Dur bakalım o iyi geçtiğini söleyenlerin sonuçları gelsin hele,kendini suçlamayı sonra ya bıak bence...
O kadar mutsuzum ki
koskoca bir sene nerdeyse herşeyden soyutlayarak
sıkıla sıkıla ders çalıştım elimden geleni yaptım ama sonuç hüsran .....
Hafta sonu kpss iğrenç geçti .bir senelik emeklerim de hayallerimde çöpe gitti. çevremde çalışmayıp benden iyi yapanlar var onları görünce daha kötü oluyorum. Aptalım demek ki çalıştığım halde yapamadığıma göre
Biliyorum canım hayat devam ediyor ama ne bileyim ister istemez canım sıkılıyor işte.
öyle bir noktaya geliyorum ki acaba ben de bir sorun mu var diyorum kendi kendime çalışıp olmayınca ... çalışıp bir de evli olunca herşey daha da zor oluyor gerçekten onun da etkisi var kafam çok dolu bu sınava kafan rahat girmek sadece sınava odaklanarak girmek gerek ama benim için geçerli değil
eşimin babası alt katımızda yaşıyor annesi vefat etti yani onun bakımıda bana bakıyor eve gidiyorum yemek yapıyorum yiyoruz topla kaldır ...derken yoruluyoruz zaten iki evin temizliği o bu şu derken zaten pestilim çıkıo bir de ders çalış ... Zor oldu benim için kızlar anlayacağınız bazen çok bunalıyorum işte
Doğru söylüyorsun canım zaten bende öyle yapcam bir daha ki sınav 2012 de ona evde oturup çalışacağım heralde. Eşimde öyle yapmamı istiyor zaten .. Yoksa hiç bişey yapamıcam kendim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?