o nedemek anlamadıBurnuma fena halde fake kokuları geliyor...
lütfen söylermisiniz yanlış anlama ne demek anlamı bu fakeninBurnuma fena halde fake kokuları geliyor...
Konu sahte demek istiyor yani Canım .böyle hayatlar elbette var.herkes öğrenmiş bi fake.fake olacak konuda belli olmayacak konuda bellidir zaten. ben inandım sana.Allah yardimcin olsun.canım benim.o nedemek anlamadı
son zamanlarda o kadar çok insanları kandirmak icin sahte konu açılıyorki. iyice paranoyak oldum.lütfen söylermisiniz yanlış anlama ne demek anlamı bu fakenin
estafurullah ben sadece gerçekleri yazdım kıl almak için bebek istedim olmadı şu hayatta hiç istediğim olmadı çalışmak evden çıkmak ama karşındaki hayat arkadaşın seni aşağılıyorsa beceremesin yapamazsın diye dye bi zaman sonra sanki beynin duruyor evet ben bir şey yapamam zannediyorsun işte bilmiyomson zamanlarda o kadar çok insanları kandirmak icin sahte konu açılıyorki. iyice paranoyak oldum.
ne alakası var ki? gayet olası seyler bunlarBurnuma fena halde fake kokuları geliyor...
36 yaşındayımKaç yaşındasınız?
Çalışıyor musunuz peki?36 yaşındayım
o yurdu hiç sorma zaten var ya evliler yada hayatın içinde kayboldular kimi öldü kimi pavyonda çalışıyor kimide ayakta durmaya çalışıyor yani eşim görüştürmüyor bazen habersiz komşu gibi gelirler zor yaniyurttan falan hiç arkadaşınız yok mu
Yaaao yurdu hiç sorma zaten var ya evliler yada hayatın içinde kayboldular kimi öldü kimi pavyonda çalışıyor kimide ayakta durmaya çalışıyor yani eşim görüştürmüyor bazen habersiz komşu gibi gelirler zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?