çok yaşlı hissediyorum..

Ilk defa böyle bi eğitim sistemi olan Üniv duyuyorum.

aman neyse ne 18 yaşında olabilirsin ama beyin olarak öndesin demek ki
ne güzel bunu değerlendir
gençliğini yaşamaktan kastın nedir
boş gezip erkek arkadaş muhabbeti yapmak mı?

bi sevgili edinirsen hayatın renklenir

20 yaşında Üniv bitireceksin sonra çalışma hayatına atilacaksin. Peki kalfa olmadan usta yaparlarsa seni o zaman daha depresif olursun. Fazla zeka da iyi değil ya

Vejeteryanim nasi et derdine düşeyim :KK53: sadece yalana gerek yok:KK47:
Pardon ama kimsin de yalan söyleyeceğim sana, daha bazı üniversitelerin sisteminin farklı olduğunu bilmiyorsun yalan falan hoş değil bunlar.. Bir derdim var başlığının amacının köstek değil destek olmak olduğunu sanıyordum.

bir çılgınlık yap ve sınıfta kal ya da alttan birkaç ders bırak.
cidden bu durumdaysan sana iyi gelir

Pardon ama kimsin de yalan söyleyeceğim sana, daha bazı üniversitelerin sisteminin farklı olduğunu bilmiyorsun yalan falan hoş değil bunlar.. Bir derdim var başlığının amacının köstek değil destek olmak olduğunu sanıyordum.
Okey en iyisi sensin:KK59:

Hayati huzli yasadim deyince gulesim geldi. Okula erken baslamissin sadece. E simdiki cocuklar da hep oyle. 60 aylikken basliyolar yani 5 yas.

Pasifim asosyalim demiyosun da hayati hizli yasadim diyosun:KK70:

Bende universiteyi 20 yasinda bitirdim mezun oldum sonra ikinci universiteye basladim oda nerdeyse bitmek uzere 24 yasindayim, hic senin gibi hissetmedim. kendi istedigin bi bolumde misin?. Ne guzel okulu erkenden bitirip hayata atilacaksin. parani kazanip diledigince gezersin daha genc yasta iste

Hayati huzli yasadim deyince gulesim geldi. Okula erken baslamissin sadece. E simdiki cocuklar da hep oyle. 60 aylikken basliyolar yani 5 yas.

Pasifim asosyalim demiyosun da hayati hizli yasadim diyosun:KK70:
Hala 20-21 yaşında mezuna kalan arkadaşlarımın yanında gayet de hızlıyım.
Bar köşelerinde gezip tozmak 10 sevgili değiştirmek hızlı yaşamak değil, bunları yaşamayınca da pasif ya da asosyal olmuyorsun.

daha 18 yaşındayım ama kendimi o kadar yaşlı hissediyorum ki.. her şey çok hızlı gelişti hayatımda.. üniversite 3.sınıftayım şimdi, okulun sistemi gereği böyle, ama 2 sene sonra mezun olacağım. yaşa takılmayıp asıl derdimle ilgilenebilirseniz sevinirim.. komedi malzemesi yapılmasından hoşlanmıyorum..

normalde sınıfta yaşı en küçük olan benim ama çok yaşlı hissediyorum.. sınıftakiler konuşurken gülüp eğlenirken " ne güzel eğleniyorlar, gençliklerini yaşıyorlar" diye düşünüyorum.. hayatı bu kadar hızlı yaşayınca fazla mükemmelliyetçi oldum, çevrem de öyle zaten.. benim hata yapma lüksüm yokmuş gibi hissettiriyor herkes bana.. ya ben hiçbir zaman hoppidi böyle enerji dolu arkadaşlarıyla gezen tozan gencecik bir kız olamadım, hep büyüklerin örnek gösterdiği, çalışkan düzgün kızdım.. zaten boyum çok uzun, beni daha da büyük zannediyorlar yaş olarak.. hiçbir zaman böyle enerjik yaşının kızı olamayacağım..

hayat akıp gidiyor ve ben yetişemiyorum kaçırıyorum eğlencesini gibi geliyor.. niye böyleyim, hep farklıydım ama hayatını yaşayan farklı da olan bir genç kız gibi olabilirdim.. niye olamıyorum, niye kendimi çok yaşlı hissediyorum.. :KK43:
hayatini yasamak nedir sence,sevgilinin olmasimi konsere gitmekmi,kiz arkadaslarla icki icip eglenmekmi,

Hala 20-21 yaşında mezuna kalan arkadaşlarımın yanında gayet de hızlıyım.
Bar köşelerinde gezip tozmak 10 sevgili değiştirmek hızlı yaşamak değil, bunları yaşamayınca da pasif ya da asosyal olmuyorsun.

Ama arkadaşlarının eglenip gulmesine ozeniyorsun demekki onlar sosyal

Ama arkadaşlarının eglenip gulmesine ozeniyorsun demekki onlar sosyal
Yahu ben de onlarla beraber gülüyorum eğleniyorum da sıkıntı şurada çok çocuksu buluyorum!
yoksa ben de put gibi dikilip böyle somurtmuyorum.. sadece benden büyük olanlar böylesi muhabbetlerle eğlenirken bana neden saçma geliyor diyorum asıl derdim bu.. iyice asosyal pasif yaptınız beni ya tebrikler :KK47:

Back
X