• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yetersizim

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
evet kızlar elbise seçmek renk uyumu giydiğini yakıştırmak konusunda çok yetersizim. güzel ve farklı şeyleri asla göremem nerde klasik birşey var yapışırım. zaten vücut hatlarımda orantılı değil basen kalçada maşallahım var aldılar başlarını giderler. yarın tatile gideceğim. hayatımdaki ilk tatilim kız kıza gidelim dedik neyse mayo falan tamam da güzel plaj kıyafetleri ve güzel gece kıyafetleri bulamadım tabikide. bunda konyada yaşamaında etkisi büyük. şimdi son kez yarın bir kaç yere gideceğim bir iki gece elbisesi bulsam iyi olacak ama ne bileyim yakıştıramıyorum ki kendime hiçbirşeyi. bodum gümbette olacağım. orada millet gece gündüz manken gibi giyinir diye tahmin ediyorum sizce nesıl olur. hafif çapoz olsalar ne olurdiki yaa..

Alışverişe çıkarken yakın aradaşlarından birini yanına alabilirsin giyim tarzı hoşuna giden,
yada alışveriş yerinde ki görevlilerden yardım isteyebilirsin
daha önce kombine edilmiş kıyafetlerin kendi sevdiğin renklerde kombine edilmesini görevliye rica edebilirsin,
çareler tükenmez yani :)

ama önce vücudunu sev :) kilo fazlan varsa birden iğne iplik olucam diye rejimin aşırısına kaçma
düzenli bir beslenme tarzı edin

Birde Bodrum gümbet'te öyle düşündüğün gibi top model kızlardan pek görmedim

birde ben gümbeti de sevmedim :))

inşallah cnm öyle teenage girl ler top modeller falan gördükçe arkadaşlarla bunalıma giriyoruz bari tatilde rahat edelim. neden gümbeti sevmedim merak ettim.

inşallah cnm öyle teenage girl ler top modeller falan gördükçe arkadaşlarla bunalıma giriyoruz bari tatilde rahat edelim. neden gümbeti sevmedim merak ettim.

:9: ay alemsin canım , yok yok merak etme orda oyle top model gıbı dolasmıyorlar ben tatıl mekanlarında ınsanları barda dahı gayet sıradan hatta parmak arası plaj terlıklerıyle falan goruyorum ozellıkle yabancılar bu konuda cok rahatlar bır sort bır bluz ve parmak arası bu sekılde dolasıyorlar tatlımmm ..

Gümbetin yeşillike alakası tek bir ağaç göremiyorsun sahilden çıktığında bir gölge bile yok
plajı çok kötü taşlı ve suyu da çok kötüydü

normal tatil bölgelerine göre de çok daha pahalı

bodrum merkezde de barlar falan var ama bana hitap etmedi hiç ne bodrum nede gümbet

fethiye yi tek geçerim :)

evet birçok kişi ölüdeniz fethiye diyor başka birşey demiyor birdahaki sefere kesinlikle giderim. bizim arkadaş bodrum dedi başka birşey demedi bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete:27::27::27::27:

Kendini nasıl daha iyi hissediyorsan, nasıl kendin oluyorsan öyle giyin bence.
Yoksa başta kendin rahatsız mutsuz olursun, sonra etrafındakilere yansıtırsın rahatsızlığını.
Kendimden biliyorum, güncel modayla aram yok, klasikleri seviyorum ben de senin gibi, ama içinde rahat ettiğim sürece gerisi umrumda değil.

Tatil için de bi şort bi tişört yeterli bi terlik tamamdır, rahatlamak için gidiyorsun sonuçta tatile, stres atmak uzaklaşmak için, yeni streslere gerek yok ki..
Nasılsa gördüğün kimseyi bir daha görmeyeceksin, keyfine bak o yüzden. :)

Gece dışarı çıkmak için de uzun bi elbise alırsın tiril tiril, üzerine güzel bi dirsekte biten kolları olan yazlık hırka, ayağa da kıyafetine göre taşlı süslü terlik, bitti gitti !!

Back
X