Vallahi denklem gibisin :)2014 girişli olabilmen icin 16yasinda universiteyi kazanmis olman gerekiyor. 5yaşında basladiysan liseyi 17de bitiriyorsun,e seni lise 3te üniye mi verdiler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi denklem gibisin :)2014 girişli olabilmen icin 16yasinda universiteyi kazanmis olman gerekiyor. 5yaşında basladiysan liseyi 17de bitiriyorsun,e seni lise 3te üniye mi verdiler?
Gece gece beynim yandıVallahi denklem gibisin :)
Yanmasın, durum bu. 3.sınıf öğrencisiyim, transkriptte de böyle gözüküyor. Benim derdim başka, koyun can kasap et derdinde resmen..Gece gece beynim yandı![]()
Ay ilahi sesli güldümGece gece beynim yandı![]()
Vejeteryanim nasi et derdine düşeyimYanmasın, durum bu. 3.sınıf öğrencisiyim, transkriptte de böyle gözüküyor. Benim derdim başka, koyun can kasap et derdinde resmen..
Pardon ama kimsin de yalan söyleyeceğim sana, daha bazı üniversitelerin sisteminin farklı olduğunu bilmiyorsun yalan falan hoş değil bunlar.. Bir derdim var başlığının amacının köstek değil destek olmak olduğunu sanıyordum.Vejeteryanim nasi et derdine düşeyimsadece yalana gerek yok
![]()
Okey en iyisi sensinPardon ama kimsin de yalan söyleyeceğim sana, daha bazı üniversitelerin sisteminin farklı olduğunu bilmiyorsun yalan falan hoş değil bunlar.. Bir derdim var başlığının amacının köstek değil destek olmak olduğunu sanıyordum.
Hala 20-21 yaşında mezuna kalan arkadaşlarımın yanında gayet de hızlıyım.Hayati huzli yasadim deyince gulesim geldi. Okula erken baslamissin sadece. E simdiki cocuklar da hep oyle. 60 aylikken basliyolar yani 5 yas.
Pasifim asosyalim demiyosun da hayati hizli yasadim diyosun![]()
hayatini yasamak nedir sence,sevgilinin olmasimi konsere gitmekmi,kiz arkadaslarla icki icip eglenmekmi,daha 18 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı hissediyorum ki.. her şey çok hızlı gelişti hayatımda.. üniversite 3.sınıftayım şimdi, okulun sistemi gereği böyle, ama 2 sene sonra mezun olacağım. yaşa takılmayıp asıl derdimle ilgilenebilirseniz sevinirim.. komedi malzemesi yapılmasından hoşlanmıyorum..
normalde sınıfta yaşı en küçük olan benim ama çok yaşlı hissediyorum.. sınıftakiler konuşurken gülüp eğlenirken " ne güzel eğleniyorlar, gençliklerini yaşıyorlar" diye düşünüyorum.. hayatı bu kadar hızlı yaşayınca fazla mükemmelliyetçi oldum, çevrem de öyle zaten.. benim hata yapma lüksüm yokmuş gibi hissettiriyor herkes bana.. ya ben hiçbir zaman hoppidi böyle enerji dolu arkadaşlarıyla gezen tozan gencecik bir kız olamadım, hep büyüklerin örnek gösterdiği, çalışkan düzgün kızdım.. zaten boyum çok uzun, beni daha da büyük zannediyorlar yaş olarak.. hiçbir zaman böyle enerjik yaşının kızı olamayacağım..
hayat akıp gidiyor ve ben yetişemiyorum kaçırıyorum eğlencesini gibi geliyor.. niye böyleyim, hep farklıydım ama hayatını yaşayan farklı da olan bir genç kız gibi olabilirdim.. niye olamıyorum, niye kendimi çok yaşlı hissediyorum..![]()
Kim bar sevgili dediHala 20-21 yaşında mezuna kalan arkadaşlarımın yanında gayet de hızlıyım.
Bar köşelerinde gezip tozmak 10 sevgili değiştirmek hızlı yaşamak değil, bunları yaşamayınca da pasif ya da asosyal olmuyorsun.
Hala 20-21 yaşında mezuna kalan arkadaşlarımın yanında gayet de hızlıyım.
Bar köşelerinde gezip tozmak 10 sevgili değiştirmek hızlı yaşamak değil, bunları yaşamayınca da pasif ya da asosyal olmuyorsun.
hayır, öyle olmadığını yukarıda belirttim zatenhayatini yasamak nedir sence,sevgilinin olmasimi konsere gitmekmi,kiz arkadaslarla icki icip eglenmekmi,
Yahu ben de onlarla beraber gülüyorum eğleniyorum da sıkıntı şurada çok çocuksu buluyorum!Ama arkadaşlarının eglenip gulmesine ozeniyorsun demekki onlar sosyal
hayır, öyle olmadığını yukarıda belirttim zaten