Yaşadığın şeyin arkasında dur!
Her problemde yüzûne vurma. Bu sefer bana mahkum havasina girecek.
Ama ben sahsi fikrim konusmalarini begenmedim. Bence onun icin siradansin..
Gelecegi seninle gormuyordur belki.
Ben adamın dediğinde garip bişey bulamadım.gayet te doğru söylemiş.kimin neyin garantisi varki Allah aşkına.çocuğu gomdunuz hemen
bence sen o belkiye pek takılma, çünkü sevgilin üniversite hayatını yaşadığı için, ne kadar cezbedici olduğunun çok farkında. sende daha küçüksün ona göre, biliyor ki oraya gidince tanışacağın çok farklı insanlarla fikrin değişebilir, 3 yıl sonra döndüğünde çok daha olgun ve farklı bir insan olarak döneceksin, resmen bambaşka biri olarak. eğer bir şey hayırlısıysa olur yoksa olmasın zaten, bana göre sevdiğin de bunun farkına vardığı için sana bunu hafiften belirtmek istemiş, belki oda bu lafı söylerken senden hayır aşkım belkisi yok biz kesiniz merak etme demeni bekledi, ona çok yüklenmemen taraftarıyım :))
Aynen bunu demek istemiştim.uzun olacaktı yazmaya usendim.Aynen böyle düşünüyorum..thanks canimbence sen o belkiye pek takılma, çünkü sevgilin üniversite hayatını yaşadığı için, ne kadar cezbedici olduğunun çok farkında. sende daha küçüksün ona göre, biliyor ki oraya gidince tanışacağın çok farklı insanlarla fikrin değişebilir, 3 yıl sonra döndüğünde çok daha olgun ve farklı bir insan olarak döneceksin, resmen bambaşka biri olarak. eğer bir şey hayırlısıysa olur yoksa olmasın zaten, bana göre sevdiğin de bunun farkına vardığı için sana bunu hafiften belirtmek istemiş, belki oda bu lafı söylerken senden hayır aşkım belkisi yok biz kesiniz merak etme demeni bekledi, ona çok yüklenmemen taraftarıyım :))
Aynen bunu demek istemiştim.uzun olacaktı yazmaya usendim.Aynen böyle düşünüyorum..thanks canim
Relax ol.çocuk kötü bişey dememiş.senden az biraz büyük olduğu için aslında olgun bir cümle kurmuş.naçizane tavsiyem erkeklerdende çok duygusallık falan bekleme.yani beklentini dusuk tut.mutluluğun sırrı burda.Evet doğrular sonuçta zamanın ne göstereceği belli olmaz ama benim ondan duymak istediğim şeyler bunlar değil ne olursa olsun.. maalesef ki ben duygusalım o ise açık sözlü,katı,gerçekçi.. :)
Relax ol.çocuk kötü bişey dememiş.senden az biraz büyük olduğu için aslında olgun bir cümle kurmuş.naçizane tavsiyem erkeklerdende çok duygusallık falan bekleme.yani beklentini dusuk tut.mutluluğun sırrı burda.
Olabilir aslında bu açıdan düşünmemiştim :) Ama bana bu da saçma geliyor işte kıskanması sinir olması lazımken böyle açık açık söylemesi bunu. Normal bişeymiş gibi.
kıskanıyor ama bunu sana belli edip seni kırmaktansa, karşında engel gibi durmaktansa, gerçekleri belli etmeye çalışmış. valla bu zavallı erkekler ne yapsa yaranamaz biz kadın milletinekıskansaydı bu seferde sevgilim üniversite okumamı, gelişmemi kıskanıyor beni kısıtlıyor napmalıyım diyecektin
Adam uzun bir ilişkisini bile sıkıldı diye bırakmış. Aynı evde yaşamış yaşayacağını , sıkılmış.
Sizinle de yaşamış yaşayacağını " kısmet " diyor.
Şimdiden sizi başkasına yakıştırabiliyor .
Gerçek sevgi olsaydı bunu demezdi.
Alın karşınıza açık ve net konuşun. Başka yolu yok.
Sende ne emmeye ne gommeye geliyorsun şekerim (valla dayanamadım kusura bakma az abes oldu ama :) merak etme zamanla oturur herşey..inşallah çoook mutlu olursunne kadar az beklenti o kadar az üzüntü işte ama napalim insan zamanla katilasiyor.. Evet bende bu olgunluğu kaldıramıyorum işte aramızda yaş farkı olmasının kötü yanları..
bana yürümez gibigeldi anlattıklarından, güven yok, şüphe var, çok sağlıklı birilişki görmedimsankiöncelikle merhaba hepinize.. yeni üye oldum :) ..
1 buçuk yıllık bir ilişkim var. kendisi benden 6 yaş büyük, 2 ay önce askerden geldi ve askerdeyken aklıma bile gelmeyecek sorunlar yaşadık çok sükür atlattik o günleri sabredebildim çok şükür..
Kendisinden önce hayatima girenler oldu ama kendisi her açıdan ilk im. Onunda benden önce yaşadığı uzun ilişkisi olmuş üniversite okurken, 2 yıl aynı evde yaşamış bi kızla ve soğukluk girmiş aralarına ayrılmışlar.Bu yıl üniversiteye başlayacağım 3 yıl okuyacağım, üniversitem bittikten sonra evlilik düşünüyoruz.. Ama zaman zaman sorunlar yaşıyoruz ve benim bazı korkularım var. Benle ciddi olduğunu biliyorum, hissediyorum ama zaman zaman korkularım oluyor mesela dün geleceğimizden bahsettik bir ara tartıştık, kurduğu cümle; kader sonuçta nolcağı belli olmaz belki evleniriz belki başkalarıyla evleniriz.. bende dedim ki bazen pişman oluyorum keşke seninle yaşamasaydım herşeyi çünkü haketmiyosun benim duygularımı.. O da dedi ki belki üniversitede birini bulacaksın sen istemiceksin beni. Kafam allak bullak oluyo bu cümleleri beni çok kırıyo kafamı karıştırıyor ne yapacağımı bilmiyorum simdi aramız bozuk ama tek bildiğim sey onu cok sevdiğim..
bana yürümez gibigeldi anlattıklarından, güven yok, şüphe var, çok sağlıklı birilişki görmedimsanki
Sen de üniversitede başka birini bul, senden usandım ona gidip beni rahat bırak demiş gibime geldi sankim.
valla kimseyle zorla beraber olduğum yok madem öyle ayrılsaymış bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?