zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…