• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yıprandık ne yapmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rumuzzz7878

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
37
-1
1
23
Biz 10 aylık evliyiz eşimle birbirimizi çok severek evlendik benim için çok çabaladı bu zamana kadar çık uğraştı benim için ,şuan işiyle alakalı ve annesiyle alakalı problemleri var ailesi yıkılma eşiğinde .Bu durumdan mı bilmiyorum çünkü bu durum 2 haftadır var ama eşim yaklaşık 1 aydan beri aşırı sinirli ben de öyleyim aşırı kavga eder olduk ben her şeyden şikayet ediyorum o da şikayet etmelerimi sorun olarak görüp kavga ediyor ikimizde baskın karakteriz çok yükseliyoruz artık dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu süreçte ona destek olmak isterdim bu süreçten kaynaklı mı bilmiyorum çünkü ondan önce başladı kavgalarımız.Birbirimize tahammülümüz kalmadı gibi çok kavga ediyoruz sonra birbirimize koyamayıp tekrar sarılıp öpüyoruz ama çok yıprandık ne yapmam lazım ya

Biz 10 aylık evliyiz eşimle birbirimizi çok severek evlendik benim için çok çabaladı bu zamana kadar çık uğraştı benim için ,şuan işiyle alakalı ve annesiyle alakalı problemleri var ailesi yıkılma eşiğinde .Bu durumdan mı bilmiyorum çünkü bu durum 2 haftadır var ama eşim yaklaşık 1 aydan beri aşırı sinirli ben de öyleyim aşırı kavga eder olduk ben her şeyden şikayet ediyorum o da şikayet etmelerimi sorun olarak görüp kavga ediyor ikimizde baskın karakteriz çok yükseliyoruz artık dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu süreçte ona destek olmak isterdim bu süreçten kaynaklı mı bilmiyorum çünkü ondan önce başladı kavgalarımız.Birbirimize tahammülümüz kalmadı gibi çok kavga ediyoruz sonra birbirimize koyamayıp tekrar sarılıp öpüyoruz ama çok yıprandık ne yapmam lazım ya
Büyü falan yapıldığını düşünüyorum artık çünkü ben de normal değilim

İşi ve ailesi ile ilgili büyük sıkıntıları varsa alttan alması gereken taraf sensin. İlişkiler böyle yürür

İşi ve ailesi ile ilgili büyük sıkıntıları varsa alttan alması gereken taraf sensin. İlişkiler böyle yürür
Alttan alınca da kendini bir şey sanıp daha çok üstüme geliyor bu kız susuyor üstüne gitmeyim demiyor beni ezmeye çalışıyor

10 ay kısa biz zaman sanki sevgimiz azaldı demek için. Bilmiyorum. Evliliğin ilk yılı alışma yılı ufak sorunlar olabilir gibi.
Çok ta büyük bir sorun yok sanki anlattığınıza göre. Bir sakinleşin önce.

Neyden şikayet ediyorsunuz mesela?

Bir kavganizi anlatır mısıniz şu son 1 ayda olan? En şiddetlisini?nasıl başladı , neden oldu kim nasıl davrandı

Sürekli şikayetlenen mızmız insana ben de tahammül edemem bir yerden sonra ilgiyi alttan almayı falan keserim bıktırmış olabilir misiniz?

ben her şeyden şikayet ediyorum o da şikayet etmelerimi sorun olarak görüp kavga ediyor

Eee sebeb belliymiş işte bırakın şikayetlenmeleri .

Üstelik adam son zamanlarda bide ailesinin stresini cekıyormus

Neyden sikayetleniyorsunuz en çok ailesinden önce başlamış kavgalar sizin şikayetleriniz neydi ?

10 ay kısa biz zaman sanki sevgimiz azaldı demek için. Bilmiyorum. Evliliğin ilk yılı alışma yılı ufak sorunlar olabilir gibi.
Çok ta büyük bir sorun yok sanki anlattığınıza göre. Bir sakinleşin önce.
Sabrımız kalmadı gerçekten tartışma anında sakin kalmak mümkün olmuyor

Hanımefendi bu evlilik savaş değil. Siz kötüyken o alttan alır, o yükseldiyse siz susuverirsiniz. Kavganın kazananı olmaz, iki düşman olursunuz başka da bir.şey olmaz.
O sinirliyken susmayı ve sonrasında sakinleştiğinde konuşmayı da denedim ama asla siniri geçmiyor kavga etmeye başlıyor

Eee sebeb belliymiş işte bırakın şikayetlenmeleri .

Üstelik adam son zamanlarda bide ailesinin stresini cekıyormus

Neyden sikayetleniyorsunuz en çok ailesinden önce başlamış kavgalar sizin şikayetleriniz neydi ?
İlk zamanlarda bana çok ilgiliydi her şeyimi düşünürdü ama şuanda böyle bir durum yok evin tüm yüküyle ben ilgileniyorum düşünülmeyi bir kenara bırakın,her kadın düşünülmek istiyorum bir şeyi ben demeden düşünsün yapsın istiyorum ama illa her şeyi demem gerekiyor

insanlar kolaya alışmış haa. ne kolay kendi hatalarını görmeyip de, bana büyü yaptılar, hepsi büyünün suçu demek...

kimse sana büyü yapmadı. anlaşamıyorsunuz işte. bunun nesini çözemediniz?
Büyü yaptılar sebebi bu demedim ? Sadece şüpheleniyorum dedim çünkü kayınvalidem bunlarla çok uğraşan biri

Sürekli şikayetlenen mızmız insana ben de tahammül edemem bir yerden sonra ilgiyi alttan almayı falan keserim bıktırmış olabilir misiniz?
İnanın hiç mızmız değilim kendisi esnaf iş yükünü almak için her gün yanına gidiyorum yardıma her şeyiyle ben ilgileniyorum ben bu kadar fedakarlık yaparken o neden beni düşünmüyor ? Zoruma giden bu.üstelik bak senin için çabalıyorum dediğimde başına kalkıyorum sanıyor yapma diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X