çok yıkkın bıkkın mutsuz bir durumdayım

ysmnkrtld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
29
0
86
Kocaeli
O kadar mutsuzum ki
koskoca bir sene nerdeyse herşeyden soyutlayarak
sıkıla sıkıla ders çalıştım elimden geleni yaptım ama sonuç hüsran .....

Hafta sonu kpss iğrenç geçti .bir senelik emeklerim de hayallerimde çöpe gitti. çevremde çalışmayıp benden iyi yapanlar var onları görünce daha kötü oluyorum. Aptalım demek ki çalıştığım halde yapamadığıma göre

lutfen boyle dusunup uzulme hakkında hayırlısı olsun emınım kı boylesı senın ıcın cok daha ıyı cnm belkı bekledıgın kadr kotu gecmemıstır umarım hersey ıyı olur

Az çok kestirebiliyorum canım ya nasıl geçtiğini
çok üzülüyorum elimde değill napim emek verdim o kadar mükafatı bu olmasaydı keşke....

Dur bakalım o iyi geçtiğini söleyenlerin sonuçları gelsin hele,kendini suçlamayı sonra ya bıak bence...

geçmiş olsun arkadaşım
aslında çokta basitti ama önemli olan o anki dikkatin bir çok faktör var
bu senin aptal oldunu göstermez ki
kendini kötü hisstme lütfen

Dur bakalım o iyi geçtiğini söleyenlerin sonuçları gelsin hele,kendini suçlamayı sonra ya bıak bence...

evet birde bu durum var
kime göre iyi geçti
adam aptaldır az buçuk yapar iyi geçti der
senin çıtan yüsektir kötü geçmiştir
ben mesela hiç sınavım süper geçti demem fena değil derim ama kpss den 90 küsür almışlığım var
boşver takma kafana sen sonucuna bak

Amaan, bosver desem kırılmazsın ınsallah.
Elınden gelenı yapmıssın anlasılan, demek denemıssın, ve olmadıgını gormussun.
Ya dahada hırslanıp, seneye basaracaksın, yada pes edıp kaderıne razı gelıp , kendını baska ıslere adapte edeceksın...mesela ıs arayacaksın. Orda yukselmenın bır yolunu bulacaksın ...felan fılan, ama kendını bose uzmeyeceksın, allah beterınden korusun

ya bak herseyın hayırlısı cnm ya uzulme sakınleş olan oldu artık o calıştıgın bılgıler hepsı sana faydalı şeyler zarar gelmez kı herseyın hayırlısını dıle allah tan umarım guzel soınuç alacaksın

Canım öyle düşünme ya
Ne demek aptalım.
Bunlar anlık yaşanıyor.
O anki psikolojinle ilgili.
Maalesefki sadece birkaç saat hayatımızı belirliyor.
Son şansın değil ki hem.Lütfen kendine haksızlık etme.

Evet herşeyin hayrılsı.
Bende eşimde kpss ile atandık.
2 yıldır evliyiz.
2 yıldırda tayin bekliyoruz.
Başta mükemmel birşeydi atanmak.
Ama aslında çokta ahyır değilmiş bu.
Neler yaşadık bu sürede.
İşimiz oldu ama çilemizde çoktu.
Tesellin olsun derim.
2 yıl dahada kavuşamıcaz esela.
Olsun dersin belki ama gerçekten çok zor buda.
Hayrını görmeye çalış arkadaşım.

Canım kamu yönetimi mezunuyum. Eşimde bende çalıştık bu sene daha da yeni evliyiz evliliğimiz bile yaşayamadık doğru dürüst çok istiyordum şu an çalışıyoruz zaten ama devlete atanmayı çünki özel sektör çok zor haftanın altı günü çalışyorum en çok da rahat etmek için atanmak istiyorum zaten bıktım özel sektörden .... Ama yılmamam lazım pes etmemem de çalışmaya devam etcem bir daha ki sefer başarmak için

daha bu şekilde düşünmek için çok erkenakannehir

kaldı ki kpss çalışanla çalışmayanı ölçen bir sınav değil. bu sınavdan yüksek alan zeki değil. şans işi kpss. :1ninca:

kimin ne yaptığını bilemezsiniz sonuçlar açıklandığında bölümünüzden alınan sayıyı gördüğünüzde ümitsizliğe kapılın.

daha sonuçların açıklanmasına 1 ay süre varken kendinizi yıpratmanızın alemi yokÇok üzgünüm çoook

yeni evlisiniz evliliğinizi yaşayamamışsınız. sınav atanma düşüncesinden uzaklaşıp kendinize eşinize vakit ayırın.kaydirigubbakcemile2

işsiz değilsiniz. eğer bu yıl olmazsa seneye bir daha denersiniz. olup olmaması dünyanın sonu değil.buyrunnnnnnnnn

yazdıklarımdan dolayı"uzaktan davulun sesi hoş gelir" derseniz söyleyeyim bende 3 yıldır bu sınava giriyorum.

nasibimizi bekliyoruz biraz olumlu bakın . hayat devam ediyorolumunekankayizsmile

ben girdiğim sene türkiye sıralamasında ilk 50 ye girdim.
ama çok zeki olduğum için değil biliyorum.
çok da çalışmadım ama düzenli çalıştım.

şimdi sana seneye işi bırak ve sadece kpss ye odaklan demek isterim ama yeni evliymissin, borcunuz yoksa geçinebilecekseniz bence öyle yap arkadaşım.
ikisi biranda zor olur gibi...

Son düzenleme:
Biliyorum canım hayat devam ediyor ama ne bileyim ister istemez canım sıkılıyor işte.
öyle bir noktaya geliyorum ki acaba ben de bir sorun mu var diyorum kendi kendime çalışıp olmayınca ... çalışıp bir de evli olunca herşey daha da zor oluyor gerçekten onun da etkisi var kafam çok dolu bu sınava kafan rahat girmek sadece sınava odaklanarak girmek gerek ama benim için geçerli değil
eşimin babası alt katımızda yaşıyor annesi vefat etti yani onun bakımıda bana bakıyor eve gidiyorum yemek yapıyorum yiyoruz topla kaldır ...derken yoruluyoruz zaten iki evin temizliği o bu şu derken zaten pestilim çıkıo bir de ders çalış ... Zor oldu benim için kızlar anlayacağınız bazen çok bunalıyorum işte

işte canım 1 seneliğine işe gitmesen ve derse daha kaliteli zaman ayırsan bence daha iyi olur.
çünkü çok ders çalışmaktansa, dinlenmiş bir halde kaliteli ders çalışmak daha etkili olur.
sen 2 evin işini, çalıştığın yeri ve kpss yi aynı zamanda yapmaya çalışmışsın. olmaz demiyorum ama zor olur, yorar seni...

Doğru söylüyorsun canım zaten bende öyle yapcam bir daha ki sınav 2012 de ona evde oturup çalışacağım heralde. Eşimde öyle yapmamı istiyor zaten .. Yoksa hiç bişey yapamıcam kendim için...

Doğru söylüyorsun canım zaten bende öyle yapcam bir daha ki sınav 2012 de ona evde oturup çalışacağım heralde. Eşimde öyle yapmamı istiyor zaten .. Yoksa hiç bişey yapamıcam kendim için...

inş. 2012 de istediğin gibi çalışıp istediğin kuruma giresin.
yalnız bebek olayına dikkaaat delikafadulden

Inan kendimi kurtarmadan bir bebiş bile düşünemiyorum .. çok istiyoruz ikimizde ama şartlar müsait değil şimdilik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…