çok yanlızımm çokkkkkkk

İnşallah hayırlısıyla sağsalim Bebek sahibi olursunuz,Allah yardımcınız olsun

BENİ EZEMEZSİN YETER ARTIK merhabalar arkadaşlar ben eşimin eziyetlerine kaynanamın laflarına bunca yıl katlandım yeter dedim 8 9 gün oluyor sarhoştu yine hakaret yine sabahlara kadar eziyet kaynanam o anlarda hiç odasından çıkmaz eşim bana elini kaldırdı ben tuttum ne yapıyorsun ben sana ne yaptımda vurucan elini tuttum o ne yaptıysa aynını yaptım vurdumu bende vurdum bana oyle bir bakışı vardiki inanın ben bile kendimden korktum cesaret edemezdim nasıl yaptım bilmiyorum sonra çekti elini benden küfür ede ede odasına gitti yattı sabah oldu kahvatıya geldi banyoda görmüş yüzünü çizik içinde ne oldu bana diyor niye yaptın diyor hepmi sen beni hırpalıcan bende sana yaptım anla diye morlukla gezmenin utancını yaşa sende onunki morluk deyil sadece çizik sonradan üzüldüm ama haketti bunu yeter dedim bana karışmıyacaksın ben çalışıcam paramı almıyacaksın ben istersem veririm benim kimsem yok diyemi yapıyorsun hayır benim allahım var istersem gidecek yerde bulurum kendime dedim fondoten aldı yüzüne sürdü çizikler için yaaa işte böyle şimdi sesini çıkarmıyor kaynanam o deyil başka biri bi iyi bi iyi eşimde karışmıcak bana artık işe giricem diyorki ben sana dokunmucam evde elişi yapıyon evde dur diyor böylemi olması lazımdı ama lazımmış sesiz kalmamalıymışım hata bende kendimi korumam lazındı ama olsun şimdiden sonra iyi olacak herşeyb inşallah bu arada günüm geçti korkuyorum tahlil yaptırmaya yine kaybetmekten olur inşallah bebişim tüm sevgimi ona veririm karşılıksız seven o olur beni yanlızlığımdan kurtulurum biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim sizinle iyiki varsınız kızlar sizde olmasanız dertleşemem anlatamam kimseye kimsede yokki zaten öpüyorum hepinize rabbim herkein gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…