çok yanlızımm çokkkkkkk

Çalışıyor musunuz peki?
Çalışmıyorsanız belki çalışmak iyi gelir. İş arkadaşlarınız falan olur??
inşallah eşim izin vermiyor baskı yapıyor ama bi şekilde inşallah bu zincirleri kırıcam bazen evet korkuyorum yanlız kalmaktan ama asalak gibi yaşamak istemiyorum 18 yıldır yeter diyorum ayrılsam gidecek yerim yok çalışmalıyım diyorum yanlız olmakta kötü büyük şehirde yani

Çalışırsan kendine bir hesap aç ve eşinden gizli her ay bir miktar at hesabına ve sakın o hesaba dokunma.
O hesabın kartını da iyi bir yere sakla görmesin.
O para hesabında hiç yokmuş gibi düşün ve ileride baktın olmuyor, en azından kenarda biraz paran bulunsun.
Bak dışarıda çalışmana izin vermiyorsa evde yapabileceğin işleri araştır. Sabun, pasta, kek, örgü...
Elinden ne geliyorsa..
Bu arada Avon falan gibi şeyler üye ol onlardan da bir şeyler sat komşularına falan.
Netten araştırdıkça bulursun.

17 yıldır evliliğinizi sürdürmüşsünüz bu da büyük bişey, evde oyalanacak bişeyler bulsanız, evden yapılabilecek işler olabilir,pasta el işi vs, netten satabilirsiniz,konu komşuya bile satsanız biraz size iyi hissettir
Birde çocuk için doktora gidelim diyin eşinize,17 yıldır kaç düşük yaptınız, demekki bi sorun var ,tedavi ile halledilebilir bişeydir belki ve boşuna beklemeyin Bebek için

el örgüsü yapıyorum arkadaş alıyor saolsun sonra kaynanam eşime söylüyor bak bu para aldı bu gün eşimde ödemeler var versen bidaki aylıkta öderim ben sana diyor bende mecburen veriyorum vermesem konuşmuyor benimle ama bidaha vermicem yada azını vericem evde kaynana olması çok kötü sürekli gözü üzerimde bidaha yok vermicem gizlicem paralarımı saol canım be valla saolasın insan tanımadıkları içinde dua ve akıl verebiliyor ne güzel saolasın tekrardan

2 ay önce bir düşüğüm daha oldu şimdi dinlenmedeyim tekrar hamile kalırsam yatıcakmışım hastanede doktorum dedi yatıcam eşim nederse desin ben evde yanlız yapamam diyo evi cekip ceviremem diyo banane annen var o yapsın diyorum bana duygu sömürüsü yapıyor ama nafile yatcam kısmetse bi olsun hayırlısıyla

Ah o kaynanayı Allah bildiği gibi yapsın. Bak ne yap biliyor musun?? Arkadaşlarınla anlaş, birazını kv yanında versin birazını ayrı versin sana kv yokken. Eşin isteyince de hepsini verme birazını ver, bu arada gizli olarak aldığınla beraber birleştirip bankaya at gizli saklı. Ne kadar alıyorsun bilmiyorum ama hepsini vermektense biraz ver. Sen de sakın bana az kalıyor diye düşünme. Damlaya damlaya göl olur Başka işler de yap bu arada onları da aynı şekilde kv. tam aldığını görmesin

illaki birinin böyle konu acması için uzun zaman mı lazım direk fake diyorsunuz.

size gelince konusahibi Allah yardımcınız olsun zor gercekten.15 yas cok büyük fark her yönden farklılık cok . kendinzie yeni ugraslar edinin hobiler.
örnegin dikiş nakıs örgü etamin gibi kafa dagıtırsınız .satarsanızda para biriktirin . kitap okuyun kitaplar ufuk acar yanlızlıgı alır.

anne babanızın vefatı cok üzücü. Allah rahmet eylesin ama bu dünyada derlerya mutlu olmak istiyorsan senden kötüsüne bak diye. öyle teskin edin kendinizi evliliğede öyle bakın

yeminle kendimi esir gibi hissediyorum kullanıldığımın farkındayım az çok ne düşündüğünüde biliyorum eşimin eğer parası maddi gücü olursa gider durmaz diyor beni ne kadar ezerse okadar onunla dururum hayır beni anlamıyorki aslında maddi sıkıntımız yok şükür maksatı beni elinde tutmak acizlik değilde ne bu sen bana manevi olarak ne veriyorsun hiç bir şey hafta sonu olsunda beni gezdirdin diye dar bakıyorum ama bunlarda geçicek he bide bi komşum vardı ben salak 3 tane çeyrek yapmıştım sakla dedim aaa istedim yok oyle birşey vermedin dedi yanlış hatırlıyorsun dedi ben verdim sana dedi üstüne bi güzel oturdu boşver dedim allah çıkartır ama didiğin doğru arkadaşım damlaya damlaya göl olur yapıcam

Abla, akıl vermek haddime değildir belki ama böyle bir adamdan çocuk yapmak istediğine emin misin ? Yarın öbür gün çocuğun olursa kaynanan sıkıntı çıkarabilir, seni rahat bırakmayabilir. Böyle bi adamdan çocuk yapılmaz bence

ne yapayım rabbim onun rızkını verir yanlızlığımı büyün yüreğimi sevgimi her şeyimi evladıma veririm ben çok sevgi doluyum sahiplenme duygusu çok fazlaa ne bileyim sanki çocuğum olursa herşey farklı olacakmış gibi geliyor bana eşimede değişir inanıyorum ben ne olur benimde bebeğim olsun içimdeki bütün sevgimi ilgime ona vereyim dua edin arkadaşlarım dua edin bana

Pislik Allahından bulsun. Biz birine borcumuz olsa rahat edemiyoruz pisliğe bak üstüne konmuş.
Yap canım valla kimseye güven olmuyor biliyorsun. İnşallah her şey gönlünce olur.

Normalde ben de öyle birinden çocuk yapma derdim ama seni o kadar iyi anlıyorum ki...
En azından çocuğum olursa beni karşılıksız seven biri olur diye düşünüyorsun.
Allah hayırlısını versin inşallah. Her zaman hayırlısını iste. Bazen istediklerimiz bizim için hayırlı olmuyor

Pislik Allahından bulsun. Biz birine borcumuz olsa rahat edemiyoruz pisliğe bak üstüne konmuş.
Yap canım valla kimseye güven olmuyor biliyorsun. İnşallah her şey gönlünce olur.
amin canım beni dinlediğin için saolasın ve dua istiyorum senden benimde bebişim olsun bende sana dua ederim gölünde ne duan varsa rabbim tez zamanda versin hayırlısıyla

amin canım beni dinlediğin için saolasın ve dua istiyorum senden benimde bebişim olsun bende sana dua ederim gölünde ne duan varsa rabbim tez zamanda versin hayırlısıyla
Canım benim, ederim tabii ki...
Şimdi aklıma geldi, senin sınavsız memurluk şansın var. Onu da denesen? Bak birazcık para biriktir bu arada o iş olursa da süper olur

Canım benim, ederim tabii ki...
Şimdi aklıma geldi, senin sınavsız memurluk şansın var. Onu da denesen? Bak birazcık para biriktir bu arada o iş olursa da süper olur
evet doğru yurttan çıkarken söylemişti müdüre ama dedim ya başımdakini ikna etmem lazım inşallah olur gölümüzdekiler

İlk baslarda duzgun bir Turkce ile yazip ilerisinde sokak agzina baglamaniz ve hic inandirici olmamaniz

ben ben . . esimden başka kimsem yok . .
Allah var o ne güzel vekildir...inşallah bigün sizinde bizimde sağlıklı hayırlı evladı olur . .
benimde 2 yıldır çocuğum olmuyor . . çok üzülüyoruz esimde bende . .allahtan hayırlısı . .herkesin sınavı başka . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…