- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Merhaba kızlar,
bugün bir iş görüşmemiz vardı. İş görüşmesine kurumsal ve de büyük bir firma tarafından çağırıldım.
Şu an başka bir işyerinde çalışıyorum ve dış ticaret operasyondan sorumluyum.
İşim tamamen yurt dışına bağlı bir iş, başta ingiltere, Amerika ve tüm avrupa ülkeleri ile çalışıyorum.
ingilizcem iyidir ve her gün aktif olarak kullanırım.
Şirketin bana yapmış olduğu ingilizce sınavından 100 üzerinden 35 puan aldım !:2:
Hala inanamıyorum. Herkes inanamadı. Görüşmeye gittiğim insan kaynakları elemanı ve müdür bile şaşırdılar ve benden en son bir yazışma örneği istediler. Mail olarak gönderdim kendilerine.
Çok üzgünüm. Bu iş pozisyonunda çalışmayı gerçekten çok istiyorum.
işe alınmasam bile, ingilizce yüzünden kaybetmek ... Çok kötü çook.
Şu an sadece dua ediyorum...
ağlamak istiyorum ama olmuyor. iş yerindeyim...
işe alınacaksanız "0" dahi alsanız alınırsınız,ama alınmayacaksanız "100"de alsanız kulp takılır,alınmazsınız..hakkınızda hayırlısı olsun,boşyere üzülmeyin.benim önceden çalıştığım şirkete başvuran mühendis 87 almıştı yapılan sınavdan,ardından başka bir mühendis başvurdu 52 almasına rağmen çalışmak için 52 alanı uygun buldular..
herkes her gün iş görüşmelerine gidiyor. bir kişi işe alınmayabilirde.
Ancak, hakikatten çok iyi konuşup yazabildiğim bir yabancı dilden kaybetmek...
inanılır gibi değil... hala inanamıyorum. bunu nasıl açıklarız ki..
Çok koydu bana.
sınav soruları tamamen gramer üzerine kuruluydu. İngilizce öğretmeni arkadaşlarım bile ingilizcemin iyi olduğunu söyler...
yurt dışındaki müşteriler de aynı şekilde..
Aklım almıyor. bu durum beni çok yıktı.
herkes her gün iş görüşmelerine gidiyor. bir kişi işe alınmayabilirde.
Ancak, hakikatten çok iyi konuşup yazabildiğim bir yabancı dilden kaybetmek...
inanılır gibi değil... hala inanamıyorum. bunu nasıl açıklarız ki..
Çok koydu bana.
sınav soruları tamamen gramer üzerine kuruluydu. İngilizce öğretmeni arkadaşlarım bile ingilizcemin iyi olduğunu söyler...
yurt dışındaki müşteriler de aynı şekilde..
Aklım almıyor. bu durum beni çok yıktı.
Gramer başka şey günlük kullanılan ingilizce başka. anladığım kadarı ile sınav gramer üzerinden yapılmış. ingilterede gramerdan bi haberin allahın çobanı da ingilizce konuşuyor. ikisi başka şeyler. bu konuda kendini geliştirebilirsin toefla hazırlık kursları kitapları vs ile. bana kalırsa bu tür sınavlar çok mantıksız. ben işe girerken aktif olarak nasıl kullandığıma bakmışlardı böyle sınava sokmamışlardı mesela. gramer dil demek değildir dil bilgisi ölçütüdür
Sorular mı zor geldi de yapamadınız , yoksa sınav sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?