inanmak zorunda deyilsinİlk baslarda duzgun bir Turkce ile yazip ilerisinde sokak agzina baglamaniz ve hic inandirici olmamaniz
aminnnnAllah hakkında hayırlısını versin. Okurken çok duygulandım.
2 ay önce bir düşüğüm daha oldu şimdi dinlenmedeyim tekrar hamile kalırsam yatıcakmışım hastanede doktorum dedi yatıcam eşim nederse desin ben evde yanlız yapamam diyo evi cekip ceviremem diyo banane annen var o yapsın diyorum bana duygu sömürüsü yapıyor ama nafile yatcam kısmetse bi olsun hayırlısıyla
merhabalar adın sude buraya yeni katıldım yeni duydum arkadaşın kızından bende yazmak belki deşarz belkide benim gibi yanlız olan varmıdır diye nerden başlıyayım bilmiyorum annemi babamı çok küçükken kaybettim hayal meyal hatırlıyorum annem le babamı sadece evden çıkarkenki halleliri birdaha o kapıdan girmediler trafiik kazasında ikisinide kaybettim sanki hep geliceklermiş gibi geliyordu bana hala öyle sonramı sonra zor zamanlarım başladı dayıma götürdüler beni orada kalıcakmışım artık çocuk aklımla burası bizim evimiz deyilki ne işim var benim burda derdim hep nedenmi yenge hanım istemedi beni kendi evlatlarını severken benide sevsin sarılsın isterdim kıskanırdım sonra bir köşede ağlardım gizli gizli ve beni yolladılar yurda işte orda anladım anyayı konyayı sığamadım dayımın evine bakamam ben elin pp dedi dayım garibimm aglaya aglaya götürdü beni yurda ama allah için gizli gizli gelirdi beni görmeye para çukulata yurta okudum liseyi bitirdim ee tabi 18 oldun evlenmen lazım dimi sanki sahip çıktılarda bana namusumun bekçisi oldular heyy allahım dayım beni aldı çıktım yurttan evlendim benden15 yaş büyük görmeye geldiler aa nee önemli şey evlenicem kendi evimm nedemek kendi evimm rahat rahat yatıp kalkıcağım yanımda biri olucak güvendiğim biri biz insanlar güvensiz sevgisiz yaşayabilirmiyiz bilmiyorum yaşanmaz her halde tanıştık konuştuk 7 ay sonra evlendik kıskançlıklar kavgalar sadece doğum günümde saçımı yaptırdım diye bir dövdü beni bebeğimi düşürdüm çok ağladı özürdiledi ama ne faydası var gitti yavrum kaynanamla beraberiz 17 senedir onunda buğuzu kahrı bitmez hiçbi şin ucundan tutmaz odanın ortasına mıcar resmen yoruldum artık çocuğumda olmadı hep düşük oluyor çok istiyorum bir bebeğim olsun onunla yanlığım son bulsun olmadı eşim bana karşı kendini şuçlu hissediyor bebek konusunda hiç bir şey demiyor ama paylaşacak birşeyde yok napıyon nereye gitcen beni hep konturol altında tutmak istiyor ben ne yapıyom bilmiyomki temizliğimi hizmetimi yapıyom izinsiz biryere gitmem yollamaz zaten arkadaşarın gelsin bize sen gitme ohh ne güzel akşam gelir içer içer gölünü eder yatar ya ben napim oyur benimle televizyon izleyelim tartışalım konuşalım yokk yokkk kölemiyim ben dışarıya karşı hep iyiyiz iyiz ama deyilim ben çok yanlızım herşey içimde patlıcamda ne zaman yakındır galiba neyse çok uzun oldu nolur hakkınızı helal edin soruyorum benim kadar yanlız olan varmı
BENİ EZEMEZSİN YETER ARTIK merhabalar arkadaşlar ben eşimin eziyetlerine kaynanamın laflarına bunca yıl katlandım yeter dedim 8 9 gün oluyor sarhoştu yine hakaret yine sabahlara kadar eziyet kaynanam o anlarda hiç odasından çıkmaz eşim bana elini kaldırdı ben tuttum ne yapıyorsun ben sana ne yaptımda vurucan elini tuttum o ne yaptıysa aynını yaptım vurdumu bende vurdum bana oyle bir bakışı vardiki inanın ben bile kendimden korktum cesaret edemezdim nasıl yaptım bilmiyorum sonra çekti elini benden küfür ede ede odasına gitti yattı sabah oldu kahvatıya geldi banyoda görmüş yüzünü çizik içinde ne oldu bana diyor niye yaptın diyor hepmi sen beni hırpalıcan bende sana yaptım anla diye morlukla gezmenin utancını yaşa sende onunki morluk deyil sadece çizik sonradan üzüldüm ama haketti bunu yeter dedim bana karışmıyacaksın ben çalışıcam paramı almıyacaksın ben istersem veririm benim kimsem yok diyemi yapıyorsun hayır benim allahım var istersem gidecek yerde bulurum kendime dedim fondoten aldı yüzüne sürdü çizikler için yaaa işte böyle şimdi sesini çıkarmıyor kaynanam o deyil başka biri bi iyi bi iyi eşimde karışmıcak bana artık işe giricem diyorki ben sana dokunmucam evde elişi yapıyon evde dur diyor böylemi olması lazımdı ama lazımmış sesiz kalmamalıymışım hata bende kendimi korumam lazındı ama olsun şimdiden sonra iyi olacak herşeyb inşallah bu arada günüm geçti korkuyorum tahlil yaptırmaya yine kaybetmekten olur inşallah bebişim tüm sevgimi ona veririm karşılıksız seven o olur beni yanlızlığımdan kurtulurum biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim sizinle iyiki varsınız kızlar sizde olmasanız dertleşemem anlatamam kimseye kimsede yokki zaten öpüyorum hepinize rabbim herkein gönlüne göre versinmerhabalar adın sude buraya yeni katıldım yeni duydum arkadaşın kızından bende yazmak belki deşarz belkide benim gibi yanlız olan varmıdır diye nerden başlıyayım bilmiyorum annemi babamı çok küçükken kaybettim hayal meyal hatırlıyorum annem le babamı sadece evden çıkarkenki halleliri birdaha o kapıdan girmediler trafiik kazasında ikisinide kaybettim sanki hep geliceklermiş gibi geliyordu bana hala öyle sonramı sonra zor zamanlarım başladı dayıma götürdüler beni orada kalıcakmışım artık çocuk aklımla burası bizim evimiz deyilki ne işim var benim burda derdim hep nedenmi yenge hanım istemedi beni kendi evlatlarını severken benide sevsin sarılsın isterdim kıskanırdım sonra bir köşede ağlardım gizli gizli ve beni yolladılar yurda işte orda anladım anyayı konyayı sığamadım dayımın evine bakamam ben elin pp dedi dayım garibimm aglaya aglaya götürdü beni yurda ama allah için gizli gizli gelirdi beni görmeye para çukulata yurta okudum liseyi bitirdim ee tabi 18 oldun evlenmen lazım dimi sanki sahip çıktılarda bana namusumun bekçisi oldular heyy allahım dayım beni aldı çıktım yurttan evlendim benden15 yaş büyük görmeye geldiler aa nee önemli şey evlenicem kendi evimm nedemek kendi evimm rahat rahat yatıp kalkıcağım yanımda biri olucak güvendiğim biri biz insanlar güvensiz sevgisiz yaşayabilirmiyiz bilmiyorum yaşanmaz her halde tanıştık konuştuk 7 ay sonra evlendik kıskançlıklar kavgalar sadece doğum günümde saçımı yaptırdım diye bir dövdü beni bebeğimi düşürdüm çok ağladı özürdiledi ama ne faydası var gitti yavrum kaynanamla beraberiz 17 senedir onunda buğuzu kahrı bitmez hiçbi şin ucundan tutmaz odanın ortasına mıcar resmen yoruldum artık çocuğumda olmadı hep düşük oluyor çok istiyorum bir bebeğim olsun onunla yanlığım son bulsun olmadı eşim bana karşı kendini şuçlu hissediyor bebek konusunda hiç bir şey demiyor ama paylaşacak birşeyde yok napıyon nereye gitcen beni hep konturol altında tutmak istiyor ben ne yapıyom bilmiyomki temizliğimi hizmetimi yapıyom izinsiz biryere gitmem yollamaz zaten arkadaşarın gelsin bize sen gitme ohh ne güzel akşam gelir içer içer gölünü eder yatar ya ben napim oyur benimle televizyon izleyelim tartışalım konuşalım yokk yokkk kölemiyim ben dışarıya karşı hep iyiyiz iyiz ama deyilim ben çok yanlızım herşey içimde patlıcamda ne zaman yakındır galiba neyse çok uzun oldu nolur hakkınızı helal edin soruyorum benim kadar yanlız olan varmı
ve fena halde imla yanlısı varBurnuma fena halde fake kokuları geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?